Podlaskie - III Spot Podlaski - prognozy
zwolek - 12-06-2009, 21:23
Hejka! Wstępnie i ja z rodzinką powinienem być..... Mam nadzieję że ustalimy jakieś konkrety co do godziny i miejsca A jeżeli nie to będziemy szukać się po autach Pozdrowionka
rademenes - 12-06-2009, 23:32
Hej Koledzy. Polecam spotkanie nad zalewem, od soboty będą tam Mistrzostwa modeli wodnosamolotów sterowanych (www.wodnosamoloty.com - na stronie jest mapa dojazdu na miejsce oraz info o imprezie) Dodam, że jest to kierunek jak do "Black Tower". Jak mi się uda to zawitam nad zalew. Miałem być wśród organizatorów tej imprezy, ale wypadło mi wesele w sobotę i egzamin na uczelni w niedzielę o 11. Więc mam jak zawiązać:)
Pzdr
Anonymous - 13-06-2009, 09:52
ale o której sie stykniemy (bede w czarnej 12-13) - pewnie wyjdzie tak że przejedziemy przy zalewie i nikogo nie będzie (z mitsumaniaków) bo bedziemy przejeżdzać w odstępach 15 minutowych
nimek - 13-06-2009, 13:47
http://www.zumi.pl/trasa....52&v=true&utf=1 jadąc do końca tam gdzie jest 1 jest spory parking możemy się tam umówić ok 12.00 ?:-)
jac33k - 13-06-2009, 13:56
Nareszcie jakaś wskazówka !
Anonymous - 14-06-2009, 00:18
koledzy wczoraj zakupilem colcika 1.8 gti 91 rok jak mi sie uda to wpadne... pozdrawiam
jac33k - 14-06-2009, 08:48
BTW w Białym mocno pada ?
Nie wiem czy ciągnąć potomków ze sobą w taką pogodę.
Edit.
Jednak nie dojedziemy.
Pogoda raczej nie nadaje się na rodzinny piknik.
zwolek - 14-06-2009, 14:02
Mam nadzieję że kto mógł to dojechał i spotkanie wypaliło u mnie klops... dzieciaki się pochorowały a na dodatek ta pogoda ... . Dajcie Panowie znać jak było! Pozdrawiam.
nimek - 14-06-2009, 16:21
Niestety pogoda zawiodła byłem o 13. w omówionym miejscu ale nikogo nie spotkałem. Mam nadzieję że następnym razem przy ładnej pogodzie więcej nas będzie. Pozdrawiam ;]
zwolek - 14-06-2009, 19:17
Z tego co widzę tylko kolega Nimek honor Nasz uratował.... Jednak na usprawiedliwienie chyba większości - mam złą pogodę... i w moim przypadku jeszcze chorobę dzieci.... Tak czy owak mam nadzieję że jeszcze się spotkamy - przecież wakacje dopiero przed nami ................. Pozdrawiam
nimek - 14-06-2009, 20:18
też tak myślę pogoda będzie coraz lepsza, ewentualnie możemy zrobić jakieś małe spotkanko na terenie miasta,
Przy okazji powiem że mijałem dzisiaj kilka mitsu ale nikt nawet nie spojrzał na mnie - jeśli ktoś zagląda na te forum to chociaż by światłami zamrugał albo się uśmiechnął.
Pozdrawiam Wszystkich Aktywnych
jac33k - 14-06-2009, 20:29
Tak podejrzewałem że frekwencja nie będzie za wysoka , kiedy pytałem się o konkretne miejsce.
Na pewno lepsza pogoda umożliwiłaby dojazd większej liczbie klubowiczy.
BTW. to może spot zorganizować gdzieś "pośrodku" ?
Pomiędzy Białymstokiem/Łomża.
Żal mi trochę bo pamiętałem o tej dacie od miesiąca.
Miałem nadzieję dowiedzieć się praktycznych rzeczy od innych użytkowników mm.
A tu ... deszcz.
Żona raczej nie dała mi wyboru
nimek - 15-06-2009, 21:56
Nie znam tamtych kierunków. Zaproponuj coś kolego to może się skusimy. Czy ktoś z forumowiczów był w czarnej i miał problem z wyjechaniem z parkingu ?;-)
ToX - 17-06-2009, 09:43
no mnie niestety nie bylo:/
JayChyl - 01-07-2009, 18:26
Witam.
Sorka za opieszałość. Niestety chroniczny brak czasu i ciągła praca w terenie przyczyniła się do wielu opóźnień. Dla tego też spot nie wypalił
Ale nie stresujcie się - niebawem na pewno uszykuje się jakis spocik w Białym. W sumie i tak większość maniaków jest z Białego jeżeli chodzi o podlasie - więc to chyba najlepsze miejsce.
|
|
|