Archiwum - mitsubishi do 20tys
gulgulq - 10-07-2009, 14:18
hmm...a mi sie wydaje że Mazd jest mniej :0...kwestia gustu
jeśli chodzi o silniki to w Carismie praktycznie 1.6, jest jeszcze 1.8 ale to bardzo rzadko sie trafia - i nie piszę tu o 1.8 GDI bo ten kompletnie nie nadaje sie do gazowania
Morfi - 10-07-2009, 15:42
GDI nie kupuj bo tego silnika sie nie gazuje (instalacje bardzo drogie)
[ Dodano: 10-07-2009, 15:43 ]
do 20 tys to tylko zostaje 1,6
Marcin-Krak - 10-07-2009, 23:36
select301 napisał/a: | Mazdy już nie chcę bo jest ich dużo dużo więcej niż mitsubishi-też chcę się w jakiś sposób wyróżniać |
Ekhmmm no popatrz, wydawało mi się, że mieszkam w sporej wiosce, gdzie jest sporo aut I na pewno Mazd to tu za dużo nie ma - najwięcej to chyba serii 6, jeśli już, a takich jak moja 323 to prawie w ogóle
A Colty i carismy - to już teraz na co 5 ulicy można spotkać Galanty trochę rzadziej ale żeby Mitsu teraz było rzadko spotkane to się nie zgodzę
select301 - 11-07-2009, 14:00
Stary-masz rację, ale ja też mam rację. Mieszkam w siedlcach, dojezdzam co dzien 30 km do łukowa-zaręczam Ci że u nas jest dużo dużo więcej mazd niż mitsubishi
[ Dodano: 13-07-2009, 08:14 ]
Jeszcze taka historyjka. W piątek pod firme podjechał beneficjent carismą (1,6), wylecieliśmy z koleżką ją oglądać. Przyszedł właściciel, auto z '95r, jeżdzi nim niecały rok. Co mnie uderzyło to ani śladu jakiejkolwiek rdzy, silnik czyściutki, jak wymyty. Być moze taki był przed sprzedażą był (auto z Niemiec), ale po roku użytkowania żadnych wycieków. Auto na prawdę fajne, tylko jak dla mnie jeden feler-paskudna beżowo-żółta tapicerka psuła cały efekt. Facet dał za nią 9tys i płakał trochę że jednak nieco przepłacił. Wstawia gaz (u nas cena 1,9tys). Kiedy mui powiedziałem, że myślę o takim aucie powiedział jedną rzecz-kup se pan primerę, będziesz bardziej zadowolony. Zastanowiło mnie to, ale z drugiej strony, czemu sam nie kupił.
W kazdym razie, w tym przypadku, stan blachy, tym bardziej przekonuje mnie do kupna carismy
Pzdr
|
|
|