Nasze Miśki - Galant Sport Edition '98 A/T
Matejko - 25-06-2009, 16:30
Hugo autko ladne, ale opisales go troche smisznie
Hugo napisał/a: | I stoi cudeńko. |
Hugo napisał/a: | Delikatna ruda na nadkolach tylnych, dolnych rantach wszystkich drzwi, oprócz tylnych lewych. |
Hugo napisał/a: | Poza tym igła |
Hugo napisał/a: | Klepią popychacze, ale poza tym silnik pracuje równiutko (225 000 km przebiegu) |
Hugo napisał/a: | Jedzie rewelacyjnie, nic nie stuka, nie puka, skrzynia pracuje super. Wszystko w aucie sprawne w 100% |
Hugo napisał/a: | wyszło, że trzeba wymienić oba przednie wahacze gięte, łączniki stabilizatora tył oraz piastę z łożyskiem pzredniego prawego koła |
Hugo napisał/a: | Poza tym wszystko super. |
tu jedno zle i jeden zachwyt
ale oby sie sprawowal
na zlocie obijamy yyy opijamy
Hugo - 25-06-2009, 16:40
Matejko a pokaż mi Gala EA z 98 roku bez rdzy na nadkolach itd. i żeby nie klepały popychacze. Oglądałem kilka sztuk i w każdym to było w standardzie.
Hugo - 25-06-2009, 16:40
Matejko napisał/a: | Hugo napisał/a:
Jedzie rewelacyjnie, nic nie stuka, nie puka, skrzynia pracuje super. Wszystko w aucie sprawne w 100%
Hugo napisał/a:
wyszło, że trzeba wymienić oba przednie wahacze gięte, łączniki stabilizatora tył oraz piastę z łożyskiem pzredniego prawego koła |
Czytaj uważniej.
pawela - 01-07-2009, 12:23
Hugo, zawiodłem się
myślałem, że jesteś 'twardy zawodnik' i jak się uprzesz na V6 to będziesz do bólu takiego szukał
W dodatku AT - starzejesz się chłopie
a poważnie, to wygląda super
Matejko - 01-07-2009, 14:43
Hugo napisał/a: | Czytaj uważniej. |
eee mnie nie chodzi o rdze itp.
ale o to ze w jednym zdaniu ideal a w drugim rdza itp czyli juz nie taki ideal
Hugo - 01-07-2009, 16:41
Matejko napisał/a: | ale o to ze w jednym zdaniu ideal a w drugim rdza itp czyli juz nie taki ideal | Widzę, że będę musiał przeedytować pierwszy post, bo jest zbyt szczerze napisany. Kłamiesz źle, piszesz prawdę źle...
Hugo - 01-07-2009, 16:47
pawela napisał/a: | myślałem, że jesteś 'twardy zawodnik' i jak się uprzesz na V6 to będziesz do bólu takiego szukał | Niestety auto jest mi niezbędne na codzień w pracy i nie mogłem sobie pozwolić na długie latanie i szukanie auta. Ale zobaczycie za rok...
mouseman - 01-07-2009, 17:05
Hugo, ładny Galuś
Ważne że wróciłeś do trzech diamentów tak trzymać
Matejko - 01-07-2009, 17:39
Hugo napisał/a: | Widzę, że będę musiał przeedytować pierwszy post, bo jest zbyt szczerze napisany. Kłamiesz źle, piszesz prawdę źle... |
nie nie nie,
ciagle nie rozumiesz
ale nie bede tlumaczyl
auto jest ok
ze rdza z tylu wylazi to norma, ze popychacze brzecza tez norma, oby automat nie przysporzyl klopotow i niech sluzy
Hugo - 01-07-2009, 23:01
mouseman napisał/a: | Hugo, ładny Galuś | Dzięki. Matejko luz
mkm - 01-07-2009, 23:38
Hugo, piszemy TYLKO prawde! I zawsze jest dobrze. Nigdy zle!
rosomak1983 - 01-07-2009, 23:46
Hugo napisał/a: | Ale zobaczycie za rok... |
czyli ze co ??? Znowu inne autko czy to bedzie odpicowane
W koncu Gal... Na pewno ładniejszy duzo od mazdy. Kiedys rózniez i moje marzenie, ale do lancelota zbyt jestem przywiazany...
Hugo - 02-07-2009, 15:30
rosomak1983 napisał/a: | czyli ze co ??? Znowu inne autko czy to bedzie odpicowane | Hehe i jedno i drugie. Jak łatwo się domyślić ten będzie "odstawiony" podobnie jak Mazda, wtedy go sprzedam i kupię EA 2.5 w tej samej wersji (SE sedan).
Owczar - 02-07-2009, 16:40
Hugo, to zacznij go szukać już dzisiaj Obserwując ostatnio rynek galantów, mogę stwierdzić, że ciężko o ładny egezmplarz SE z silnikiem 2,5 A może już Avance?
Hugo - 02-07-2009, 21:37
Owczar napisał/a: | Obserwując ostatnio rynek galantów, mogę stwierdzić, że ciężko o ładny egezmplarz SE z silnikiem 2,5 | Nie no nie tak od razu Owczar napisał/a: | A może już Avance? | Tylko SE.
|
|
|