To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - BRAK OGRZEWANIA TYLNEJ SZYBY ORAZ NIE ŚWIECI PRZECIWMGŁOWE

Anonymous - 02-08-2006, 11:55

tak ale inne firmy moga miec inaczej polozona w miejscu zalamania wiazke oraz uzyc innych materialow izolacyjnych, ja np. wymienilem oryginalny peszel przy okazji zabudowy car audio i nieznam tego problemu.
moze sie przeciera od materialu izolacyjnego, kto wie.

Anonymous - 02-08-2006, 12:17

No, faktem jest, że 7 żył miałem przerwanych, a pozostałe były wcześniej "leczone" przez poprzedniego właściciela. Co ciekawe, przewody nie były przerwane w taki sposób, że tylko linka miedziana wewnątrz miała przerwę, a koszulka igielitowa (izolacja) już nie. Wszystkie żyły były po prostu przecięte - to znaczy kiedy pociągnąłem za końce danej żyły po obu stronach gumowego wężyka - bez używania większej siły wyłaziły na wierzch :?
Anonymous - 22-11-2006, 23:41

Czy ten wlacznik od przeciwmgielnych/awaryjnych latwo sie wyjmuje czy trzeba uzyc jakis magicznych sztuczek?
mick - 12-12-2010, 16:46

Podłącze się do tematu jakiś czas temu włącznik do świateł przeciwmgłowych przednich nie zaskakiwał za pierwszym razem ale po kilku próbach zadziałał zawsze tylko w czasie włączania i wyłączania było słychać takie odgłosy jak by przekaźnik nie mógł zaskoczyć , teraz nie słychać tych odgłosów a przeciwmgłowe wcale się nie zapalają , a z w tylnym przeciwmgłowym teraz dzieje się tak jak wcześniej z przednimi. Co można sprawdzić , wymienić żeby zadziałało ? czy jest jeden bezpiecznik od świateł przeciwmgłowych czy więcej ? z góry dziękuje.