Off Topic - Nie będzie mnie w Polsce od 20.08.2006
Krzyzak - 23-07-2006, 20:29
gregorbu napisał/a: | Darek - kiedy zobaczyłem Twój nick w topicu, już zacząłem się obawiać, że i Wy nie przyjedziecie. A ja już namierzyłem tę "18"... |
Nie Grzesiu - przyjedziemy na 100%
Miałeś rację o druciarstwie w tamtych rejonach PL, gdzie się urodziłeś
Hubert - nie zapomnij o nas - do jakiejś kawiarenki chociaż tam chodź.
Anonymous - 23-07-2006, 20:55
Krzyzak napisał/a: | gregorbu napisał/a: | Darek - kiedy zobaczyłem Twój nick w topicu, już zacząłem się obawiać, że i Wy nie przyjedziecie. A ja już namierzyłem tę "18"... |
Nie Grzesiu - przyjedziemy na 100% | Baaardzo się cieszę. Krzyzak napisał/a: | Miałeś rację o druciarstwie w tamtych rejonach PL, gdzie się urodziłeś | Tak, choć to żaden powód do dumy. Mam nadzieję, że uda Ci się szybko pozbyć wszystkich oznak druciarstwa w Colciku Basi. A może dwoma Misiami przyjedziecie? Zapewne wiele osób chętnie je obejrzy.
Krzyzak - 23-07-2006, 20:57
gregorbu napisał/a: | A może dwoma Misiami przyjedziecie? Zapewne wiele osób chętnie je obejrzy. |
Nie da rady - nie puszczę jej - za słabo jeszcze jeździ , ale fucka pokazuje, jak ktoś się wpycha przed nią wyprzedzając na 3-go.
akbi - 24-07-2006, 08:42
Hubeeert napisał/a: |
Z żalem zawiadamiam że mnie nie będzie. Około 20.08 2006 wyjeżdżam na 2 miesiące do Szwecji |
Coś Ci sie daty pomyliły, 26-27 jest Zlot, więc napewno wyjedziesz tydzień później
ps' Powodzenia
Cezar - 24-07-2006, 12:28
Powodzenia w Szwecji i szybko wracaj
Efa! - 26-07-2006, 12:38
Hubi, ale internet będziesz miał
Hubeeert - 26-07-2006, 12:41
Może
Efa! - 26-07-2006, 12:53
Nie przerażaj mnie, co my byśmy bez Ciebie zrobili??>?
Hubeeert - 26-07-2006, 12:56
Ewa dacie sobie radę - zresztą ja tu tylko sprzątam.
Efa! - 26-07-2006, 20:02
no właśnie nikt inny nie umie
szczeslaw - 26-07-2006, 22:46
Efa! napisał/a: | Nie przerażaj mnie, co my byśmy bez Ciebie zrobili??>? |
Kota nie ma, myszy harcują
piwkotom - 26-07-2006, 22:53
Hubert, oczywiscie traktuje caly ten topic w kategoriach zartu?
To taki czarny humor tak?
Rozumiem, ze jaja sobie robisz i oczywiscie przyjedziesz, tylko tak sie zgrywasz ze Cie nie bedzie?
Lepiej zebys by, sam wiesz.
Kto ta cala wodke i piwo (oprocz LUKS-a oczywiscie) przepije?
Napisz ze miales przyplyw dziwnego humoru i.... wszyscy zadowoleni.
Hubeeert - 26-07-2006, 23:48
piwkotom napisał/a: | Hubert, oczywiscie traktuje caly ten topic w kategoriach zartu?
Rozumiem, ze jaja sobie robisz i oczywiscie przyjedziesz, tylko tak sie zgrywasz ze Cie nie bedzie?
Napisz ze miales przyplyw dziwnego humoru i.... wszyscy zadowoleni. |
Niestety nie jest to żart. Chociaż bardzo chciałbym żeby tak było. 20 wypływam z Gdańska do Nynashamn. 21 mam się zameldować około 1000km na północ od Sztokholmu. Będę tam przez około 2 miesiące a nestępnie wracam na krótko do Polski i znów wyjeżdżam - tym razem na dłużej. Dużo dłużej. Za rok postaram się być na Zlocie już swoim Miśkiem.
Ale tym razem mnie nie będzie.
I niestety taka jest prawda.
piwkotom - 27-07-2006, 00:02
Hubeeert napisał/a: | piwkotom napisał/a: | Hubert, oczywiscie traktuje caly ten topic w kategoriach zartu?
Napisz ze miales przyplyw dziwnego humoru i.... wszyscy zadowoleni. |
Niestety nie jest to żart. Chociaż bardzo chciałbym żeby tak było. 20 wypływam z Gdańska do Nynashamn. 21 mam się zameldować około 1000km na północ od Sztokholmu. Będę tam przez około 2 miesiące a nestępnie wracam na krótko do Polski i znów wyjeżdżam - tym razem na dłużej. Dużo dłużej. Za rok postaram się być na Zlocie już swoim Miśkiem.
Ale tym razem mnie nie będzie.
I niestety taka jest prawda. |
przykro :(:(:(:(:(
pozostaje mi tylko:
wracaj do nas szybko i wogole... powodzenia
Hubeeert - 27-07-2006, 00:05
Dzieki - jeżeli będę miał dostęp do netu postaram się być na forum, jeżeli nie.... to też sie postaram...
|
|
|