Nasze nieMiśki ;-) - Lancia.
Krzyzak - 19-04-2009, 10:59
przod tragiczny... te swiatla... bleee
reszta mozliwa, a szczegolnie imponuje lista wyposazenia
Anonymous - 20-04-2009, 10:38
Przód jest po prostu ... kontrowersyjny.
Nikt nie przechodzi obojętnie - albo się podoba albo wręcz przeciwnie.
Zawias to oczywiście komfortowa sprawa ale o dziwno nie przechyla zbytnio na zakrętach.
Oczywiście nie jeżdżę tym samochodem sportowo więc i trzymania nie sprawdzam poza granicami zdrowego rozsądku
Spalanie mam w podpisie.
Dzięki za uwagi.
gulgulq - 20-04-2009, 11:00
moja kuzynka kupiła ostatnio takie cudo - 2002 rocznik, kombi, blue metalik - i faktycznie wyposażenie w porównaniu do mnie to bajka
przód faktycznie brzydki ale to rzecz gustu
Anonymous - 28-04-2009, 05:47
Całkiem całkiem, na dodatek ten motor ... szczerze to lancie są dużo ładniejsze od alf moim zdaniem ;p Szczególnie Delta HF Evo2 :>
stasio220 - 29-04-2009, 19:09
Posiadam od trzech lat autko Lancia Kappa 2.0 16v Turbo, niezawodny o nieprzeciętnych osiągach, wyposażeniu, komforcie i wyglądzie. Zgadzam się w stu procentach ze szczęsliwym włascicielem Lucynki , że wiele opinii krążących o tych pięknych autkach po prostu mija się z prawdą, a to między innymi za sprawą wszechwiedzy niektórych z użytkowników dróg i pojazdów. Pozdrawiam.
Krzyzak - 30-04-2009, 08:16
kaeres napisał/a: | Przód jest po prostu ... kontrowersyjny. |
czy ja wiem - jak widze brzydka dziewczyne, to mowie, ze jest brzydka a nie kontrowersyjna...
ale spox - na szczescie z zewnatrz nie ogladasz jego (auta) za czesto
Anonymous - 30-04-2009, 09:35
Krzyzak napisał/a: | kaeres napisał/a: | Przód jest po prostu ... kontrowersyjny. |
czy ja wiem - jak widze brzydka dziewczyne, to mowie, ze jest brzydka a nie kontrowersyjna...
ale spox - na szczescie z zewnatrz nie ogladasz jego (auta) za czesto |
Na szczęście jednak nie możemy w tym przypadku powołać urody kobiet.
Lybra w wielu oczach jest po prostu piękna więc kontrowersyjny wygląd jest tutaj jak najbardziej uzasadnionym stwierdzeniem.
|
|
|