Grandis Ogólne - Manuale do Grandis 2,0 D?
Anonymous - 22-01-2009, 16:47
Witam.
Wiadomo już coś z tym manualem?
Pozytyw - 26-01-2009, 19:02
Mam sporo skanów z Grandisa 2.0 DID.
Prawie całego manuala.
Mogę wysłać mailem w kawałkach bo jest sporo tego.
Czekam ciągle na odzew WICHURY, żeby umieścił je w dziale Download. Jak komuś się śpieszy to niech na PW poda mi swój adres a prześlę w kilku mailach.
Pozytyw.
PS. Wielkie dzięki jeszcze raz dla NIEDALA, za udostępnienie orginału.
Anonymous - 29-01-2009, 10:11
Pozytyw napisał/a: | No i skończyłem skanowanie po tygodniowej męce.
Wielkie dzięki dla NIEDALA, za udostępnieniemanuala.
W ziale Download pojawi się wkrótce skan istotnych stron Instrukcji obsługi Grandisa.
Około 150 stron ( 11MB).
Po kawałku będę wysyłał i pewnie wkrótce będziemy mieli jako jedyni, polskiego mamuala do dyspozycji.
Pozytyw |
Bardzo serdecznie proszę o dostęp do tych materiałów w języku polskim lub angielskim.
Mam instrukcję w języku niemieckim i jest to dla mnie trochę niewygodne.
Jeżeli będę mógł się odwdzięczyć w jakiś sposób to oczywiście to zrobię.
Co prawda nie mam 2.0 DiD lecz 2.4 ale wiele z elementów instrukcji jest tak samo.
Pozdrawiam
Darek
Pozytyw - 29-01-2009, 18:49
Pozytyw napisał/a: | Mogę wysłać mailem w kawałkach bo jest sporo tego.
Czekam ciągle na odzew WICHURY, żeby umieścił je w dziale Download. Jak komuś się śpieszy to niech na PW poda mi swój adres a prześlę w kilku mailach. |
Jak pisałem powyżej.
Proszę o przesłanie adresu mailowego na PW (mała ikonkaz dwoma ludzikami pod tym tekstem).
Jak dotrze Twój adres to wyślę na niego skany bez problemu.
Pozytyw
wichura1 - 02-02-2009, 21:49
Podesłaliście obrobiony, to przyspieszyło sprawę. Proszę bardzo jest na serwerze: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=32413
NUFI - 03-02-2009, 08:53
Dzięki za pomoc i owocną współpracę w realizacji manuala do Grandiska szczególnie dla:
NIEDAL
POZYTYW
wichura1
pozdrawiam NUFI
Pozytyw - 04-02-2009, 18:18
Następnym razem kupię sobie golarkę , mniej roboty.
pozdrawiam
Pozytyw
patsy2 - 04-06-2009, 22:16
hej witam jestem tu pierwszy raz - fajne forum. znalazłam tu manual do grandisa - wielkie dzięki! w salonie nie mają... /!/
pozdrawiam
JCH - 04-06-2009, 22:38
patsy2 napisał/a: | hej witam jestem tu pierwszy raz - fajne forum. | No widzisz
Rozejrzyj się po działach a znajdziesz jeszcze inne ciekawe rzeczy
PS. Fajny zestaw - Grandis i MSS - duży Van i mały Van
Witaj na Forum
NUFI - 14-07-2009, 20:56
patsy2 napisał/a: | hej witam jestem tu pierwszy raz - fajne forum. znalazłam tu manual do grandisa - wielkie dzięki! w salonie nie mają... /!/
pozdrawiam |
W salonie mają droga Koleżanko - ode mnie chcieli 800 zł ;(
robert.chmiel - 18-10-2009, 20:41
Jestem tu pierwszy raz i już sobie pozwoliłem skorzystać z Waszej pracy - dziękuje i pozdrawiam
w_dobro - 19-10-2009, 14:49
robert.chmiel napisał/a: | Jestem tu pierwszy raz i już sobie pozwoliłem skorzystać z Waszej pracy - dziękuje i pozdrawiam |
Ja nie bardzo rozumiem po co komu owners manual do grandisa? Ja rozumiem w BMW z tym super joystickiem na środku.. ale grandis.. budowa cepa!
Jak macie service tudzież workshop manual.. a to inna sprawa..
Anonymous - 19-10-2009, 23:40
Za to właśnie lubię Grandisa.... za jego prostotę i oszczędność w designie. Śmieszą mnie te wszystkie plastikowe duperele którymi obładowują niemieckie marki auta. Przeciętny śmiertelnik nie wie nawet w 10% po co mają te joysticki i ekrany dotykowe....
|
|
|