[XX-92]Galant E3xA i starsze - [E33A 2.0] jakie klocki hamulcowe ??
Anonymous - 02-08-2006, 21:42
Tez wymienilem kiedys (tyle ze w Probe) na Ferodo Premier, pamietam dokladnie, ze bylem w szoku, pierwsze hamowanie stanalem deba prawie tak ogromna roznica byla i potwierdzam ze brudasy to znich tez sa swoja droga, alu byly czarne, szczegolnie po "OS-ach"
swees - 02-08-2006, 21:44
EBC (czarne) to klocki klasy Ferodo - dobrze hamują, ale pylą.
Meteo - jeżeli Woking to klasa Kaszajamy, to jest super! ja pamiętam, kiedyś w E33 daaaawno temu miałem kasze z przodu - jak się hamowało ze 160km/h, to przy 100km/h to już nawet nie było zwalnianie - po rozebraniu hamulców okazało się że klocki były pięknie zeszklone...
nie rozumiem tylko jednego - pytasz jakie klocki warto kupić, a i tak słuchasz rad pana ze sklepu, który chce się pozbyć towaru z półki...
pozdr
Anonymous - 02-08-2006, 21:59
ja sluchalem Waszych rad na forum i poszedlem do sklepu z zamiarem kupienia klockow FERODO ale koles w sklepie powiedzial ze u niego nie dostane tych klockow i ze on mi moze sprzedac te albo jakiej jeszcze inne ....... nie mialem jak widac duzego wyboru a kupic musialem , pytalem w drugim sklepie to samo FERODO NIEDOSTEPNE
Anonymous - 02-08-2006, 22:08
jesteś ze śląska, więc co za problem napisać do sweesa albo do mnie, ferodo są praktycznie w każdym dobrym sklepie... a w każdym większym mieście jest inter-cars gdzie gdzie dostaniesz te klocki od ręki.
edit:
galant E33 na ferodo - 95 km/h do 0
(widać w którym miejscu się światła zapalają)
Anonymous - 02-08-2006, 22:35
do shovel : dzieki za zaoferowanie pomocy ( nastepnym razem tak zrobimy ) no niestety w Zawierciu nie moglem ich dostac mimo szczerych checi , zobaczymy jak te sie beda sprawowac , pozdro dla wszystkich
link nie dziala....
swees - 02-08-2006, 22:41
kliknij prawym i daj zapisz element docelowy
pozdr
Anonymous - 02-08-2006, 22:42
dzieki za kolejna rade
|
|
|