Chcę Kupić Outlandera - [II 2.0 DID] ralliart w krakowie kto kupił kto ma?
Anonymous - 02-07-2009, 21:55
Cytat: | A czy świeżym......????? |
Chodzi o świeżość na forum nie za kółkiem
LEWY - 02-07-2009, 22:56
zgadza się,
skąd mogę wiedzieć jakim jesteś kierowcą
sugerowałem się ilością postów.
A co do ostrzeżeń to nie moja działka, chciałem Ci tylko uświadomić co mógł mieć na myśli
Hiszpan.
Anonymous - 04-07-2009, 13:40
LEWY napisał/a: | zgadza się,
skąd mogę wiedzieć jakim jesteś kierowcą
sugerowałem się ilością postów.
A co do ostrzeżeń to nie moja działka, chciałem Ci tylko uświadomić co mógł mieć na myśli
Hiszpan. |
Morfi - 04-07-2009, 13:58
AlCapone, Jasne jest, ze kazdy chce sprawdzic, ale nie piszemy o tym na forum i oficjalnie sie nie przyznajemy.
Ogólnie jeździmy wszyscy, spawdzac samochody za zachodnia granice i tam wyciagamy v-max
Takie są zasady i trzeba to respektować tak jak z reklamami piwa "bezalkocholowego"
Gratki z dobrego chipu masz moze wykres mocy i momentu ???
Anonymous - 04-07-2009, 14:15
Morfi napisał/a: | AlCapone, Jasne jest, ze kazdy chce sprawdzic, ale nie piszemy o tym na forum i oficjalnie sie nie przyznajemy.
Ogólnie jeździmy wszyscy, spawdzac samochody za zachodnia granice i tam wyciagamy v-max
Takie są zasady i trzeba to respektować tak jak z reklamami piwa "bezalkocholowego"
Gratki z dobrego chipu masz moze wykres mocy i momentu ??? |
Nie mam chipu
Skąd to wziąłeś ?????
A osobiście wolę napisać szczerze że jechałem w Polsce a nie u jakichś tam Helmutów 180/h bo to po prostu prawda.Warunki były wyśmienite i droga pusta.Niech mi nikt nie mówi że tego nie robił.Nie ma to nic wspólnego z szaleństwami typu jazda piracka. Jak ma być za to ostrzeżenie to proszę bardzo.Mea culpa.
Morfi - 04-07-2009, 14:20
AlCapone, a zmiana map paliwa to co to moze jest
Anonymous - 04-07-2009, 14:25
Morfi napisał/a: | AlCapone, a zmiana map paliwa to co to moze jest |
Qrde....wklej mi to.....gdzie coś takiego napisałem........?????? Sorry....ale może jestem głupi...ale nie pamiętam.......
Morfi - 04-07-2009, 14:30
AlCapone, sory, Reven to pisał, myslałem, że to twój temat a Ty się tylko dołączyłeś
Anonymous - 04-07-2009, 14:32
Morfi napisał/a: | AlCapone, sory, Reven to pisał, myslałem, że to twój temat a Ty się tylko dołączyłeś |
No coś mi tu z letka nie pasowało.
Skleroze mam ale nie żeby aż taką.........
|
|
|