To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ¤ III Międzyregionalny spot Polski Południowej

sion2002 - 19-03-2009, 21:17

BUBU napisał/a:

sion2002 napisał/a:
Może tym razem nie będę jedyną osobą z CK? Może uda się jeszcze brata z Ecli namówić.

Patrz post wyżej kolegi Cactooz :D

Kolegi Cactooz obecność jest dla mnie sprawą oczywistą :mrgreen:

Tym razem przyjedzie ze mną i Romanisią nasze maleństwo :) Spoty regionalne jakieś już zaliczył więc trzeba zacząć edukację na wyższym poziomie :twisted: W końcu ma już ponad 2,5 roku

Po rozmowie z bratem wyszło, że jeśli tylko nie będzie miał zjazdu to się pojawi.

Pozdrawiam

woody_19 - 19-03-2009, 22:08

Chętnie przyjechałbym ale jakoś w tym czasie mam mature :)
Anonymous - 19-03-2009, 22:35

My oczywiście i jak zwykle przybędziemy :D
W zasadzie mój wpis to tylko kwestia formalna ;)

Conti :director: a Ty na co czekasz? Jakoś nie widzę Twojego "oczywistego" potwierdzenia :D

skoczbo - 20-03-2009, 01:17

z przykroscia ale nie dam rady w tym terminie bede w polowie urlopu rodzinengo no moze innym razem. ale dla Was wszystkich szerokosci i milej impreski :D
VirMan - 21-03-2009, 13:31

Hmm - ja chętnie bym przyjechał .. ale powiedzmy sobie też ,że kwota na dwie osoby na dwie noce to 560 PLN... czy nie za duzo ?

Ok , każdy może osobno rezerwować.. ale też fajniej byłoby razem.. ja znalazłem dla nas (sigma /diamante) fajne miejsce , za niewielkie pieniadze , i całkiem sporo ludzi przyjedzie , , moim zdaniem lepiej byłoby zorganizować jakieśwspólne noclegi ze zbiorową rezerwacją :) Napewno bedie ciekawiej , przecież zloty tworzą ludzie a nie miejsca :)

Adaho_krak - 21-03-2009, 17:18

VirMan napisał/a:
a dwie osoby na dwie noce to 560 PLN

Przeczytaj cennik jeszcze raz, 140 za dobę, za domek !!!!

VirMan - 21-03-2009, 17:28

aaaaaa.... ok nie było sprawy :P
Anonymous - 21-03-2009, 17:56

Ciężko będzie to połączyć z juwenaliami, ale....Jeśli Juwenalia nie jadą na zlot, to tym gorzej dla nich :D Ekipa świętokrzyska może być w tym roku całkiem spora, w każdym razie ja piszę się na bank
sion2002 - 31-03-2009, 22:39

BUBU - będziecie z Julkiem? Alan też będzie?
BUBU - 31-03-2009, 22:53

sion2002 napisał/a:
BUBU - będziecie z Julkiem

Aga z Julkiem przyjeżdżają w sobotę , ja jestem od piątku.

O Alana pytaj się Adaha .

Pozdrav

sion2002 - 01-04-2009, 10:13

Adaho_krak, jak? Będziecie z Alanem?
Już z żonka zdecydowaliśmy sie zabrać malucha i pojawić sie na sobotę/niedzielę.

Adaho_krak - 02-04-2009, 14:49

Alan to dziecko koleżanki mojej żonki, w chwili obecnej przebywa na wyspach i nie prędko wróci :) Ja jak będe to też w sobote, napewno z Dominiką ale może Biźniaki się też załapią.
os12 - 14-04-2009, 13:02

A więc i ja niniejszym komunikuję że wraz z Anią i Michałkiem będziemy na pewno domek z soboty/niedzielę już zabukowany miał też przyjechać z nami Tomek-londolut z Agą , ale rezygnował :/ wiec w naszym domku będzie hulał wiatr :) no chyba że ktoś się do nas dokooptuje
pożyjemy zobaczy może jeszcze kogoś ze Śląska /Bielska uda mi się namówić na przyjazd

pozdrawiam i do zobaczenia na spocie
Andrzej vel os12

londolut - 14-04-2009, 13:05

os12 napisał/a:
miał też przyjechać z nami Tomek-londolut z Agą , ale rezygnował :/
Wyszła lipa. Głupi mi teraz :roll: Z chęcią bym się przejechał na spota ale inne sprawy wzięły górę :evil:
os12 - 14-04-2009, 13:13

Spoko Tomek wyjaśniłeś mi powody twojej rezygnacji więc rozumiem ale że wyszła padaka to fakt ,trudno może uda mi się namówić Michała-Miczona z rodzinką

edit:
Michał tez odpada ale może Kamil-kamilofon da radę , oby tylko miał wtedy wolne

A tak na marginesie ciekawe ilu nas tam w ogóle będzie na tym zlocie, Bubu wiesz już coś ???