To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Ogólne - Podświetlenie

halbog - 02-07-2009, 15:42

Kurcze, to ja mam też przepalone żaróweczki od podświetlenia włączników świateł przeciwmgłowych :shock: . Dzięki jewiurz, za instrukcję jak je wymienić :mrgreen:
Pozdrawiam
Bogdan

NygusUK - 13-02-2010, 23:13

Może i głupie pytanie: gdzie znajdę regulację podświetlenia???
drtymf - 14-02-2010, 17:06

Po lewej stronie kierownicy na panelu podobne pokrętło co do regulacji wysokości świateł tyle , że bezstopniowa regulacja i bliże kierownicy
xjacobs - 14-02-2010, 19:16

drtymf napisał/a:
Po lewej stronie kierownicy na panelu podobne pokrętło co do regulacji wysokości świateł tyle , że bezstopniowa regulacja i bliże kierownicy

nie każdy ss to ma ;) mało tego - regulacje podswietlenia ma mało który...

NygusUK - 14-02-2010, 21:28

Nie widzę - nie mam. Toż to kurka wodna skandal - pierwszy samochód, który nie ma regulacji podświetlenia zegarów!!! A buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... :cry:
drtymf - 14-02-2010, 22:11

xjacobs, faktycznie mój błąd . Sporo już widziałem osób u których nie ma.
xjacobs - 15-02-2010, 22:08

drtymf napisał/a:
xjacobs, faktycznie mój błąd . Sporo już widziałem osób u których nie ma.
np. u mnie :D
nie wiem jak w starszych zegarach, ale ja mam te nowe i ani troche w oczy nie rażą:)

NygusUK - 15-02-2010, 22:16

Nie, no tragedii nie ma, chociaż zawsze walałem jeździć z przyciemnionymi zegarami.
Dużo ważniejsze i przydatne są dla mnie np. podgrzewane lusterka. I właśnie dlatego też dziwi fakt, że skoro są, to szkoda im było dołożyć te kilka groszy na prosty potencjometr... :(

miras_l - 26-02-2010, 15:10

Witam Wszystkim (mój pierwszy post)
W moim Miśku :D przy zakupie żaróweczki z podświetleniem też były spalone , kupiłem w serwisie RTV, takie same są montowane w Radio do podświetlenia panela. 1zł na sztukę lecz nie chętnie chcieli sprzedać ale udało się wytłumaczyć że nie robię im konkurencji tylko potrzebowałem do lampek.
Pozdro miras

drtymf - 26-02-2010, 15:16

miras_l, przepłaciłeś - ja dawałem w motosklepie jakieś 50-60gr za sztukę :)
Anonymous - 14-03-2010, 16:10

Witam. Ja się trochę przypnę do tematu. Mój chrześnik bawił się dzisiaj pokrętłem klimatyzacji (włączał/wyłączał - cały czas wciskał) i zgłupiałem kiedy jest włączona a kiedy wyłączona. Raz się świeci pomarańczowe światełko a raz zielonkawe. Przepraszam za głupie pytanie ale kiedy do chol... jest włączona? Jak jest zielone?
drtymf - 14-03-2010, 19:39

Jak jest pomarańczowe. Zielone to jest podświetlenie :)