[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Wątek dla oczekujących.(Wrzesień)
dscgda - 03-07-2009, 17:10
Lancerki już są oclone, powoli jadą do salonów. Osoby, które zdecydowały się na zakup pojazdów z kratką, muszą jeszcze chwilę poczekać na jej instalacje...
virtual - 15-07-2009, 10:19
Witam.
Zamówiłem w poniedziałek SB, odbiór ok. 10.08. Kolor tylko czarny. Intense.
mazin - 15-07-2009, 10:40
virtual napisał/a: | Witam.
Zamówiłem w poniedziałek SB, odbiór ok. 10.08. Kolor tylko czarny. Intense. |
No widzisz - gratuluję! Czarny SB to bezapelacyjnie najładniejszy lancer w ofercie
piomic - 15-07-2009, 17:36
Zaraz po czerwonym sedanie...
Nieposiadacz - 15-07-2009, 19:27
i po sedanie złotym
Trik - 15-07-2009, 19:43
i po sedanie czarnym
mazin - 16-07-2009, 23:15
Ładne sedany to są audice albo BMW, nawet octavia jest ładniejsza od lancera;-)
A z mitsu - np. carisma czy galant. Jeśli lancer w sedanie, to tylko EVO, jeśli cywilny to tylko SB. A jeśli SB, to tylko czarny
gzesiolek - 16-07-2009, 23:24
mazin, idz juz spac bo nie wiesz co mowisz...
no poza Galantem...
mazin - 16-07-2009, 23:46
gzesiolek napisał/a: | mazin, idz juz spac bo nie wiesz co mowisz...
no poza Galantem... |
SB rulez.
Tak było za komuny, tak jest i teraz... ;-(
jaca71 - 17-07-2009, 08:45
mazin napisał/a: | jeśli cywilny to tylko SB. | Weź i wyjdź przed dom, zakład pracy, domek letniskowy, hotel (ale trzeźwy) zerknij na swój samochód zapominając że jest Twój i powiedz co tam jest ładnego? Wtedy będzie szansa na dyskusję
mazin - 17-07-2009, 11:38
jaca71 napisał/a: | mazin napisał/a: | jeśli cywilny to tylko SB. | Weź i wyjdź przed dom, zakład pracy, domek letniskowy, hotel (ale trzeźwy) zerknij na swój samochód zapominając że jest Twój i powiedz co tam jest ładnego? Wtedy będzie szansa na dyskusję |
Napisz najpierw, co ładnego jest w Waszym fiacie 125p? Potem - ewentualnie - możemy podjąć dyskusję pt. "Co można zmienić w sedanie, by był choć trochę podobny do SB" - chętnie służę radą
jaca71 - 17-07-2009, 11:47
mazin napisał/a: | jaca71 napisał/a: | mazin napisał/a: | jeśli cywilny to tylko SB. | Weź i wyjdź przed dom, zakład pracy, domek letniskowy, hotel (ale trzeźwy) zerknij na swój samochód zapominając że jest Twój i powiedz co tam jest ładnego? Wtedy będzie szansa na dyskusję |
Napisz najpierw, co ładnego jest w Waszym fiacie 125p? Potem - ewentualnie - możemy podjąć dyskusję pt. "Co można zmienić w sedanie, by był choć trochę podobny do SB" - chętnie służę radą |
Problem jest taki że dla mnie samochód MUSI mieć trzy bryły. Dlatego zawsze bardziej podobał mi się kredens zamiast trapeza (fiat 125 vs. polonez). Na tej samej zasadzie sedanek lancer jest z założenia ładniejszy od SB
Ale poważnie do słupka B z boku różnicy nie ma (pomińmy kształt grilla) różnice zaczynają się dalej. I niestety SB już od tego miejsca nie ma nic do zaprezentowania. Trzeba było zrobić z sedana liftbacka bo tak tłuszcza chce to się go zrobiło. A że żadnej myśli ani subtelności w tym nie ma, no cóż... ani patrząc z boku ani z tyłu SB nie nadaje się do podziwiania - jest paskudny
BTW. Trzeba by chyba powrócić do wątku sedan kontra SB
zelu - 17-07-2009, 11:49
lancer i impreza tylko w sedanie
Pawcho - 17-07-2009, 11:52
Ostatnio jechałem w Łodzi obok czerwonego sedana Inense / za kierwonicą blondyneczka/ i muszę stwierdzic, że wizualnie prezentował się nawet nieźle.Tzn. Dałem mu drugie miejsce po czerwonym Sportbacku
jaca71 - 17-07-2009, 11:55
zelu napisał/a: | lancer i impreza tylko w sedanie |
Ty chyba nie widziałeś najnowszej imprezy sedan
Lepiej się przyjrzyj: http://www.subaru.com/veh...25i/colors.html
|
|
|