To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podlaskie - Spotkania na drogach Podlasia i Suwalszczyzny

Trik - 13-07-2009, 00:38

Ło jo joj, to Ty tą Sigmą. No to pozdrowienia :) . Dobrze, że się nie zatrzymałeś bo było by po rybkach :lol:
Anonymous - 13-07-2009, 19:15

Od najbliższej niedzieli będę przez prawie 2 tyg. bliziutko Płaskiej więc możemy się znów jakoś spotkamy :)
Trik - 13-07-2009, 20:38

Ja, od następnej niedzieli będę w Danowskich. Czasem jestem w Płaskiej na śluzie, czasem między Orlim a Paniewem, na rybkach.
Smalinij kontakt na PW jak będziesz wybywał z Białego. Cały następny tydzień, do piątku, mam zapełniony robotą. Od Piątku tuba ze swagrami :partyman: , ale tylko jakieś 3 dni. I potem czemu nie. :mrgreen:

jac33k - 02-08-2009, 20:37

JayChyl napisał/a:
Pozdro dla:

Niebieskiego Galanta na blachach PZ XXXXX jadącego dziś rano koło ronda solidarności /k Stokrotki w Łomży
.

PZ to chyba ja :) tyle że zielony ;)
BTW to daleko do siebie nie mamy, jak masz ochotę porozbierać E33A w jakiś weekend to daj znać , ekwiwalent lechów zapewniam ;)

Trik - 14-09-2009, 07:51

Pozdrawiam kierowce czarnego lancera SD widzianego w niedzielę ok 16:30 na ul. Brzostowskiego
Anonymous - 19-09-2009, 12:31

Witam ludziska pozdrawiam wszystkich których widziałem i jescze zobaczę.Śmigam srebrną Cari na tyle mam małego diabełka :twisted: :P ;p hehe i tabliczke crazydriver ;p jak by ktoś widział taką Cari to właśnie ja :wink:
Anonymous - 30-09-2009, 20:25

CZarNY86 napisał/a:
Witam ludziska pozdrawiam wszystkich których widziałem i jescze zobaczę.Śmigam srebrną Cari na tyle mam małego diabełka :twisted: :P ;p hehe i tabliczke crazydriver ;p jak by ktoś widział taką Cari to właśnie ja :wink:

czasem sie mijamy na Hetmańskiej :) pzdr
też srebrna miska

kordiank2 - 25-10-2009, 02:13

Griever01 napisał/a:
się okazuje, że to jakiś dziadunio i nawet nie mrygam ani nic, bo jeszcze pomyśli, że coś nie tak

lepiej mrygaj, bo jeszcze coś sobie pomyślę... prawie dziadunio, bo 4 i pół na karku...
a swoją drogą - klubowicze na naszych podlaskich drogach, to pewnie niewielki odsetek, więc z dużym prawdopodobieństwem pozdrowimy jakiegoś dziadunia lub ojca osiemnastki = aniech sobie próbują rozkminiać osochozi... :D
więc - pozdrowiłem ostatnio identycznego outlandera na BSI numerach :ANAL: :ANAL: (to nie jest 2 x anal, tylko 4x4)

Anonymous - 23-12-2009, 00:52

rzulik pozdr no czasami latam po Hetmańskiej.Ostatnio przyciemniłem szybki.Najczęściej jestem widziany na Składowej(a dokładnie na przeciwko stacji Sheel przy biurze G4S)
xjacobs - 18-01-2010, 01:29

Trik napisał/a:
Ja, od następnej niedzieli będę w Danowskich.
Szkoda, że tak pozno zobaczylem ten wątek, bo w te wakacje kilka razy byłem w Danowskich, no ale cóż...Może jeszcze nic straconego 8)
Trik - 18-01-2010, 07:49

xjacobs, pewnie że nic straconego, w tym roku też będziemy z rodzinką.
xjacobs - 18-01-2010, 22:33

Trik napisał/a:
xjacobs, pewnie że nic straconego, w tym roku też będziemy z rodzinką.
Obawiam się, że gościu u którego tam byłem zaprzestanie przyjmowania takich ekip, bo wyjechał... ale nie wiem, zobaczę :)
Trik - 09-02-2010, 19:23

Pozdrawiam kierownika czerwonego Evolution X na tabliczach BI XXXXX widzianego na ul Wypusty 1 w Augustowie (firma DOMEL)
adaśko - 10-03-2010, 23:19

szkoda ze nikt mojej cari nie widział w białym choc praktycznie co weekend tam jestem na PKS na kebabach :D oczywiście :)
rambo84 - 14-03-2010, 20:52

Pozdrowionka dla wszystkich Mitsumaniaków!!! :D do zobaczyska na trasie :biggrin: