Podkarpackie - X Rocznicowy Spot Podkarpacki 

facek - 09-04-2009, 22:23
  Widzę że temacik się rozkręca.

Prosimy o dalsze propozycje do czasu ujawnienia wyników z terminem.

"andofx1" dzięki za pozdrowienia, życzę ci szerokości i wyglądaj     mojego miska na drogach Krosna(patrz foto pierwszy po lewej).
												 marcnow - 09-04-2009, 22:49
  Mimo że pochodzę z Krosna to na zawodach balonowych nie byłem już parę lat i chętnie bym też się wybrał, ale w weekend majowy będę zwiedzał Pragę, więc moja obecność nie będzie możliwa  
												 kielurkk - 11-04-2009, 16:09
  jeśli na tych zawodach będzie możliwość "przelecenia się"    balonem to ja przyjadę tylko nie w długi weekend 2-3 maja.
												 facek - 11-04-2009, 18:31
  Na zawodach zawsze istnieje możliwość przelotu balonem, gdyż nie wszystkie załogi startują w celu zdobycia punktów, są i tacy co przyjeżdżają w celach zarobkowych, ale to niestety tylko w czasie trwania zawodów. Kosztu nie pamiętam.
												 gulgulq - 12-04-2009, 07:54
  perspektywy fajne, ale jak tak mysle że na takich imprezach bedzie mega mnostwo ludzi i zorganizowanie sie, parkingi, odnalezienie i trzymanie kupy bedzie ciezkie

a to ma byc takie "intymne   " spotkanie tylko mitsumaniakow    w celach integracji  
												 kielurkk - 13-04-2009, 12:09

| gulgulq napisał/a: | 	 		  | perspektywy fajne, ale jak tak mysle że na takich imprezach bedzie mega mnostwo ludzi i zorganizowanie sie, parkingi, odnalezienie i trzymanie kupy bedzie ciezkie  | 	  

otóż to   

a poza tym te zawody sa w "długi" weekend a wtedy ja odpadam  
												 facek - 13-04-2009, 20:04
  Co do zorganizowania się w tłumie to ciężka sprawa.

Popieram powyższe wypowiedzi, ale pomimo wszystko poza spotem zapraszam na lotnisko
												 gulgulq - 15-04-2009, 09:04
  no to DATĘ już mamy     
												 marcnow - 15-04-2009, 09:23
  I naszczęście nie jest to 2-3 maj  
												 Monia - 15-04-2009, 15:45
  teraz miejsce - zapomniałam dać zakończenie ankiety z miejscem więc może do końca tygodnia (niedziela ) poczekamy i zakończymy ankietę z miejscem... ??
												 gulgulq - 16-04-2009, 06:22

| Monia napisał/a: | 	 		  | teraz miejsce - zapomniałam dać zakończenie ankiety z miejscem więc może do końca tygodnia (niedziela ) poczekamy i zakończymy ankietę z miejscem... ?? | 	  

dobrze, prosze Pani - się zrobiło     
												 os12 - 16-04-2009, 07:19
  Witam szanowne Koleżanki i Kolegów z Podkarpacia

jak widzę Wasz spot rocznicowy prawdopodobnie odbedzie się  16-17 maja

więc nie będzie Was na  ¤ III Międzyregionalnym spocie Polski Południowej  w Morsku

bo kolidują terminy (15-17 maja) 	

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=34466

http://www.morsko.com.pl/

a szkoda      fajnie byłoby się spotkać w większym gronie   

pozdrawiam

i do zobaczenia na zlocie jak nie w Morsku to na 

VII Ogólnopolskim Zlocie MitsuManiaków Beskidy 2009 (28-30 sierpnia)

Andrzej os12
												 gulgulq - 17-04-2009, 06:26

| os12 napisał/a: | 	 		  

a szkoda      fajnie byłoby się spotkać w większym gronie   

| 	  

no ba...

ale jakoś tak wyszło ze wszyscy chcą wtedy robić zlota
												 kielurkk - 19-04-2009, 12:00

| gulgulq napisał/a: | 	 		  | ale jakoś tak wyszło ze wszyscy chcą wtedy robić zlota | 	  

zawsze możemy kordonkiem pojechać do Morska  
												 kuba.es - 20-04-2009, 15:19

| kielurkk napisał/a: | 	 		  zawsze możemy kordonkiem pojechać do Morska    | 	  

Popieram, ładnie by to wyglądało  

| 

|  

|