To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - Neony pod Galem

wilk88 - 30-03-2009, 23:33

Jak dla mnie lipton :P i w dodatku nie można tego używać podczas jazdy :) Chociaż jak już masz kable, i to działa w rytm muzyki to czemu nie, używać tylko do wyrywania blachar, chociaż i bez neonu lecą na galanty :P
Matik608 - 31-03-2009, 11:46

wilk88 napisał/a:
Jak dla mnie lipton :P i w dodatku nie można tego używać podczas jazdy :) Chociaż jak już masz kable, i to działa w rytm muzyki to czemu nie, używać tylko do wyrywania blachar, chociaż i bez neonu lecą na galanty :P

no lipton i to bardzo :D ale to musi byc naprawde choinka jak to mruga w rytm muzyki....
sprawdzałeś z tymi blacharami?? :D
a tak w ogóle to ciekawe ile jest mandat za takie cos :D

Owczar - 31-03-2009, 13:10

Zabranie dowodu na pewno...
t.o - 31-03-2009, 14:10

Owczar napisał/a:

Najlepsze w tych "pseudotjuningofcach" w PL jest to, że ich auta mają ledwo trzymające się kupy zawieszenia, oleje nie zmieniane nie wiadomo ile, klocki zryte na zero itp. ale na takie światełka to złotówek nie szkoda bo przecież to SZPAN ;P

Żałosne trochę ;)

winter1986 - 31-03-2009, 15:02

t.o napisał/a:
Owczar napisał/a:

Najlepsze w tych "pseudotjuningofcach" w PL jest to, że ich auta mają ledwo trzymające się kupy zawieszenia, oleje nie zmieniane nie wiadomo ile, klocki zryte na zero itp. ale na takie światełka to złotówek nie szkoda bo przecież to SZPAN ;P

Żałosne trochę ;)

Zgadzam się w 100%. Szczególnie upodobali sobie Hondę Civic, VW Golf III, BMW seria 3 (I połowa lat 90) a także ostatnio bynajmniej na dolnym śląsku Audi A4. Wszystko świeci w nocy, lakierek nowy albo wywoskowany kilkoma warstwami a zawieszenie skrzypi, klocki hamulcowe skończyły się z 20 tys km temu, a z tłumika wydobywa się zasłona dymna ... smutny los takich "tuningowanych" aut.

sampler - 31-03-2009, 19:10

A gdzie postrach szos calibra ? :)
Jackie - 31-03-2009, 20:52

Panowie,
Właśnie dostałem gigantyczną ilość zgłoszeń Waszych postów w tym temacie i o ile nie widzę na razie konieczności walenia ostrzeżeniami to bardzo proszę o powstrzymanie się od złośliwości. Możecie mi wierzyć, że sformułowania: "mnie się nie podoba" lub "ja bym tak nie zrobił" w zupełności wystarczą. Texty o blacharach, SZPANIE, lansowaniu się etc, możecie śmiało wsadzić sobie w buty, oki? ;)
Pozdrawiam

swinks_UK - 01-04-2009, 02:12

Czas zamknąć temat, bo wątek wyczerpany, co ma wodzić na pokuszenie... :wink: