Sporty Motorowe - Najlepsza Rajdówka WRC 

kordiank2 - 14-07-2005, 16:36
  a moim zdaniem ta ankieta jest bez sensu... bo każdy kto się trochę wurcem interesuje, to jest wściekły, że miśki sobie nie bardzo radzą, a xara rządzi i co by nie pisać i jakby nie głosować, to nic nie zmieni niezaprzeczalnych faktów  
												 Hubeeert - 14-07-2005, 16:43
  A ja bym proponował ankietę na najlepsze auto rajdowe wszechczasów.

Nie tylko WRC ale grupa B itd     
												 Rafal_Szczecin - 14-07-2005, 16:47
  Hubi widac nie zabardzo sledzisz . Ta ankieta byla taka w krtorej bylo wiekszosc wazniejszych aut nie tylko wrc ale takze tych starszych jak Lancia Stratos czy Toyota Celica, i przerobilismy ankiete poniewaz trudno porownywac przykladowo auto z gruby b czy z lat 90 do najnowszych rajdowek.
												 Hubeeert - 14-07-2005, 16:49
  Ale właśnie tamta mi się podobała - wiem marudzę - tyle że tam mieliśmy wybór spośród aut które wygrywały a tu co    EVO ledwo przędzie może Hyundai      
												 Rafal_Szczecin - 14-07-2005, 16:53
  to dlaczego nie mowiles ze Ci sie podobala ???? zesmy ja tym zastapili, ale tutaj zdecydowala wiekszosc i ankieta zostala zmodyfikowana na taka jaka teraz jest
												 Hubeeert - 14-07-2005, 16:56
  bo tylko mnie się podobała a rządzi wola większości 

Koniec bo OT robimy - pogadać możemy na gg.
												 polsaler - 14-07-2005, 18:50

| Hubeeert napisał/a: | 	 		  A ja bym proponował ankietę na najlepsze auto rajdowe wszechczasów.

Nie tylko WRC ale grupa B itd       | 	  

PIRWSZE CZYTAC TOPIC OD POCZATKU DRUGIE "KRYTYKOWAC" !!!!     

a tu widać ,że kolega Hubeeert nie śledził tematu od początku . czyli należy sie ... zółta kartka     

[ Dodano: Czw Lip 14, 2005 8:03 pm ]

| kordiank2 napisał/a: | 	 		  a moim zdaniem ta ankieta jest bez sensu... bo każdy kto się trochę wurcem interesuje, to jest wściekły, że miśki sobie nie bardzo radzą, a xara rządzi i co by nie pisać i jakby nie głosować, to nic nie zmieni niezaprzeczalnych faktów    | 	  

Nie zgodze sie z tym , e ankietka jest bez sensu . Chodzi w niej o wytypowanie najlepszego auta WRC ogólnie a nie na podstawie tego sezonu . Historia samochodów WRC nie zaczeła sie w sezonie 2005 tylko trwa juz ładnych pare lat . Nie ma tu wiec nic do rzeczy czy teraz Xsara wygrywa wszystko przecież jeszcze cztery sezony temu nikt o xsarze nawet nie słyszał     . Jeśli zaś chodzi o Mitsubishi to rozumiem fakt , że na forum mitsumaniaków wygrać może inny samochód ale wynika to tylko z małego zainteresowania rajdami wogóle i ogromną miłością do Trzech Diamentów   

| 

|  

|