Chcę Kupić 3000GT/GTO - Zakup Miśka. Lepiej VR-4 czy MR?
andrzej5 - 26-06-2009, 13:28
czyli mówisz o tej wersji ??
http://www.blocket.se/kal...2.htm?ca=14&w=3
w ogóle co o tym myślicie - bo mnie interesuje (ok 34000 + opłaty) 160000 przebiegu
Anonymous - 26-06-2009, 21:09
...ZAPRASZAM DO MNIE. . . ZROBIE "LEPSZĄ" CENE
http://www.allegro.pl/ite...000gt_vr_4.html
-mam tego VR-a już prawie 4lata,tak sobie myśle że można by dołożyć i pojeżdzić dla odmiany czymś innym(Supra,Shamal,M3 e46,SL600...coś z tego "kultu")
p.s musze przyznać ze dostaje ciekawe propozycje zamiany ale niestety dotychczas nic z "mojego"grona.
slawekpurc - 27-06-2009, 00:00
wiec nie wiem w jakim stanie jest auto mikiego ale przypuszczam ze w niezlym. w koncu auto forumowe..
jesli chodzi o auta ze skandynawii to na moim przykladzie norwegia. tu przeglad technizcny to nie sciema, nikt tu niczego nie przebija, podbija , stan liczniki zawsze jest taki jak trzeba*no chyba ze kupujesz auto od polaka:) . Drogi , nawierzchnia w zasadzie sa swietne , kary za lamanie przepisow drogowych za zaj. wysokie. nie ma tu upalania aut , scigania sie po miescie itp... ludzie jezdza zgodnie z przepisami i auta sa w dobrym stanie technicznym. w norwegii przeglad jest co 2 lata i nie ma bata zeby ci przepuscili gniota. auto potrafi tutaj zyskac ok 50-70 % ceny jesli jest tuz po przegladzie- poprostu ciezko je przejsc *mowie o autach starych , pow. 10 lat.
Jedyny problem to korozja, na szczescie miskow srednio dotyczny , w norwegii sypie sie drogi dosc mocno w zimie.
mialem jzu 3 auta w norwegii i nie ma tu takich jaj jak przekladki, czy jakies nieprofesjonalne skladaki, bo to poprostu nie przejdzie.
Ja auta w norwegii kupilem praktyzcnie w ciemno. nie wjezdzajac na kanal. chwile pochodzilem posluchalem silnika i wydawalo sie ok - przeglady byly zrobione.
w szwecji obowiazuje podobny system ale na szcescie ceny sa europejskie. bo tu gdzie teraz jestem to za takiego VR4 jak mam w polsce to musialbym dac ok 100- 150 tys zl. --- tak ,,za 16 letnie auto...chore nie?
tak dla porownania
http://www.finn.no/finn/c...nnkode=17706808
29 000 tys km.. az pachnie nowoscia.. gdybym tylko mial tyle kasy..
andrzej5 - 27-06-2009, 12:26
Zauważyłem Twoje auto, miki pierwszego dnia jak je wstawiłeś - pomyślałem - o, jest! zadbane, nie robione na sprzedaż.... ale niestety - nie jestem fanem car audio a poza tym fotele - nie podobają mi się - oczywiście rzecz gustu - ale dla mnie nie.
Zdecydowanie nie.
Slawek , - fajne auto to w Norwegii, ale cena niesamowita!! ciekawe czy ktoś kupi...
macia - 27-06-2009, 15:01
miki, a jaka byłaby cena bez zawartości bagażnika???
