To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Szkolenie Bezpiecznej Jazdy z Tomkiem Czopikiem 25.04.2009

Anonymous - 25-04-2009, 18:14

A to dlatego, gdy wracalam z Krokusa tyle nowych Lancerow minelam :lol:
Fajnie sie spotkac na ulicy, co Mati81, ?

Mati81 - 25-04-2009, 18:44

No pewnie że fajnie :) Tym bardziej że oboje jeździmy porządnymi furami spod znaku trzech diamentów ... a nie jakimś np. niemieckim szmelcem ;)
roobku - 25-04-2009, 21:03

Mati81 napisał/a:
Wracając do szkolenia SBJ to właśnie wróciliśmy i rewelacja. Będę nieskromny ale okazało się, że wcale nie jest ze mną aż tak źle :) super imprezka, super zabawa - polecam szkolenia tego typu z Tomkiem Czopikiem.

ja też świeżo po tym szkoleniu jestem, naprawdę rewelacja !! instruktorzy zwrócili mi uwagę na pewien nawyk nabyty w krakowskich korkach - kierowanie jedną ręką :)

bardzo fajne było hamowanie przed przeszkodą i jej omijanie - to akurat było Fordem Fokusem :) no i szybki slalom miedzy pachołkami gdzie instruktor w najmniej spodziewanym momencie zaciągał ręczny - to już było Lancerem :)

gratulacje dla organizatorów, pełen profesjonalizm

Mati81 - 25-04-2009, 21:35

Na na Focusie to była adrenalinka :) ale tez super były kontry przy zaciąganym przez instruktora ręcznym. Jadąc ze szkolenia to aż się chciało na ręcznym w zakręty wchodzić :)
roobku - 25-04-2009, 21:46

Mati81 napisał/a:
Na na Focusie to była adrenalinka :)

ze mną w aucie jeździła żona znajomego, na początku dość słabo jej szło ale za 4-5 razem całkiem dobrze sobie radziła i "najeżdżała" na gąbki z coraz większą prędkością i poprawnie je omijała - widać nawet taka kilkunastominutowa nauka przyniosła pozytywne rezultaty

shalafi - 28-04-2009, 14:49

hey

szkoda że dopiero teraz znalazłem ten temat.. może dlatego że jestem ze Śląskiego :|
ale też byłem obecny na tym Szkoleniu (razem z dziewczyną)
i w ogóle byłem mile zaskoczony telefonem z propozycją wzięcia udziału :wink:

Ogólnie było bardzo miło, a mam nadzieje że coś - zwłaszcza z awaryjnego zachowania na drodze - zostanie mi na przyszłość.

a konkurs na zakończenie też był ciekawy.. gdyby nie to że moja dziewczyna zaliczyła jeden pachołek to z czasem 30,02 była by bodajże na 2 miejscu, a nie ma jeszcze prawka :p

Oto parę fotek: