[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Listwy progowe - Lancer CYxA
Anonymous - 22-06-2009, 20:15
W takim razie ja też źle zrozumiałem
shalafi - 22-06-2009, 20:31
teraz to już chyba nikt nie wie czy chodzi o te nakładkę na "górę" progów,
czy o coś takiego:
http://www.allegro.pl/ite...ning_od_ss.html
swoją drogą montował już ktoś coś takiego?
michaello - 22-06-2009, 22:59
Jeszcze nie, ale sie wlasnie przymierzam do zakupu. Ktos inny sprzedaje w duzo nizszej cenie (z tego co sie zorientowalem to sa takie same tylko ze 160 za komplet), napisalem do sprzedawcy maila, ale jeszcze mi nie odpowiedzial. Zlece montaz i lakierowanie ASO. I tak wyjdzie duzo taniej niz oryginaly. Ktos tu na forum montowal juz takie zamienniki zreszta jest gdzies o tym temat.
shalafi - 22-06-2009, 23:07
o... to jak już będziesz wiedział ile za montaż i lakierowanie w ASO sobie liczą to podziel się informacjami - no i oczywiście efektem
Uwex - 23-06-2009, 09:28
Panowie - chodzi o nakładki na progi ( te z podanego linku ) a nie listwy progowe . Listwy progowe ( chroniące górę progów mam zamontowane ) .
I o montaż nakładek pytałem - sprawa wyjaśniona - napisałem już co i jak .
Michaello - już napisałem , że to nie jest temat o zamiennikach więc proszę nie mieszaj ludziom w głowach A co do tematu - a co z malowaniem , też zrobisz w ASO ? tam Cię nieźle skasują - ja o ile się zdecyduję , to będę malował u lakiernika . I tak gwarancja tego nie będzie obejmowała . No ale każdy robi jak chce . Zresztą różne ASO mają bardzo różne oponie na temat jakości robót lakierniczych . Ja mam sprawdzonego lakiernika .
roobku - 23-06-2009, 10:00
mi malowali w ASO R.M. Filipowicz w Krakowie tylny spojler i nakładke zderzaka tylnego i wyszło im idealnie, naprawde sie chłopaki przyłożyli, niewiem ile takie malowanie by u nich kosztowało bo mi robili to gratis mimo to tak jak pisałem zrobili to bardzo starannie
michaello - 23-06-2009, 10:14
Uwex napisał/a: | też zrobisz w ASO ? tam Cię nieźle skasują - ja o ile się zdecyduję , to będę malował u lakiernika |
Mysle wlasnie o ASO ze wzgledu na oryginalny kolor lakieru, ale oczywiscie wszystko zalezy od ceny.Jesli cena bedzie kosmiczna to bede szukal dobrego lakiernika. Montaz na pewno zlece ASO poniewaz progi montuja dosyc czesto i nie chce zeby mi jakis "amator" w warsztacie nawiercil niepotrzebnych dziur w progach auta. Pod koniec tego tygodnia bede cos wiecej wiedzial o cenach to dam znac. Progi najtaniej znalazlem tutaj: http://www.allegro.pl/ite...gow_nowosc.html i dziwnie pokrywaja sie z inna aukcja duzo drozsza. Tyle tylko, ze gosc nie odpowiada na maila.
Uwex napisał/a: | Michaello - już napisałem , że to nie jest temat o zamiennikach więc proszę nie mieszaj ludziom w głowach |
Kurcze juz sam sie zgubilem, montujesz oryginaly?
Uwex - 23-06-2009, 11:54
michaello napisał/a: | dziwnie pokrywaja sie z inna aukcja duzo drozsza | -
oglądałem obie i jestem zdania , że w obu aukcjach na zdjęciach są progi oryginalne ( fabryczne ) . Ja gadałem z obydwoma gościami którzy wystawiają te progi - i jedne i drugie są z włókna szklanego robione na wzór salonowych . A różnica w cenie ? Widocznie różna filozofia handlu .
michaello - 23-06-2009, 12:04
Chyba sobie zrobie wyprawe do Lodzi po te tansze. Koszt wysylki to 90 zl, wiec w moim przypadku dojdzie zwiedzanie Lodzi. Zastanawiam sie tez nad spojlerem, ale nad tym najnizszym Sportive, niestety tego wzoru jak na razie nikt u nas nie produkuje. Sredni spojler jak na moj gust troche odstaje od bryly auta i sugeruje sportowy samochod a tego chcialbym uniknac (przeca to ma tylko 146 KM) . Ten najnizszy niby go widac, ale i nie widac
jaca71 - 23-06-2009, 12:12
Chodzi Ci o taki?
http://cgi.ebay.com/ebaym...sQ5fAccessories
Dla mnie to jest jedyny dodatek jaki bym łyknął. Jak znajdziesz to daj znać
michaello - 23-06-2009, 12:18
Nie, chodzi mi o spojler Sportive, ktory jest w katalogu z akcesoriami (jest tez promocja z listwa na klape). Te listwe juz robia i znajdziesz ja na tej samej aukcj.
Uwex - 23-06-2009, 12:19
jaca71 - nie , to jest spoiler " Elegant " . a michaello pisze o modelu "Sportive " .
[ Dodano: 23-06-2009, 12:22 ]
jaca71 - a tutaj masz taki o jakim Ty myślisz .
Lub ten tylko w innej cenie. Właśnie o tych sprzedawcach pisaliśmy .
michaello - 23-06-2009, 12:25
michaello napisal:
"Te listwe juz robia i znajdziesz ja na tej samej aukcj."
tzn. spojlerElegant
http://www.allegro.pl/ite..._spoilerow.html
chociaz, jakis taki pokraczny mi sie wydaje, oryginal duzo lepiej wyglada, ale moze sie myle bo jest niepolakierowany.
Uwex - 23-06-2009, 12:26
michaello - nie czytasz PW ?
michaello - 23-06-2009, 12:34
juz czytam, tylko jestem w pracy i mnie zaraz z niej wywala
|
|
|