To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - MITSU GALANT SPORT 2.0 16v

Juiceman - 21-06-2009, 18:44

Może ta naklejka informuje o jakimś pakiecie sport wizualnym ?, w każdym bądź razie VIN mówi jasno i jego znaczenia nie da się zmienić. :wink:
Anonymous - 21-06-2009, 18:52

yanoosch widzialem dzis Twoja fure pod M1 po 17tej bardzo ladnie sie prezentuje :!: choc lampy moim zdaniem mogly zostac ori czerwono przezroczyste dobrze by komponowaly z zolta tablica .
yanoosch - 21-06-2009, 19:00

cuuube ja Twoja fure tez widzialem. Przyjrzalem sie z bliska. Niezle cacko no i aluski tez super:)
Jaki ten swiat jest maly:) tylko na chwile przyjechalem do Polski a tu juz jakis MITSU SWIR mnie znalazl:)
Choc z mojego punktu widzenia z czarnymi lampami lepiej wyglada. Chcialem zeby wszystko sie tak jakby zlewalo. Zastanawialem sie jeszcze nad czarnymi felgami ale to sobie odpuscilem:)

rosomak1983 - 21-06-2009, 19:18

yanoosch napisał/a:
Moim zdaniem z ciemnymi lampami prezentuje sie duzo lepiej. Ale to kwestia gustu.

genialnie wysżły te lampy. Jest to chyba najladniejszy gal jakiego widziałem w ostatnim czasie... Pomysl tylko nad czarnymi felgami 17''. Kierownica tez najładniejsza jaka tylko jest. :D :D :D
GRATULUJE!!! Dbaj o niego to moze kiedyś kupie :lol: :lol: :lol:

Anonymous - 21-06-2009, 19:21

czarne fele moga byc ale z jakas np czerwona wstawka w postaci linii wkolo na srednicy zewnetrznej felgi lub spolerowana krawedzia... cos na ten styl http://felgialuminiowe.sklepiki.pl/ (wzor oczywiscie inny )
yanoosch - 21-06-2009, 20:00

17" juz sa tylko przydaloby sie pomalowac:)
Pomysle nad tym

rosomak1983 - 21-06-2009, 20:41

yanoosch napisał/a:
17" juz sa tylko przydaloby sie pomalowac:)
Pomysle nad tym

te co masz sa bardzo ładne. Tez mysle ze moze warto by je prysnać.

KaWu - 22-06-2009, 07:59

yanoosch, nie wypuszczaj sie narazie w okolice Lubina. Bo znajomy mi mówił, iż ostatnio tam zatrzymywali autka z przyciemnianymi szybami z przodu i stały 2 lawety :)
yanoosch - 22-06-2009, 09:49

Dzieki za info
Na szczescie nie musze jechac w tamtym kierunku:)
A u siebie juz pare razy mijalem policje - nawet jak stali i zatrzymywali samochody - to tylko sie glupio patrzyli:)
A tak wogole to czy moga mi zabrac samochod na lawete jezeli jest na "obcych" tablicach??
Przeciez w szkocji przeglad na ciemnych szybach przechodzi no i mundurowi tez zbytnio sie nie czepiaja.
Chyba bym im nie pozwolil zabrac auta, no bo niby dlaczego?? Jak przyjezdzam na urlop do Polski to mam odklejac folje i zmywac lakier z lamp?? to by bylo chore..
pozdrawiam

gulgulq - 22-06-2009, 10:37

no wiesz - boją sie ze w razie czego to sie nie dogadają bo ty mozesz:
du ju speak anglisz and do jou see is blak window is normal in skothlad ..yard :D :D

a wtedy:.....eppp...szerokiej drogi myster Yard ;)

tucci - 22-06-2009, 10:45

yanoosch napisał/a:
Tzn ze co??
Ze to Avance a nie sport tylko brytyjczycy sobie cos ubzdurali??
No bo przeciez w dowodzie jest dokladnie napisane MITSUBISHI GALANT SPORT

Masz wersje Avance, tyle ze na wyspach ta dokladnie wersja nazywa sie sie Avance sport, tak na przekur tradycji. :?

yanoosch - 23-06-2009, 17:49

cuuube czy to przy Twoim GALU widzialem chromowe listwy na drzwiach pod szybami??
Jesli tak to powiedz czy to sa te naklejane paski czy moze oryginalne listwy??