To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - [II 2.0 DID] ralliart w krakowie kto kupił kto ma?

Anonymous - 02-07-2009, 21:55

Cytat:
A czy świeżym......?????

Chodzi o świeżość na forum nie za kółkiem 8)

LEWY - 02-07-2009, 22:56

zgadza się,
skąd mogę wiedzieć jakim jesteś kierowcą
sugerowałem się ilością postów.
A co do ostrzeżeń to nie moja działka, chciałem Ci tylko uświadomić co mógł mieć na myśli
Hiszpan.

Anonymous - 04-07-2009, 13:40

LEWY napisał/a:
zgadza się,
skąd mogę wiedzieć jakim jesteś kierowcą
sugerowałem się ilością postów.
A co do ostrzeżeń to nie moja działka, chciałem Ci tylko uświadomić co mógł mieć na myśli
Hiszpan.

:supz:

:D

Morfi - 04-07-2009, 13:58

AlCapone, Jasne jest, ze kazdy chce sprawdzic, ale nie piszemy o tym na forum i oficjalnie sie nie przyznajemy.
Ogólnie jeździmy wszyscy, spawdzac samochody za zachodnia granice i tam wyciagamy v-max :)
Takie są zasady i trzeba to respektować tak jak z reklamami piwa "bezalkocholowego"
Gratki z dobrego chipu :P masz moze wykres mocy i momentu ???

Anonymous - 04-07-2009, 14:15

Morfi napisał/a:
AlCapone, Jasne jest, ze kazdy chce sprawdzic, ale nie piszemy o tym na forum i oficjalnie sie nie przyznajemy.
Ogólnie jeździmy wszyscy, spawdzac samochody za zachodnia granice i tam wyciagamy v-max :)
Takie są zasady i trzeba to respektować tak jak z reklamami piwa "bezalkocholowego"
Gratki z dobrego chipu :P masz moze wykres mocy i momentu ???

Nie mam chipu :D

Skąd to wziąłeś ?????

A osobiście wolę napisać szczerze że jechałem w Polsce a nie u jakichś tam Helmutów 180/h bo to po prostu prawda.Warunki były wyśmienite i droga pusta.Niech mi nikt nie mówi że tego nie robił.Nie ma to nic wspólnego z szaleństwami typu jazda piracka. Jak ma być za to ostrzeżenie to proszę bardzo.Mea culpa. :lol: :lol: :lol:

Morfi - 04-07-2009, 14:20

AlCapone, a zmiana map paliwa to co to moze jest :D
Anonymous - 04-07-2009, 14:25

Morfi napisał/a:
AlCapone, a zmiana map paliwa to co to moze jest :D

Qrde....wklej mi to.....gdzie coś takiego napisałem........?????? Sorry....ale może jestem głupi...ale nie pamiętam.......

Morfi - 04-07-2009, 14:30

AlCapone, sory, Reven to pisał, myslałem, że to twój temat a Ty się tylko dołączyłeś :)
Anonymous - 04-07-2009, 14:32

Morfi napisał/a:
AlCapone, sory, Reven to pisał, myslałem, że to twój temat a Ty się tylko dołączyłeś :)

No coś mi tu z letka nie pasowało. :lol: :lol: :lol:

Skleroze mam ale nie żeby aż taką......... :D