To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spot w Krakowie

Anonymous - 30-08-2006, 19:04

browar Ty nie miałeś kiedyś gti? na MKP chyba widziałem... wstępnie proponuje spot 10 września. Do uzgodnienia...

Troche to ryzykowne i nigdy tego nie robie ale ok
668305857 mój nr... :oops:

[ Dodano: 30-08-2006, 19:14 ]
aha jeszcze jedno. Coś mi sie marzy... :roll: spróbować sił z innymi coltami to było by fajne moze sie znajdzie takie miejsce...:) :mrgreen:

Anonymous - 30-08-2006, 19:26

Ok mi pasuje :) tylko trzeba przekazac reszcie chlopakow i kierowniczek heh :) moge ci pomoc tylko musisz mnie w prowadzic w szczegóły bo nie jestem zorientowany :) Taka dyscyplinka mi tez pasuje pewnie ze tak, andrenalinka wskazana i impreza po zlocie heh :) .Mozna to wszystko jakos zorganizowac.Jest ktos od tego na malopolskim forum czy forum tylko jest bo ma byc?.Wczesniej mialem Bmw E30 takze z Miskami mam kontakt po raz pierwszy ale to byl trafny wybor, juz ponad 6 tys bez jakiejkolwiek awarii :D
pozdr
bwr

Anonymous - 30-08-2006, 20:51

najlepiej na priv wszystkim z krakowa wysłać informacje że ISTNIEJEMY!!!. Kto sie podejmie? :mrgreen:
Anonymous - 31-08-2006, 11:56

A może jutro tzn.1 X na Galerii Kazimierz o 19,ja tam będe i pewnie jakieś inne japońce też będą,Jak byście mieli ochote to wyjeżdrzać jak najwyżej :D

W razie jakiś pytań to 508-102-949 a na 10 też sie pisze

Anonymous - 31-08-2006, 12:18
Temat postu: spot
Autko mam troche uwalone po urlopie ale ,moge byc no problem :) .Dobrze jakby wiecej wiary bylo
pozdro
bwr

Anonymous - 31-08-2006, 16:01

w pt to ja w pracy do 21 siedze a później na weselicho w góry :mrgreen:
Anonymous - 01-09-2006, 01:27

Spoko ale mysle ze na 10 wszyscy mniej wiecej beda dostepni :D
ja tymczasem wale w kime bo juz pozno heh
pozdrawiam
bwr

szczeslaw - 01-09-2006, 10:25

Browar napisał/a:
Jest ktos od tego na malopolskim forum czy forum tylko jest bo ma byc?

Jest tylko zapracowany (chwilowo) moderator ;)
Ficu865 napisał/a:
najlepiej na priv wszystkim z krakowa wysłać informacje że ISTNIEJEMY!!!. Kto sie podejmie?

Czyżbyś się zgłosił na ochotnika? :mrgreen:
Browar napisał/a:
Spoko ale mysle ze na 10 wszyscy mniej wiecej beda dostepni

Z tym może być różnie - ja nie jestem w stanie określić, czy będę wolny - taka praca...

I na koniec:
Cytat:
aha jeszcze jedno. Coś mi sie marzy... spróbować sił z innymi coltami to było by fajne moze sie znajdzie takie miejsce...:)

Panowie mam prośbę. Jak zauważyliście to nie jest forum streeracerów. dlatego jeżeli nie macie na myśli ścigania się na torze, to proszę - nie piszcie takich rzeczy.

Anonymous - 01-09-2006, 11:48
Temat postu: odp
Zgadza sie :D !...memory...find...save data... i wszystko jasne :)
Anonymous - 01-09-2006, 13:13

e sie czepiasz szczeslaw. To już se pomarzyć nie można? albo na światłach z coltem Browara sie zmierzyć nie moge? :P

A na prawdziwe ściganie to szkoda mi auta.

P.S. "takie miejsce" oznacza bezpieczne jak już tak na poważnie. Lotnisko czy cóś.. /Balice/ :twisted:

Hubeeert - 01-09-2006, 13:17

Ficu865 napisał/a:
e sie czepiasz szczeslaw

Jednak nie. To co powiedział obowiązuje tak długo jak będę adminem ;-)

Jak chcesz mnie odwołać mogę zrobić ankietę ;-)

Anonymous - 01-09-2006, 13:18

PEACE bracie :wink:
szczeslaw - 01-09-2006, 13:21

Ficu865 napisał/a:
e sie czepiasz szczeslaw. To już se pomarzyć nie można? albo na światłach z coltem Browara sie zmierzyć nie moge?

Nie czepiam się. Oczywiście, że możesz się zmierzyć z Coltem Browara - czy ja mówię, że nie? Chodzi mi tylko o to, żeby nie pisać takich rzeczy na forum - starajmy się trzymać pewien poziom i nie propagować tutaj "streetracingu". Możesz się przecież dogadać z Browarem na PW, mailem, po GG czy na spocie. Ale proszę - nie na forum...

Edit:
Widzę, że Hubi zdążył zareagować zanim wypłodziłem swojego posta :)

Anonymous - 01-09-2006, 14:35

ok rozumiem i sie zastosuje :oops:
Wysłałem na priv do pewnej grupy osób (powyżej 5 postów) z informacją o spocie...
Zobaczymy jak będzie jeśli by tylko miało być jedno mitsu ja zawsze chętnie się spotkam :mrgreen:

Anonymous - 01-09-2006, 14:49

no my juz nie mamy mitsu wiec chyba raczej jestesmy bezuzyteczni :mrgreen: