To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Pręgierz ortograficzny - na wesoło

Grześku - 11-07-2006, 09:58

Ciekawe czy taki stricte publiczny pręgierz wniesie powiew skruchy ortograficznej na forum.
Jak znam życie to za 24h będzie można znaleźć i wkleić porządnego kfiatka :wink:

JCH - 12-07-2006, 08:15
Temat postu: Pręgierz ortograficzny
Upolowane dzisiaj:
A tak nawiasem to z chęcią bym obejżał i się przejechał z takim falowaniem.

Student - 12-07-2006, 11:03

Dla mnie to możecie mnie wieszać ile chcecie i tak się nie zmienię :D
luk_szc - 12-07-2006, 11:21

A mi się to nie podoba , wszyscy będą patrzeć co i jak piszą a spontaniczność wypowiedzi pójdzie w diabły . I taki wytykanie palcami ludków , którym to może się podwinęła noga lub są dyslektykami . A z choroby nie ma co się nabijać :)
Sprawdzone łerdzie i przeklejone .

Grześku - 12-07-2006, 12:40

luk_szc napisał/a:
lub są dyslektykami

tzn leniami, tak ?

JCH - 12-07-2006, 13:05

Student napisał/a:

luk_szc napisał/a:
A mi się to nie podoba

A czy ktoś kogos wiesza :?: Czy ktoś komuś cos wytyka :?:
Spontaniczność wypowiedzi jak najbardziej mile widziana :D

A z innej beczki ..... kto się naśmiewa z Romka G., Jarka K., Andrju L. i innych :?: Im też mogła powinąć się noga albo są jacyć dys....leniwi.

PS. Jak to mówią: uderz w stół a nożyce się odezwą. :wink: :lol: 8)

Anonymous - 12-07-2006, 13:11

no i dzieki wytaknu bledow innych ludzi mozna narobic sobie wrogow takie jest moje zdanie w tym temacie bo znalazlem tutaj rowniez swoje wypowiedzi
Hubeeert - 12-07-2006, 13:17

zachar, no i co z tego? Ja swoje też o ile mnie wzrok nie myli. Jakoś mam to gdzieś.
tomusn - 12-07-2006, 13:53

JCH napisał/a:
Student napisał/a:

luk_szc napisał/a:
A mi się to nie podoba

A czy ktoś kogos wiesza :?: Czy ktoś komuś cos wytyka :?:
Spontaniczność wypowiedzi jak najbardziej mile widziana :D

A z innej beczki ..... kto się naśmiewa z Romka G., Jarka K., Andrju L. i innych :?: Im też mogła powinąć się noga albo są jacyć dys....leniwi.

PS. Jak to mówią: uderz w stół a nożyce się odezwą. :wink: :lol: 8)

no a jak Romek G., Jarek K., Andrju L. się dowiedzą to komisja śledcza ani chybi nas nie ominie

Zachar każda cecha człowieka może być powodem kpiny, np krótkie/długie włosy czy ich kolor, ale to tylko żarty, nie sądzisz że niektóre wypowiedzi są śmieszne - bez oceny autora?

luk_szc - 12-07-2006, 14:16

Tak jak się nie kradnie na własnym podwórku ,tak też nie smaruje się na swoich .
tomusn - 12-07-2006, 14:21

trochedystansunikomuniezaszkodzilojaoddzisbedepisaltakbomisiespacjaialtpopsulyiproszeminiezwracacuwagianiniedawacostrzezenbonie
Anonymous - 12-07-2006, 14:22

trzeba walczyć z własnymi słabościami. :lol: :twisted:
Anonymous - 12-07-2006, 17:11

tomusn ale smienie sie z cudzej choroby( lub jak to nie ktorzy nazwyaj lenistwa) jest wedlg mnie malo zabawne
bo ja to odbieram tak samo jak ktos smial by sie z tego ze np ja mam raka bo to tez jest choroba

Matejko - 12-07-2006, 17:27

zachar napisał/a:
tomusn ale smienie sie z cudzej choroby( lub jak to nie ktorzy nazwyaj lenistwa) jest wedlg mnie malo zabawne
bo ja to odbieram tak samo jak ktos smial by sie z tego ze np ja mam raka bo to tez jest choroba

zachar - co to za choroba gdy musisz nauczyc sie reguł pisowni z ó i u, rz i ż... ??
tak - nauczyc, nikt nie wmowi mi, ze choroba jest nie moznosc nauczenia sie ortografii bo jej sie trzeba nauczyc, odpowiednich reguł, tego na co i co sie wymienia, wyjątkow, dlaczego jakos nie mowi sie o 40 letnich dyslektykach?? czy te 30 lat temu w podstawowce ich nie bylo?? przeciez jakos 10 latkowie teraz od dziesieciolatkow 30 lat temu sie nie roznia - tyle ze wtedy nikt chorob nie wymyslal tylko poprostu siedzial uczyl sie i tyle,
sam mam dysgrafie - bazgram jak kura pazurem, to takze 'choroba' ale jakos nie czuje sie chory, mimo jedynek w LO z wypracowań i innych prac z dopiskiem od nauczycielki "praca nie czytelna" motywowalo mnie to tylko do tego ze jak juz bazgram to zebym bazgral czytelnie - kazda osoba, ktora widzi moje pismo - smieje sie, ze bazgrze ale jakos juz nikt nie ma problemu z odczytaniem

sruba - 12-07-2006, 18:25

ludzie ! troche luzu i dystansu do siebie - w koncu mamy wakacje !