To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant Sport Edition '98 A/T

Matejko - 25-06-2009, 16:30

Hugo autko ladne, ale opisales go troche smisznie :P

Hugo napisał/a:
I stoi cudeńko.

Hugo napisał/a:
Delikatna ruda na nadkolach tylnych, dolnych rantach wszystkich drzwi, oprócz tylnych lewych.

Hugo napisał/a:
Poza tym igła

Hugo napisał/a:
Klepią popychacze, ale poza tym silnik pracuje równiutko (225 000 km przebiegu)

Hugo napisał/a:
Jedzie rewelacyjnie, nic nie stuka, nie puka, skrzynia pracuje super. Wszystko w aucie sprawne w 100%

Hugo napisał/a:
wyszło, że trzeba wymienić oba przednie wahacze gięte, łączniki stabilizatora tył oraz piastę z łożyskiem pzredniego prawego koła

Hugo napisał/a:
Poza tym wszystko super.

tu jedno zle i jeden zachwyt :)
ale oby sie sprawowal :!:
na zlocie obijamy yyy opijamy :!: :wink:

Hugo - 25-06-2009, 16:40

Matejko a pokaż mi Gala EA z 98 roku bez rdzy na nadkolach itd. i żeby nie klepały popychacze. Oglądałem kilka sztuk i w każdym to było w standardzie.
Hugo - 25-06-2009, 16:40

Matejko napisał/a:
Hugo napisał/a:
Jedzie rewelacyjnie, nic nie stuka, nie puka, skrzynia pracuje super. Wszystko w aucie sprawne w 100%

Hugo napisał/a:
wyszło, że trzeba wymienić oba przednie wahacze gięte, łączniki stabilizatora tył oraz piastę z łożyskiem pzredniego prawego koła

Czytaj uważniej.

pawela - 01-07-2009, 12:23

Hugo, zawiodłem się :P
myślałem, że jesteś 'twardy zawodnik' i jak się uprzesz na V6 to będziesz do bólu takiego szukał ;)
W dodatku AT - starzejesz się chłopie :D

a poważnie, to wygląda super :)

Matejko - 01-07-2009, 14:43

Hugo napisał/a:
Czytaj uważniej.

eee mnie nie chodzi o rdze itp.
ale o to ze w jednym zdaniu ideal a w drugim rdza itp czyli juz nie taki ideal :P

Hugo - 01-07-2009, 16:41

Matejko napisał/a:
ale o to ze w jednym zdaniu ideal a w drugim rdza itp czyli juz nie taki ideal
Widzę, że będę musiał przeedytować pierwszy post, bo jest zbyt szczerze napisany. Kłamiesz źle, piszesz prawdę źle...
Hugo - 01-07-2009, 16:47

pawela napisał/a:
myślałem, że jesteś 'twardy zawodnik' i jak się uprzesz na V6 to będziesz do bólu takiego szukał
Niestety auto jest mi niezbędne na codzień w pracy i nie mogłem sobie pozwolić na długie latanie i szukanie auta. Ale zobaczycie za rok...
mouseman - 01-07-2009, 17:05

Hugo, ładny Galuś :)
Ważne że wróciłeś do trzech diamentów tak trzymać :)

Matejko - 01-07-2009, 17:39

Hugo napisał/a:
Widzę, że będę musiał przeedytować pierwszy post, bo jest zbyt szczerze napisany. Kłamiesz źle, piszesz prawdę źle...

nie nie nie,
ciagle nie rozumiesz :)
ale nie bede tlumaczyl
auto jest ok
ze rdza z tylu wylazi to norma, ze popychacze brzecza tez norma, oby automat nie przysporzyl klopotow i niech sluzy :)

Hugo - 01-07-2009, 23:01

mouseman napisał/a:
Hugo, ładny Galuś
Dzięki. Matejko luz :wink:
mkm - 01-07-2009, 23:38

Hugo, piszemy TYLKO prawde! I zawsze jest dobrze. Nigdy zle!
rosomak1983 - 01-07-2009, 23:46

Hugo napisał/a:
Ale zobaczycie za rok...

czyli ze co ??? Znowu inne autko czy to bedzie odpicowane :D :D :D
W koncu Gal... Na pewno ładniejszy duzo od mazdy. Kiedys rózniez i moje marzenie, ale do lancelota zbyt jestem przywiazany...

Hugo - 02-07-2009, 15:30

rosomak1983 napisał/a:
czyli ze co ??? Znowu inne autko czy to bedzie odpicowane
Hehe i jedno i drugie. Jak łatwo się domyślić ten będzie "odstawiony" podobnie jak Mazda, wtedy go sprzedam i kupię EA 2.5 w tej samej wersji (SE sedan).
Owczar - 02-07-2009, 16:40

Hugo, to zacznij go szukać już dzisiaj ;) Obserwując ostatnio rynek galantów, mogę stwierdzić, że ciężko o ładny egezmplarz SE z silnikiem 2,5 ;) A może już Avance? :D
Hugo - 02-07-2009, 21:37

Owczar napisał/a:
Obserwując ostatnio rynek galantów, mogę stwierdzić, że ciężko o ładny egezmplarz SE z silnikiem 2,5
Nie no nie tak od razu :wink:
Owczar napisał/a:
A może już Avance?
Tylko SE.