To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podlaskie - III Spot Podlaski - prognozy

zwolek - 12-06-2009, 21:23

Hejka! Wstępnie i ja z rodzinką powinienem być..... Mam nadzieję że ustalimy jakieś konkrety co do godziny i miejsca :roll: A jeżeli nie to będziemy szukać się po autach :wink: Pozdrowionka
rademenes - 12-06-2009, 23:32

Hej Koledzy. Polecam spotkanie nad zalewem, od soboty będą tam Mistrzostwa modeli wodnosamolotów sterowanych (www.wodnosamoloty.com - na stronie jest mapa dojazdu na miejsce oraz info o imprezie) Dodam, że jest to kierunek jak do "Black Tower". Jak mi się uda to zawitam nad zalew. Miałem być wśród organizatorów tej imprezy, ale wypadło mi wesele w sobotę i egzamin na uczelni w niedzielę o 11. Więc mam jak zawiązać:)
Pzdr

Anonymous - 13-06-2009, 09:52

ale o której sie stykniemy (bede w czarnej 12-13) - pewnie wyjdzie tak że przejedziemy przy zalewie i nikogo nie będzie (z mitsumaniaków) bo bedziemy przejeżdzać w odstępach 15 minutowych :)
nimek - 13-06-2009, 13:47

http://www.zumi.pl/trasa....52&v=true&utf=1 jadąc do końca tam gdzie jest 1 jest spory parking możemy się tam umówić ok 12.00 ?:-)
jac33k - 13-06-2009, 13:56

Nareszcie jakaś wskazówka :) !
Anonymous - 14-06-2009, 00:18

koledzy wczoraj zakupilem colcika 1.8 gti 91 rok jak mi sie uda to wpadne... pozdrawiam
jac33k - 14-06-2009, 08:48

BTW w Białym mocno pada ?
Nie wiem czy ciągnąć potomków ze sobą w taką pogodę.

Edit.
:| Jednak nie dojedziemy.
Pogoda raczej nie nadaje się na rodzinny piknik.

zwolek - 14-06-2009, 14:02

Mam nadzieję że kto mógł to dojechał i spotkanie wypaliło u mnie klops... :( dzieciaki się pochorowały a na dodatek ta pogoda ... :cry: . Dajcie Panowie znać jak było! Pozdrawiam.
nimek - 14-06-2009, 16:21

Niestety pogoda zawiodła :( byłem o 13. w omówionym miejscu ale nikogo nie spotkałem. Mam nadzieję że następnym razem przy ładnej pogodzie więcej nas będzie. Pozdrawiam ;]
zwolek - 14-06-2009, 19:17

Z tego co widzę tylko kolega Nimek honor Nasz uratował.... :oops: Jednak na usprawiedliwienie chyba większości - mam złą pogodę... :( i w moim przypadku jeszcze chorobę dzieci.... Tak czy owak mam nadzieję że jeszcze się spotkamy - przecież wakacje dopiero przed nami :D ................. Pozdrawiam
nimek - 14-06-2009, 20:18

też tak myślę :) pogoda będzie coraz lepsza, ewentualnie możemy zrobić jakieś małe spotkanko na terenie miasta,
Przy okazji powiem że mijałem dzisiaj kilka mitsu ale nikt nawet nie spojrzał na mnie - jeśli ktoś zagląda na te forum to chociaż by światłami zamrugał albo się uśmiechnął.
Pozdrawiam Wszystkich Aktywnych ;)

jac33k - 14-06-2009, 20:29

Tak podejrzewałem że frekwencja nie będzie za wysoka , kiedy pytałem się o konkretne miejsce.
Na pewno lepsza pogoda umożliwiłaby dojazd większej liczbie klubowiczy.
BTW. to może spot zorganizować gdzieś "pośrodku" ?
Pomiędzy Białymstokiem/Łomża.

Żal mi trochę bo pamiętałem o tej dacie od miesiąca.
Miałem nadzieję dowiedzieć się praktycznych rzeczy od innych użytkowników mm.
A tu ... deszcz.

Żona raczej nie dała mi wyboru :)

nimek - 15-06-2009, 21:56

Nie znam tamtych kierunków. Zaproponuj coś kolego to może się skusimy. Czy ktoś z forumowiczów był w czarnej i miał problem z wyjechaniem z parkingu ?;-)
ToX - 17-06-2009, 09:43

no mnie niestety nie bylo:/
JayChyl - 01-07-2009, 18:26

Witam.

Sorka za opieszałość. Niestety chroniczny brak czasu i ciągła praca w terenie przyczyniła się do wielu opóźnień. Dla tego też spot nie wypalił :D

Ale nie stresujcie się - niebawem na pewno uszykuje się jakis spocik w Białym. W sumie i tak większość maniaków jest z Białego jeżeli chodzi o podlasie - więc to chyba najlepsze miejsce.