To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Rozdawanie Mitsumaniakowych wizytówek

kamilek - 29-07-2006, 16:28

A ja chcę się zapytać o jedną rzecz: skąd wiecie, że Miśkowi wypatrzonemu przez Was już kiedyś nie daliście wizytówki? Czy zdarzyło się, że kogoś dwa razy obdarowaliście wizytówką?
Ja mam na to sposób: spisuję numery każdego auta, któremu wkładam za wycieraczkę kartonik (no co, miałem po raz trzeci użyć słowa "wizytówka"? :) ), przez co fajną sytuację ostatnio miałem: podchodzę do Gala i zaczynam spisywać jego rejestrację. Obok stoi jakiś spory budynek, w bramie ochroniarz, który zaczął mi się jakoś dziwnie przyglądać. Przez chwilę zastanawiałem się, o co mu może chodzić, ale dałem sobie z nim spokój i wróciłem do spisywania, po czym kartonik za wycieraczkę i w drogę. Jakieś 100m dalej coś mnie "tchnęło" i odwróciłem się. Spojrzałem na budynek i...okazało się, że to gmach Straży Miejskiej :!: :D Teraz rozumiem tego ochroniarza: "hm...co ten debil robi...strażnika spisuje!? :lol:

Hubeeert - 29-07-2006, 18:03

kamilek napisał/a:
. Spojrzałem na budynek i...okazało się, że to gmach Straży Miejskiej
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - 29-07-2006, 19:53

kamilek napisał/a:
hm...co ten debil robi...strażnika spisuje!?

Ciekawe kogo nastepnym razem spiszesz :lol: :lol: :lol:

[ Dodano: 29-07-2006, 18:58 ]
Sorry kamilek odnośnie pieska , ale mam juz jednego/ rokiego / , cale szczescie ze najmlodsza cora nie wchodzi na to forum , bo pewnie jutro mialbym przyspieszony kurs do Legionowa :mrgreen:

kamilek - 29-07-2006, 21:19

A teraz zrobimy mały OT: Dager wysłał swój post o godzinie 19:53. Dlaczego zatem kilka linijek niżej w jego wypowiedzi jest tekst: Dodano: 29-07-2006, 18:58 :!: Hm...czyżbyś właśnie wynalazł wehikuł czasu? :D No tak...w końcu Twoje auto to SPACE Wagon :mrgreen:

Nie chcę pisać nowego posta, więc zedytuję tego: CZASY NADAL SIĘ NIE ZGADZAJĄ :!: Post napisany o 19:53, a edytowany o 18:58. Czy to tylko u mnie tak jest?

Hubeeert - 29-07-2006, 22:13

Bo skopiował zawartośc postu usunął go a potem wysłał jeszcze raz.?
Anonymous - 29-07-2006, 22:14

kamilek nie przeginaj , i nie nabijaj sie z wagonika :twisted: , teraz czasy sie zgadzaja
18.53 i 18.58 :mrgreen:

[ Dodano: 29-07-2006, 21:16 ]
hubert to nie to :P , a wlaściwie nawet nie zwrociłem uwagi na różnice czasową :wink:

Hubeeert - 29-07-2006, 22:17

Dager - masz czas źle ustawiony ;-) tzn strefę czasową w profilu
Anonymous - 29-07-2006, 22:27

Hubert masz racje , teraz poprawilem i powinno być dobrze :oops:
akbi - 30-07-2006, 14:43

kamilek napisał/a:
Czy zdarzyło się, że kogoś dwa razy obdarowaliście wizytówką?

Zdarzyło się :lol: choć akurat w Opolu nie jest trudno spamietać te auta.

Anonymous - 30-07-2006, 14:50

Ja nie spisuje numerów misia, któremu daje wizytówkę, bo kady jest inny na swój sposób i pamiętam który już dostał, a który jeszcze nie ;-) Jeden wiem że dostał 2 razy - czerwony Eclipse 2g USA, który jest na każdej wystawie tuningowej i wszędzie tam gdzie są samochody. Jednak bez widocznych efektów.
Anonymous - 05-08-2006, 21:38

a ja jak dostałam to się tu zjawiłam, niedaleko mnie parkuje panna czerwonym colcikiem i chętnie bym jej taka wizytówke podrzuciła, ale swojej nie oddam :mrgreen: gdzie mogę się w kilka takich zaopatrzyć? bo w okolicy przybywa miśków
Cezar - 05-08-2006, 21:40

pyzula napisał/a:
gdzie mogę się w kilka takich zaopatrzyć?

pytaj Firka :mrgreen:

a szczegoly sa TU na samym dole :wink:

Anonymous - 25-08-2006, 11:24

Kamilek a skąd wiesz że lubie psy?
Qrde no chętnie ale na kanapie w colcie trzeci juz sie nie zmieści..
W domu mam już boksera, owczarka szwajcarskiego, kota i narzeczoną :wink:
Więcej zwierząt już nie przyjmę :idea:

Firebee - 30-08-2006, 09:34

panowie, prosilbym dyskusje na temat piesków przeniesc do dzialu offtopic..
Pozdrawiam
Firek

Anonymous - 30-08-2006, 10:04

No to się pochwalę. Jak sądzę wizytówek rozdałem około 40-stu. Na forum zarejestrowanych i mi znanych jest JUŻ dwóch MITSUMANIAKÓW!!!! Nie mam pojęcia czy się znaleźli tu ludziska z innych miejscowości, którzy także otrzymali takie zaproszenia. Myślę, że jest to dość dobry wynik jak na taką liczbę rozdanych wizytówek. Oczywiście nie poprzestaję na tym i jak tylko się da to wycieraczki idą w ruch.