Off Topic - Naprawa auta na koszt sprawcy kolizji
Anonymous - 31-07-2006, 22:35
mam pytanko skad macie pewnosc ze tego nie czyta policja ??
a Wy takie rzeczy piszecie moje gratulcje.
Normalnie brawo wam bic naprawde macie inteligentne pomysly.
Jak tu nie kochac takiego kraju z takimi obywatelami?
Pozdrawiam Zachar
Anonymous - 01-08-2006, 15:11
Hubeeert napisał/a: | Alek no co Ty mówisz - przecież to by było niezgodne z prawem |
Czy podstawienie się komuś, kto jedzie nieprzepisowo jest niezgodne z prawem, czy tylko nieetyczne (i ryzykowne z różnych powodów)?
Tak czy inaczej, uważajcie w wymienionych przeze mnie mniejscach, bo tam łatwo zafundować sobie naprawę z czyjegoś OC i związane z tym kłopoty niechcący.
akbi - 01-08-2006, 15:24
Alek napisał/a: | Czy podstawienie się komuś, kto jedzie nieprzepisowo jest niezgodne z prawem, czy tylko nieetyczne |
Może to będzie też miało swoje dobre strony w postaci "szybkiej nauki jazdy" dla tych nieprzepisowo jadących Następnym razem będą napewno jechać przepisowo
Anonymous - 05-08-2006, 14:24
nie musiałam nigdzie jechać żeby misio oberwał, przedwczoraj w Gdańsku dostało mu się delikatnie po drzwiczkach oczywiście na parkingu nie znalazłam sprawcy a misiek ma jeszcze kilka rysek do swojej i tak pokaźnej już kolekcji i jak tu się nie zdenerwować!
Anonymous - 06-08-2006, 13:28
Masz chociaż AC?
Efa! - 07-08-2006, 16:47
Pyzula , nie przejmuj się tak - mnie w wielkanoc zaatakował zając - nie dość, że zniszczył zderzak, to jeszcze uciekł
Anonymous - 23-08-2006, 10:26
załatwiając te szkody z AC za dużo bym straciła - zniżki na dwa samochody, będzie trzeba wszystko załatwić z własnej kieszeni, łącznie z wczorajszym wandalizmem w postaci wyrwania listewek i anteny
Efa! - 24-08-2006, 13:31
współczuję
U mnie samochody ubezpieczone są w róznych towarzystwach - by właśnie w razie takich wypadków nie tracić zniżek...
|
|
|