To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant by PRELUD

tresorex - 12-08-2009, 13:16

Nie chcesz się zamienić? :D
Psikus - 12-08-2009, 18:32

Mam taki sam wzór dywaników, z tym że szare :) nie trzymają się podłoża cały czas je pasażerowie butami wsuwają do przodu
prelud - 12-08-2009, 19:32

No i sa moje wymarzone felgi alessio f1 17 cali zastapily 15 :]

Psikus - 12-08-2009, 19:41

Nooo, Panie, dobrze te felgi w tym autku wyglądają
prelud - 28-08-2009, 19:41

witam ponownie szanowne grono mitsumaniakow :)
moj galancik nabral nowego wygladu.przyciemnilem wszystkie szyby folia foliatec35 plus pasek przeciwsloneczny na przednia szybe.Dzis odebralem miska z maszynowej polerki lakieru i czyszczenia calej tapicerki wraz z bagaznikiem.Zdjecia nie przedstawia rzeczywistego efektu pracy,trzeba zobaczyc na zywo.Z pracy jestem bardzo zadowolony.A tu pare fotek.Pozdrawiam

prelud - 19-10-2009, 22:20

Jesienna sesja przed zalozeniem zimowek :( .Ostatnio szybki mojego galanta nabraly nowego wygladu :] Przyciemnione zostaly folia foliatec 35.Oto efekt...

Hugo - 19-10-2009, 22:42

Prawie jak SE :wink: . Piękne felgi, szybki idealnie przyciemnione. Nie odpowiada mi tylko kolor auta i wymień boczne kierunkowskazy na białe oraz żarówki chrom i takie same żarówki w kierunkowskazy przy reflektorach. Zobaczysz, efekt bardzo Cię zaskoczy.
robertdg - 19-10-2009, 22:53

prelud, wedlug mnie Twoje auto wyglada bajecznie, gustownie skomponowane, agresiv, masiv & power. Szerokości ;-)
tresorex - 21-10-2009, 14:01

piękny egzemplarz!!! zazdroszczę!
fck - 27-02-2010, 22:50

zderzak od SE dużo daje, kurczę powiem Ci że kolorek też jest ciekawy jeszcze takiego na galancie nie widziałem
wilk88 - 28-02-2010, 11:03

Prelud dawno tu nie wchodziłem i nie widziałem zmian w twoim Galancie. Muszę przyznać, że naprawdę masz wyczucie, wszystko idealnie spasowane, wydech, szyby nie za ciemne, felgi... piękny! Pomimo, że mój też jest ładny, to i tak zazdroszczę! Kiedyś oglądałem taki program o gościach, którzy przerabiali samochody i ich głównym hasłem było "Samochód trzeba przerobić tak, aby przeróbki wyglądały na fabryczne"- przypuszczam, że mógłbyś u nich pracować ;)
Wybaczcie, że trochę "przylizałem" :P ale wg. mnie to jeden z najładniejszych galantów na forum :D

prelud - 28-02-2010, 12:18

na wiosne planuje kolejne zmiany,na klapie tylnej "zagosci" spojler z wersji SPORT EDITION, 2 felgi otrzymaja prawie nowe obuwie Dunlop Sport Sp 01 205/45/R17 i kto wie moze cos jeszcze...Czas pokaze.Fotki za jakis czas...
prelud - 28-02-2010, 12:24

fck napisał/a:
zderzak od SE dużo daje, kurczę powiem Ci że kolorek też jest ciekawy jeszcze takiego na galancie nie widziałem

Kolorek wedlug katalogu to F06, co to zderzaka to ekstra go zmienilem na sporta bo wedlug mnie jest to najlepszy zderzak do galanta :D Jak wczesniej pisalem duzo czasu zajelo mi go skompletowanie ale bylo warto.

ApAcHoS - 28-02-2010, 12:26

Autko masz cudowne-do "wisienki na torcie" felgi pomalowałbym na ciemny grafit-idealnie komponowałoby się z ciemnymi lampami i szybami oraz samym kolorem autka...

Jakie opony ma auto na zdjęciach?? :roll:

prelud - 28-02-2010, 12:33

ApAcHoS napisał/a:
Autko masz cudowne-do "wisienki na torcie" felgi pomalowałbym na ciemny grafit-idealnie komponowałoby się z ciemnymi lampami i szybami oraz samym kolorem autka...

Jakie opony ma auto na zdjęciach?? :roll:

Felgi sa w kolorze ciemny chrom to juz inaczej sie prezentuja jak zwykle srebrne alu.Co do opon to sa zalozone 2 opony Wanli i 2 Marschal ale na wiosne pozostana 2 Wanli bo sa nowki i 2 kupilem w zeszlym tygodniu Dunlop Sport Sp 01 8mm