To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Audi z niespodzianką

pawliku - 23-03-2009, 13:20

gulgulq napisał/a:
tylko ile takich wozów jeździ po naszych drogach
pewnie duuużo :?

ale napisze coś z innej beczki podobnego do tego :)

dzisiaj czytałem artykuł który podesłał mi kumpel i pisało w nim że kilku gostków kradło samochody, potem podrabiali dokumenty i sprzedawali. w końcu trafili na gościa który kupił od nich ten samochód i pewnego dnia zawadził o bramę lusterkiem , lusterko się rozbiło i wyleciał dowód oraz zapasowe kluczyki... chyba wiecie co dalej :P

Fragu - 23-03-2009, 14:53

boczki rozbierałem, listu nie było...uff :mrgreen:
olotg - 23-03-2009, 23:48

pawliku napisał/a:
dzisiaj czytałem artykuł który podesłał mi kumpel i pisało w nim że kilku gostków kradło samochody, potem podrabiali dokumenty i sprzedawali. w końcu trafili na gościa który kupił od nich ten samochód i pewnego dnia zawadził o bramę lusterkiem , lusterko się rozbiło i wyleciał dowód oraz zapasowe kluczyki... chyba wiecie co dalej :P

Autko niczym kinder niespodzianka ;)

pawliku - 24-03-2009, 06:34

olotg napisał/a:
pawliku napisał/a:

Autko niczym kinder niespodzianka ;)
podobnie ;)

Ale napisze jak było :) dzień po sprzedaży złodzieje którzy wcześniej ukradli ten samochód a teraz go sprzedali udają się do miejsca zamieszkania tego kupującego. I co? rozbijają lusterko biorą kluczyki i dokumenty i potem znowu sprzedają :P

Kofi - 24-03-2009, 11:38

Krzyzak napisał/a:
a obecnie? - 90% wlascicieli to chamy i buraki

hehe....Artur - margines niewielki, ale mam nadzieje, ze sie zalapujesz na te 10% :]

Krzyzak napisał/a:
niestety marka audi sie sprofanowala....dzis taki jeden chcial mnie zepchnac na obwodnicy

Wiem z czego to wynika!
W starych BMW środkowa konsola była nachylona w strone kierowcy. Ułatwiało to dresgłąbom dosięgnąć do radia podczas jazdy w leżącej pozyci za kierownicą.
BMW aktualnie robi wnętrza w odmiennym stylu, ale motyw z nachyleniem konsoli środowej w stronę kierowcy podłapało Audi, więc buractwo się przesiada...dla wygody :)

leon9995 - 24-03-2009, 11:56

Nie bite, jeżdżone przez kobitke :mrgreen:
http://fishki.net/comment.php?id=49246

londolut - 24-03-2009, 13:30

leon9995 napisał/a:
Nie bite, jeżdżone przez kobitke :mrgreen:
Fotki są na poprzedniej stronie.
Krzyzak - 24-03-2009, 13:34

Kofi napisał/a:
Krzyzak napisał/a:
a obecnie? - 90% wlascicieli to chamy i buraki

hehe....Artur - margines niewielki, ale mam nadzieje, ze sie zalapujesz nate 10% :]

he he - akurat z Arturem kiedys jechalem jego a6 i on na pewno sie lapie do tych wyjatkowych 10%

Anonymous - 24-03-2009, 17:18

ja tez mam nadzieje ze sie lapie do tych 10%, przynajmniej sie staram za kierownica :) :)
praktycznie juz zmieniam audi..... na audi :D ale juz napewno mniej kojarzone z buractwem,
narazie cicho sza :)

londolut - 05-03-2010, 05:02

http://mforum.com.pl/view...cf46b51ecae54ba
arekp - 05-03-2010, 10:25

arturro napisał/a:
ja tez mam nadzieje ze sie lapie do tych 10%, przynajmniej sie staram za kierownica :) :)

Ja rowniez mam taka nadzieje jesli chodzi o moja osobe ;-) Choc jezdze 'atrojka z tedei' ;-)

arturro napisał/a:
praktycznie juz zmieniam audi..... na audi :D

Ja na ta chwile nie planuje zmiany, ale po doswiadczeniach wiem, ze jesli finanse pozwola to bedzie kolejne Audi. Ojciec na tyle sie przekonal do mojego, ze pewnie Lancera po zakonczonym leasingu tez wymieni na ta marke.

ps. srednie spalanie z jazdy po centrum Szczecina - co prawda pozno wieczorne, ale przy spokojnej jezdzie w dzien spala mi ~5,5l/100km, a gdy sie spiesze 7,5l :D

Anonymous - 05-03-2010, 10:36

arekp napisał/a:
Ja na ta chwile nie planuje zmiany, ale po doswiadczeniach wiem, ze jesli finanse pozwola to bedzie kolejne Audi.

co racja to racja - audi wciaga :)
kto raz pojezdzil zdrowym i w miare nowym autem nie wyobraza sobie innego :) (przynajmniej ja).

Matejko - 05-03-2010, 10:39

jest za duzo innych fajnych marek zeby jezdzic ciagle ałdi :p :mrgreen:
arekp - 05-03-2010, 10:43

arturro napisał/a:
arekp napisał/a:
Ja na ta chwile nie planuje zmiany, ale po doswiadczeniach wiem, ze jesli finanse pozwola to bedzie kolejne Audi.

co racja to racja - audi wciaga :)
kto raz pojezdzil zdrowym i w miare nowym autem nie wyobraza sobie innego :) (przynajmniej ja).

TRUE! Na chwile obecna nie wyobrazam sobie jezdzenia czyms innym. I tak jak ojciec kiedy wsiadal do mojej Carismy kiedy ja bralem Lancera mowil, ze jezdzi sie nia jak taczka ... tak samo draznie go tymi slowami kiedy oddaje mu Lancera wsiadajac do Audi ;) - i niestety moze tylko zacisnac zeby kiedy tego slucha, bo kiedy pierwszy raz przymierzyl sie do Audi uslyszalem tylko jedno kiedy wyciagnalem reke po zwrot mojego kluczyka:

"chcesz sie zamienic?" :>

Kaucz - 05-03-2010, 10:59

arturro napisał/a:

Nie musi byc w miarę nowe :) . Gdybym nie kupił Mitsu w grudniu to w styczniu jeździłbym Audi 100 Quattro USA :) . A konkretnie to tym: