To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero III - [3.2 DID] Pajero V70 vs Patrol GR

Anonymous - 20-05-2009, 13:58

miczon, Wybór Longa jest spowodowany tym że mam co i kogo wozić co więcej często jeżdze w te i z powrotem do niemiec także long to raczej praktyczność a co do 40% to być może mamy troche inną skale wartości co oznacza to 40%( Dlamnie oznacza to że jeżdze w las,wycieczki krajoznawcze ale nie po czarnym, nad jeziora, lub np z wielką przyjemnością wjechać na szczyt góry bez wyciągu a i czsem poszaleć po błocie, ale tak jak pisałem wcześniej bez extremy)dla Ciebie może oznaczać calkiem co innego.
Gene, można powiedzieć że przespałem się z problemem i uważam że wybór padł na Pajero już do końca z uwagi na jego znacznie lepsze walory jeśli chodzi o komfort i wygląd(nie tylko ja będe tym jeździł), teraz pozostaje spędzić długie godziny na poszukiwaniu odpowiedniej sztuki "tej przeznaczonej dla mnie" na zachodnich portalach no i dozbieranie większego kapitału bo pakiet "startowy" na pewno wystąpi jak zawsze. A jeszcze do kolegi miczon, navara pojawiła się w tym zestawieniu ponieważ spełnia moje wymogi na temat ilości miejsca na osoby i bagaże. A to że się akurat w ogóle nieznam na tym modelu skłoniło mnie do poruszenia jego tematu tutaj. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi i teraz rozpoczynam misje poszukiwania:) 8)

miczon - 20-05-2009, 16:50

ScorpionDH, wszytko już jasne i życzę Ci, aby pojarka, która trafi w Twoje ręce, długo i godnie Ci służyła ;)

ScorpionDH napisał/a:
A jeszcze do kolegi miczon, navara pojawiła się w tym zestawieniu ponieważ spełnia moje wymogi na temat ilości miejsca na osoby i bagaże.

To muszę sprostować :P Navara, w porównaniu z Hilluxem i L200 (mówimy o poprzedniej generacji, choć teraz jest podobnie) jest najciaśniejsza w "przedziale pasażerskim" :D