Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Dwa Gale 2.5 V6 z Kielc oraz 2,5 rok 99 Krakow
Kmer - 22-07-2009, 23:14
cuuube napisał/a: | z tej daty produkcji nie powinien mieć zderzaka od avance'a halogenów soczewkowych zderzaka tylnego i progów ... |
Tu się z Tobą zgodzę,można do tego dodać ze SE miały jedyna w swoim rodzaju tapicerkę welurowa,nigdy skórę.
saimon035, taka tapicerka jaką ja mam w swoim SE mój jest 03.1998 wejdz do galerii i zobacz zdjęcia.
Owczar - 23-07-2009, 09:34
Sorki Saimon za złe zdekodowanie VIN, nie zauważyłem że jest jedno zero za dużo i po wklejeniu ucieło 4, przez co wyszło 2000 rok produkcji dla sedana.
Myślę, że w takim razie, warto zobaczyć tego sedana i ewentualnie zbić trochę z ceny. Jeśli stan będzie ok, to jakby nie było, ciężko dostać Galanta w takiej wersji. Nie dawno szukaliśmy razem z Kmer na zagranicznych stronach dla przykładu i naprawdę sedan avance 2,5 w manualu to igła....
saimon035 - 23-07-2009, 09:55 Temat postu: sedan z Kielc Po rozmowie z Kmerem nasuwaja sie takie podejrzenie (oczywiscie fotki moga dac mylny obraz|), ale:
"klapa bagażnika ma inny odcień,możliwe ze stad brak napisów,
nadkola tez powoli już się pokazują
sadze ze lewy przód jest po jakiejś przygodzie i to sporej,lampa zapadnięta jest do środka,"
Dalem cynk chlopakom ze Swietokrzyskiego, moze ktos go obejrzy, dla mnie to jest zbyt dluga podroz.
P.S. ESP jak napisal sprzedajacy tez nie ma
Kmer - 23-07-2009, 13:05
Owczar, ma racje ze ciężko jest znaleźć AVANCE w dobrych pieniądzach i w dobrym stanie po za miedza,a już tym bardziej u nas,a w manualu to już w szczególności,odnośnie tego srebrnego sedańczyka to nie powiem ze dałbym sobie za niego uciąć reki,bo prawdopodobnie już bym jej nie miał,ale na bank już jakiś czas temu przeglądałem zdjęcia z tym autem,dlatego poleciłem koledze żeby poprosił kogoś z Kielc żeby go obejrzał na żywo i się wypowiedział,tak będzie najlepiej,zdjęcia mogą nie odzwierciedlać jego stanu,
saimon035,
Cytat: | P.S. ESP jak napisał sprzedający tez nie ma |
czy ASR nie posiadały tylko wersje skandynawskie i te szwajcarskie tzw Winter Edition???jeżeli się mylę to niech ktoś mnie poprawi i uświadomi,
Owczar - 23-07-2009, 13:12
Kmer, szczególnie z tych zdjęć nie można nic powiedzieć. Na mail też przesłał raczej miniaturki... Nie wiem czy w świętokrzyskim ktoś go obejrzy. Już kiedyś BigTomala szukał kogoś, bezskutecznie.
Kmer - 23-07-2009, 13:29
Owczar napisał/a: | Kmer, szczególnie z tych zdjęć nie można nic powiedzieć. Na mail też przesłał raczej miniaturki... |
Wiem ze są mało czytelne,dziwny sprzedawca tak jakby miał coś do ukrycia,ja sobie trochę podciągnąłem Picasa 3 te zdjęcia,liczę ze kolega Robson86 odezwie się na prośbę,bo z tego co widzę jest najbardziej aktywnym userem w świętokrzyskim.
saimon035, może napisz na pw do Robson86 jest z Kielc.
Anonymous - 23-07-2009, 14:15
cuuube napisał/a: | saimon035 napisał/a: | nr VIN: JMBSNEA5AXZ000920 | 06/99 http://www.detali.ru/cat/...BSNEA5AXZ000920 z tej daty produkcji nie powinien miec zderzaka od avance'a halogenow soczewkowych zderzaka tylnego i progow ...ale to zle jeszcze o nim nie swiadczy bo sam zrobilem podobna przekladke |
ten vin ma czarne progi avance zakladane w fabryce odpowiednio MR476009 i MR476010, kolor X08, reszta gratow tez avance. ta strona ruska to badziew jesli chodzi o detale niestety ustepuje orginalnemu programowi mitsu.
|
|
|