To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - Alufelgi czy umalowac

swinks_UK - 27-03-2009, 21:32

Fajne, sam robiłeś?
Anonymous - 27-03-2009, 23:02

swinks_UK sam to je tylko czyściłem szlifowałem i to długooooooo bo mi pewien fachowiec tak wypiaskował :( a malowałem u kolegi w zakładzie :D [/b]
swinks_UK - 28-03-2009, 00:27

Pomyślę, pomyślę, bo tak odkładam malowanie swoich do wizyty w Polsce, i nie wiem, czy amatorkę robić własnoręcznie, czy jak...
A bardzo mi się nie chce zdejmować opon, no bo na dłużej wtedy muszę auto podeprzeć na kołkach :D

Anonymous - 28-03-2009, 15:52

No już pozakładane tylko jeszcze dekielki muszę pomalować na czarno i czerwone diamenty :twisted:

swinks_UK, a długo będziesz w Polsce ? może coś się wymyśli

pepi - 28-03-2009, 16:53

no ładna gleba ładne felgi :lol: - - bardzo ładnie :lol:

az wali po oczach ta bielą :lol:

swinks_UK - 28-03-2009, 18:19

trawkins napisał/a:
No już pozakładane tylko jeszcze dekielki muszę pomalować na czarno i czerwone diamenty :twisted:

swinks_UK, a długo będziesz w Polsce ? może coś się wymyśli

[url=http://img22.imagesh....th.jpg]Obrazek[/URL][url=http://img212.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

Będę gdzieś od 15 sierpnia do 6 września. Mnóstwo czasu. Przy okazji pewnie będę grzebał przy aucie :D .
No i można jaworski spocik ustawić, bo widzę, że wiary przybyło w mieście :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - 28-03-2009, 22:29

trawkins, mnie sie kojarza z maluchem :O
KaWu - 28-03-2009, 23:33

znalazlem tez namiar na warsztat w okolicy co piaskuja i maluja fele.
Cene jaka mi powiedzieli to 50 zl za stal i 60 za alu. Podobno maluja na kolor jaki kto chce. I na mokro albo proszkowo.

drexvs - 13-01-2013, 22:09

Podłączę się pod temat bo jest także o alufelgach. Więc zbliża mi się dłuższa przerwa przez którą trzeba coś przy galancie zrobić :twisted: Pojawił się pomysł aby wypolerować oryginalne alufelgi 17 od SE. Chciałbym wypolerować same ranty felg a resztę zostawić w oryginalnym lakierze czyli tą ''szprychę'' (czy jak to fachowo nazwać) Czy ktoś podejmował się takiego zabiegu ? Czy jest to opłacalne ? Czy będzie to fajnie wyglądać ? I czy ktoś ma jakieś foty po takim zabiegu ? :P
Hugo - 13-01-2013, 23:56

drexvs napisał/a:
Chciałbym wypolerować same ranty felg a resztę zostawić w oryginalnym lakierze czyli tą ''szprychę''
Tak jest w oryginale przecież.
drexvs - 14-01-2013, 09:09

A ja mam całe pomalowane.. Ranty nie są wypolerowane.

Odkopuje.. Panowie ma ktoś z was złoty kolor alufelg w galancie ? Możecie podesłać jakieś zdjęcia jak to wygląda ? Bo szukam, szukam i nic..