To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Galant E3xA i starsze - jaki macie pomysl, dziury po halogenach w zderzaku

Anonymous - 07-04-2009, 21:11

Wyciąć z aluminiowej blachy zaślepki. Przy odrobinie umiejętności można taką blachę jeszcze wygiąć w łuk zgodnie z krzywizną zderzaka. Pomalować czarnym matowym sprayem i wkleić na silikon. Zrobiłem taki myk w poprzednim autku żony (Rover, nie bijcie) bo za plastikowe zaślepki wychodziły jakieś chore pieniądze i wyglądało zadziwiająco dobrze.
guzer - 08-04-2009, 15:18

nie masz czasem jakis fotek?
mitsu_pl - 10-04-2009, 15:17

Wziołem od brata z frontery... chciał je wywalic... mi się przydały. WESSEM czy jakoś tak sie nazywaja.
Robert_G2 - 15-04-2009, 20:39

Proponuję coś na LED-ach, dzienne, przeciwmgielne lub może dla bajeru małe loga diamentów :) :) Coś jak mój trzeci STOP, tylko mniejsze i np białe.
kamilek - 15-04-2009, 21:05

A mi ostatnio chodzi po głowie taki pomysł, że można byłoby wypolerować na gładko szkło w fabrycznym halogeniku (chyba można takie coś zrobić, co?), wstawić tam jakąś soczewkę z jakiegoś auta i mieć sobie ksenonik w halogenie :) Tylko czy to ma prawo bytu i czy będzie dobrze oświetlać drogę? Załączałoby się to to razem z długimi, więc niech oślepia, wali w górę, po bokach itd, to nieistotne, przecież długich i tak się używa, jak nikogo na drodze nie ma. Żeby to tylko świeciło porządnie... A fabryczne żółte halogeniki bardzo fajnie wyglądają, gdy są zapalone, ale czy są użyteczne? :roll: