To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lancer Ogólne - CO ZMIENIŁ(a)BYŚ W SWOIM LANCERZE?

pekaes - 25-06-2009, 18:05

Jak mogłem zapomnieć o wejściu USB :) ? Dopisuję to więc do mojej listy życzeń.
Tercel - 25-06-2009, 20:19

Jestem nie palący, ale tak dla zasady taki plastikowy korek zamiast zapalniczki ? :(
Anonymous - 25-06-2009, 20:48

Tercel, ja w bmw mam 3 takie korki :) tez trzeba doplacac :idea:
jaca71 - 25-06-2009, 21:06

A co wam korek przeszkadza? Ja w poprzednim samochodzie zapalniczki użyłem raz by sprawdzić czy działa.

Kuzyn kiedyś zostawił dziecko w samochodzie (otwartym na podwórku, na którym wszyscy byli) i po jakiś 5 minutach wrzask ze środka. Diecek mówi a raczej wrzeszczy że go palec boli. Patrzymy a tam na opuszku wypalona spiralka od zapalniczki. Na szczęście zapalniczka samochodowa nie nadaje sie do znakowania bydła - ślad zszedł nie pozostawiając nic.
Najlepsze było to za zanim zaczął się drzeć to wsadził ja na miejsce.
To ja dziękuję za taką przyjemność - nie będę dopłacał tym bardziej że jest ona na wierzchu. W oplu przynajmniej była schowana.

Trik - 29-06-2009, 09:53

Dodam jeszcze jedno.
Nawiew pod przednimi fotelami na nogi pasarzerów tylnej kanapy.
W moim byłym Brava takie coś było i było to bardzo ale to bardzo komfortowe rozwiązanie przy ekstremalnych temperaturach.
Ciekawe czy dało by się coś takiego wykońbinować. :?:

Luk - 29-06-2009, 10:00

Trik napisał/a:
Nawiew pod przednimi fotelami na nogi pasarzerów tylnej kanapy

U mnie (Lancer SB Invite) jest coś takiego... Nawet widać jak się zajrzy pod fotel. I czuć, że dmucha.

Trik - 29-06-2009, 12:00

No, a u mnie w Sedanie Invite nie ma. Wczoraj sprawdzałem przy włączonej klimie nic nie wiało. :?: :idea:
jaca71 - 29-06-2009, 12:15

U mnie w specyfikacji jest napisane:
Rear heater floor ducts
Dodatkowo pod siedzeniem toto jest...
Ale jak juz narzekamy na wentylację to brakuje kratek nawiewu w tylnej części podłokietnika :P

filippoz - 29-06-2009, 14:45

z tego co mi pasażerowie mówili to im zimno w nogi jak odpalę klimę :D

co zmieniłbym w swoim lancerze? chyba tylko to że teraz kupiłbym triumph tigera 1050 :D hehe a tak to złoty samochód :)

Trik - 29-06-2009, 19:37

Dobra sorki za moją niespostrzgawczość.
Ustawiłem nadmuch na nogi i dało sie coś jednak wyczuć. :oops:

clash - 16-07-2009, 21:19

Kurde.

ja się przesiadam z trochę lepszego samochodu (C-klasa 2002) na Lancera i mimo że jego linie mi się strasznie podobają to boję się że ta tandetka w bagażniku, brak dwustrefowej klimy i inne rzeczy które wypisujecie będą mnie strasznie denerwować....

gzesiolek - 16-07-2009, 23:05

clash, jezdziles, testowales i wybrales swiadomie, czy po prostu Ci sie linia spodobala? ;)
Jezeli tylko linia to niezly z Ciebie ryzykant... :D

Trik - 17-07-2009, 00:12

Oj, oj :roll: , mi też spodobała się ta linia i wnętrzności tylko na podstawie fotek z salonu w Detroit 2007 i ze strony MMC w US po salonie. Zrezygnowałem na 1,5 roku z kupna poprzedniej generacji dla tej, po zobaczeniu auta koncepcyjnego na zdjęciu. :D
clash - 17-07-2009, 09:04

gzesiolek napisał/a:
clash, jezdziles, testowales i wybrales swiadomie, czy po prostu Ci sie linia spodobala? ;)
Jezeli tylko linia to niezly z Ciebie ryzykant... :D

Na początku tylko linia.
Teraz jestem po jazdach wersją Invite (chciałem sprawdzić silnik) i uważam że jest niczego sobie ten sprzęcik (chociaż mógłby mieć więcej troszkę poweru).
Dlatego zamówiłem sobie najlepiej wyposażoną wersję Intense (ale bez niepotrzebnych wodotrysków jak GPS w wersji Instyle).
Myślę że nie będzie źle. Auto jest piękne, a do korbek w fotelach się przyzwyczaję ;)

Poza tym wierzę że to sportowe zawieszenie jest niezłe.
A i alufelgi niebrzydkie ;)

airchick - 06-08-2009, 02:18

Lancer jest śliczny, ale zmieniłabym w nim klimatyzację.
Za słaba jest w wersji auto.