To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - [Cari 1.6] Prośba o ocenę

gulgulq - 30-03-2009, 10:26

faktycznie cena za droga
choć cena opon z felami pewnie realna: opony koło 700 zł za sztuke i komplet alusów z salonu to wyjdzie koło 5k, tylko nikt normlany nie da tyle kasy za używane felgi z oponami

standartowo emblematy z młodszego modelu
oleju raczej nie powinien brać - pisze że dostał służbowy -może to autko mu dotychczas służyło do jazdy i przebieg jest plus 200k :) ??

ZEROSUPER - 30-03-2009, 12:26

amfi1 napisał/a:
Samochód wstępnie obejrzałem:
1. emblematy nie pochodzą od tego auta, poprzedniemu właścicielowi skradziono je
2. samochód posiada dwa niewielkie wgniecenia
3. samochód pobiera 0,5 oleju na 15 tys km (czyli pomiędzy wymianą oleju) - podobno jest to normalne dla silnika z popychaczami (?)
4. prawy reflektor paruje
5. brak oryginalnego radia (aczkolwiek jest ono dostępne) powoduje trudności z przełączaniem aktualnych wskazań komputera

Czy punkty 3 i 4 powinny mnie niepokoić?

Co do brania oleju, producent dopuszcza ubytek 1litra na dystansie 10tyś km, więc niby w normie, ale są autka które nie łykają ani grama.

Reflektor można wymienić, więc to nie tragedja, możliwe że ma gdzies mikro rozszczelnienie, bądź dostała sie woda od strony komory silnika.

Lipek - 30-03-2009, 14:04

Ja za ok 2 tygodnie będę wiedział, czy zostaję przy moim autku, czy sprzedaję...więc wstępnie mogę polecić swój egzemplarz ;) :P
amfi1 - 30-03-2009, 14:50

Z tego co widzę to w styczniu go kupiłeś, dlaczego tak szybko sprzedajesz :?:
Lipek - 30-03-2009, 14:57

W ciągu 2 tygodni lub prędzej będę wiedział co i jak z moim autem służbowym, tzn będę znał zasady użytkowania, jeśli dostanę go na wyłączność to niestety, ale będę sprzedawał autko - to jest jedyny powód, nie ma innej przyczyny sprzedaży.
Robson86 - 30-03-2009, 18:47

amfi1 napisał/a:
4. prawy reflektor paruje

To jest zalezne od reflektora...w wielu modelach reflektory paruja...
Pozdroo