Off Topic - Kącik rubieżny MITSUMANIAKÓW
JCH - 29-06-2005, 23:37
No no no ....
Fju, fju, fjuuuuu ......
TNT - 05-07-2005, 19:08
A kto probowal w najmniejszym dostepnym aucie i to tak zeby za mocno sie nie poobijac to jest sztuka. A mowie tu a szczycie polskiej motoryzacji Malym FIACIE.
misia27 - 05-07-2005, 19:19
jak wybierzesz odpowiednia pozycje i miejsce( albo fotel z przodu albo kanape) to sie nie poobijasz...
Efa! - 06-07-2005, 01:35
A dla mnie nawet BMW siódemka jest za mała i niewygodna...
Grześku - 06-07-2005, 08:03
To wypróbuj Maybaha 65, powinno być Ci wygodnie
Ale fajniej jest przy samochodzie, tak na łonie ( ) natury, jakaś polanka w lesie, albo brzeg jeziorka. Oczywiście bez kibiców, chociaż czasami się trafią
Chooper - 06-07-2005, 08:22
w maluchy wystarczy siedzenia rozłożyć i robi sie luźniej.
podobno całkiem dobrze jest w aucie kombi z rozłożoną tylną kanapą, kocyk na całej długości i coco jumbo!!!
TNT - 06-07-2005, 11:38
Rewelacyjna jest Cytrynka o nazwie C15 wersja dostawcza. Tam mozna ostro poszalec nawet jak sa ludzie w poblizu miejsca tam dostatek a dyskrecja zapewniona.
Efa! - 07-07-2005, 00:57
No to jeżeli nie w pomieszczeniach, to ja już wolę z autem, ale nie w aucie - na łono natury, na słoneczko albo jeszcze lepiej pod gwiazdy, jakaś wysoka trawa na łące (z dala od komarów i ludzisk) i w cieniu auta na kocyk na przykład
Albo w wodzie - w jeziorku łatwiej ukryć przed wścibskimi oczyma, co się naprawdę dzieje. Powaga
piotras - 07-07-2005, 11:40
..... Colt C50 pod akademikiem SGH też nie jest zły ......... aa no i w leśie też sie sprawdza ..... i jeszcze Honda Accord zaparkowana przy parku Saskim i Nissan Almera "koleżanki" w trakcie jazdy ... echhh to były czasy. Mam nadzieje że żona tego nie przeczyta
Grześku - 07-07-2005, 12:35
piotras napisał/a: | ... echhh to były czasy. Mam nadzieje że żona tego nie przeczyta |
i po co to było pisać? Teraz to na pewno przeczyta ...
i zacznie zadawać niewygodne pytania
piotras - 08-07-2005, 15:24
He he narazie nie zna adresu forum mitsumaniaków a poza tym ja ciagle tyle gadam o miśku w domu że ona ma już tego dosyć i raczej nawet nie pomyśli o tym zeby tu zaglądać. Takie taktyczne zagranie
misia27 - 08-07-2005, 17:23
piotras napisał/a: | He he narazie nie zna adresu forum mitsumaniaków a poza tym ja ciagle tyle gadam o miśku w domu że ona ma już tego dosyć i raczej nawet nie pomyśli o tym zeby tu zaglądać. Takie taktyczne zagranie |
zebys sie ktoregos pieknego dnia nie zdziwil jak zajrzy....
Anonymous - 22-07-2005, 11:10
Efa! napisał/a: | w jeziorku łatwiej ukryć przed wścibskimi oczyma, co się naprawdę dzieje. |
a pijawki? i inne syfki co w jeziorze sie czaja??
wichura1 - 22-07-2005, 12:23
Jest na to i nie tylko powiedzenie: " Jak nie uważałeś jak robiłeś, to rób jak uważasz"
Anonymous - 22-07-2005, 16:04
Efa! napisał/a: | No to jeżeli nie w pomieszczeniach, to ja już wolę z autem, ale nie w aucie - na łono natury, na słoneczko albo jeszcze lepiej pod gwiazdy, jakaś wysoka trawa na łące (z dala od komarów i ludzisk) i w cieniu auta na kocyk na przykład
Albo w wodzie - w jeziorku łatwiej ukryć przed wścibskimi oczyma, co się naprawdę dzieje. Powaga |
Jasne, ja raz nad jeziorkiem obserwowalem taka pare, coto myslala, ze ich nie widac Hyhy...
No faktycznie, mniej wprawni moze i nie zauwazyli, ale para mimo, ze dyskretnie sie starala - nie wychodzilo im.
No chyba, ze butla na plecy i ktores cale pod wode, no chyba, ze kobieta zdolna i moze oddychac przez...
Yyyyy ale o czym to ja? ;P
M.
|
|
|