To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Galant z Wrocka od Mitsumaniaka

Dman666 - 13-04-2009, 20:37

mlun napisał/a:
Postawisz 2 sześciopaki to może kolega Bartek zmięknie:P

Ja moge postawic, tylko, ze "bart" nie robu zdaje sie nic poza poradami...chyba, ze w DC jest warsztat ktory przeklada jego diagnozy na rzeczywistosc ;-)

Bartek - 14-04-2009, 07:26

Dman666, większość porad jak piszesz mam popartą praktyką - w większości na własnej skórze. Nie świadczę usług, ponieważ:
- mam żonę i dzieci, którym należy się mój czas
- mam pracę, której nie poświęcę dla mechaniki
- doba ma 24h
- mam tylko niski garaż bez kanału - wiele tematów jest po prostu trudne

pablozpuebla - 17-04-2009, 12:21

Dman666, widze, ze kupiłeś juz gala, gratulacje, a czy ogladałes w koncu tego - jak tak to napisz cos o nim, pzdr
pipi_ja - 17-04-2009, 19:26

A tak właściwie to o co biega z tym galantem? Wczoraj znów go zobaczyłem na sprzedaż. Kupił go w końcu ktoś?? Bo mi sie podoba :)

http://moto.allegro.pl/it...2_5_v6_lpg.html

Piospi - 17-04-2009, 20:16

Tylko to nie jest prawdziwy Avance (wnętrze od zwykłego Gala, zderzaki od Avanca), ale trzeba przyznać, że wygląda na zadbany samochód.
Kmer - 17-04-2009, 20:18

pipi_ja, Ten Galant dalej jest do sprzedania, Dman666 kupił innego ze Złotoryi.
Dman666 - 18-04-2009, 11:33

Kmer napisał/a:
pipi_ja, Ten Galant dalej jest do sprzedania, Dman666 kupił innego ze Złotoryi.

Ludziska, sprzedawca jest Mitsumaniakiem wiec pewnie czyta forum. Chcialem koledze rowniez podziekowac bo pomogl mi we Wrocku i podwiozl moja kobitke i mnie na diagnostyke do ASO i nie chcial nic w zamian (bardzo mily kolezka).
Dlaczego nie kupilem tego z Wrocka? Rachunek ekonomiczny-w gala co mam musze wsadzic mniej niz musialbym w tego z Wroclawia (a wiadomo, ze takie auta wymagaja dodatkowego picu ze wzgledu na wiek). Poza tym szukalem Tipa z szybrem w 2,5 a ten ze Zlotoryi byl taki wlasnie jak chcialem (poza kolorem nadwozia).
Jak chcecie wiecej wiedziec nt tego z Wroclawia to zapraszam na priv :-P wszystko zalezy czego oczekujecie od auta ;-)