To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - HYMN MITSUMANIAKÓW

igi - 12-08-2006, 09:00

Ewuś na początku mi się to nie podobało. Ale po przesłuchaniu ze 3 razy wpadło w ucho i juz zostało. Dziś nagrywam do samochodu i słucham dalej :)

Hubeeert napisał/a:
A co się stało z "to moje Mitsubishi"?

To też trzeba koniecznie nagrac. Banda prawie trzeźwych ;) ludzi "spiewających" a raczej wrzeszczących "to moje mitsubishi" Ehhhhhhhh niezapomniane chwile ;) 8) :roll: :D

Ewuś macie cosik żeby nagrac ryczącą bande czy prosic kordiana o wzięcie czegos??

arekp - 12-08-2006, 09:32

igi napisał/a:
Banda prawie trzeźwych ;) ludzi "spiewających" a raczej wrzeszczących "to moje mitsubishi" Ehhhhhhhh niezapomniane chwile ;) 8) :roll: :D

Mi taki okrzyk bedzie raczej przypominal dyskoteki z nacpanymi szczeniakami krzyczacymi 'Mitsubishi, jazda!' ... bleeeeeeee. Wcale nie bedzie to przyjemne wspomnienie. Zle skojarzenia.

igi - 12-08-2006, 10:11

arekp, mylisz się. :)
arekp - 12-08-2006, 11:30

igi napisał/a:
arekp, mylisz się. :)

Obiecujesz? :D Trzymam Cie za slowo.

igi - 12-08-2006, 11:44

moja żona nie piwszy nic do dziś twierdzi że było to świetne :) więc wierze jej na słowo :) ;)
raddex - 12-08-2006, 16:38

te krzyki były naprawdę fajne, ...to moje Mitubishi, to moje Mitsubishi.. :mrgreen: :mrgreen:
Efa! - 13-08-2006, 16:21

igi napisał/a:
Ewuś na początku mi się to nie podobało. Ale po przesłuchaniu ze 3 razy wpadło w ucho i juz zostało. Dziś nagrywam do samochodu i słucham dalej :)

:mrgreen:

Hubeeert napisał/a:
A co się stało z "to moje Mitsubishi"?

No wiesz Hubi, jak jest... stuprocentowa pewność, że pozwałby nas za plagiat "Iwan & Delfin".
Stąd ta wymyślona nowa wersja hymnu...

igi napisał/a:

Ewuś macie cosik żeby nagrac ryczącą bande czy prosic kordiana o wzięcie czegos??

Nie mamy żadnego efektywnego sprzętu do zarejestrowania muzyki na żywo... Jedyne, czym dysponuję w tej materii, to pojemnościówka do wokalu wpięta przez mikser do domowego PeCeta. Niestety, ten sprzęt nie dałby rady w akcji Live. Jeśli Kordian się zgodzi, to fajnie byłoby, żeby zajął się nagraniem śpiewających Mitsumaniaków :!:

Hubeeert - 13-08-2006, 18:41

Efa! napisał/a:
No wiesz Hubi, jak jest... stuprocentowa pewność, że pozwałby nas za plagiat "Iwan & Delfin".
Stąd ta wymyślona nowa wersja hymnu...

A może by się z nimi skontaktować? Nie wiem.... Cholercia fajne to było.... I przecież nie sprzedawalibyśmy tej muzy a można by zamieścic info oficjalne że muza od nich?

Anonymous - 13-08-2006, 20:32

ale jak cos moze byc dobre skoro nazywa sie iwan i delfin :?: :twisted:
Efa! - 24-08-2006, 13:33

a kto by się z nimi skontaktował?
Mnie brak odwagi... ;)

akbi - 10-09-2006, 20:45

Efa, a będzie teledysk do hymnu :?: :mrgreen:
Efa! - 11-09-2006, 04:10

plany takie są :mrgreen:
Anonymous - 19-12-2006, 17:19

czy moglby ktos mi przyslac ten hymn na meila dedi901@wp.pl z gory dzieki :D
Anonymous - 19-12-2006, 21:04

Właśnie, link do hymnu nie działa, a chciałbym usłyszeć....

pozdro
SebaD

akbi - 19-12-2006, 21:32

Wrzuciłem do siebie na stronkę, mam nadzieję, że Efa mnie nie oskarży o łamanie praw autorskich :roll:
www.akbi.pl

dział MITSUpedia i szukać pod hasłem Hymn