Anonymous - 27-06-2009, 19:03
PANOWIE ,WSZYSTKO JEST DO DOGADANIA NA MIEJSCU...ZE SPRZĘTEM GRAJĄCYM CZY BEZ .,,-KWESTIA GUSTU (jednemu odpowiada drugiemu nie)
PO PROSTU CHCIAŁEM ŻEBY OD CZASU DO CZASU COŚ CZYSTO ZAGRAŁO W DRODZE STĄD TEN CAŁY SPRZĘT
ODNOŚNIE FOTELI TO WYDAJE MI SIE ŻE NIE JEST WIĘKSZYM PROBLEMEM KUPIĆ DWA ORYGINALNE FOTELE I ZAMONTOWAĆ JE W 5 MINUT!NATOMIAST ZAKUP DWÓCH FOTELI BIMARCO W KOLORYSTYCE ODPOWIADAJĄCEJ POD SAMOCHÓD I ZAMÓWIENIE NA NIE CHAWTU VR-4 W INNYM MIEŚCIE,KTÓRY BYŁ ZESKANOWANY I PROPORCJONALNIE POWIĘKSZONY Z TYLNEGO EMBLEMATU,JAK RÓWNIEŻ ZROBIENIE DO NIEGO ELEKTRYCZNEJ REGULACJI- TO JUŻ JEST WIĘKSZY PROBLEM --i masz gwarancje że takich samych nie ma nikt. ALE TO WSZYSTKO TO TYLKO MOJE ZDANIE. . .
Devill - 28-06-2009, 18:46
Miki 3kgt, a ile za tube i wzmaki?
Anonymous - 28-06-2009, 23:39
DEWILL,WOLAŁBYM SPRZEDAĆ TEGO VR-a TAK JAK STOI(chyba że ktoś będzie chciał go kupić bez sprzętu grającego,wtedy porozmawiamy.
andrzej5 - 11-07-2009, 23:21
Wie Ktoś coś na temat tego auta??
http://otomoto.pl/mitsubishi-3000-gt-C9219442.html
Widzę, że silnik podejrzanie czysty, napisana prawdopodobnie data wymiany rozrządu (i 120 tys. mil w 2007 roku to nie jest 160 tys. km w 2009)
i pytanie przy okazji - czy w poliftingowych amerykanskich wersjach nadal były "małe" turbiny??
Anonymous - 12-07-2009, 02:58
To wolnossak popatrz na dolot
slawekpurc - 12-07-2009, 09:16
tak potwierdzam, to wolnossak..jak napisal kolega brak przewodow od coolerow.
kolejny nieuczciwy sprzedawca ktorego powinno sie powiesic za jaja...
tabek - 12-07-2009, 23:52
Mysle ze wlasciciel poprostu nie ma zielonego pojecia czym jezdzi i ma tak wpisane w dowodzie rejestracyjnym i tym sie kieruje. U mnie tez tak bylo wpisane, tak jak i to ze mam niby 5 miejsc siedzacych, przy rejestracji musialem robic specjalnie badania w okregowej (wczesniej zrobilem w normalnej i sie okazalo ze nie moga byc) stacji zeby to wyprostowac. Wtedy zostala wpisana rowniez rzeczywista moc, zeby bylo smieszniej pan diagnosta opieral sie na internecie i bodajrze na tym forum poniewaz we wszystkich jego katalogach mitsu bylo tylko 286 konne, jedyne co sam zrobil to go mi zwarzyl
Krystian990 - 11-08-2009, 20:46
Panowie pojawił się na allegro dosyć interesujący Misiek. VR-4 po lifcie. http://moto.allegro.pl/it...ie_ferrari.html Od Pana Kilera z Żabna ale może by się opłacało?? Nie wie ktoś w jakim to jest stanie? Bo nie chciałbym jechać go oglądać jeśli miałby to być złom bo mam w jedną stronę 400km:/ Za wszystkie info będę bardzo wdzięczny. I jeśli by się okazał w dobrym stanie warto by było zapłacić te 52tys za niego?
n3000 - 11-08-2009, 21:55
Witam, to auto to przekładka z anglika było już o tym na forum, było wystawione na Allegro parę miesięcy temu przed malowaniem w innym kolorze, aczkolwiek wygląda bardzo ładnie.
Krystian990 - 12-08-2009, 00:50
To ono kiedyś było w innym kolorze?? Gościu niby wypisuje, że sprowadził je z włoch z uszkodzonym silnikiem i wrzucił silnik od MR... A tak ogólnie to w jakim stanie to autko?? Jest w ogóle sens się nad nim zastanawiać??
|
|
|