[97-04]Galant EAxA/W - [EAxA] Spoiler w sedanie
Anonymous - 30-07-2009, 19:52
ja chce taki
jesli ktos go wynajdzie w necie to prosze dac znac (widzialem identyczny na audi A6 w Polsce )
Hugo - 31-07-2009, 00:02
A ja chcę to REAR LIP SPOJLER do Gala z tej stronki (wpiszcie w wyszukiwarkę słowo "Galant").
http://www.mtuning.pl/
Może sobie zamówię niedługo.
frykas - 31-07-2009, 08:24
ooooo taki REAR LIP SPOILER jak pokazał cuube czy Hugo są wypasione może ma ktoś zdjęcia jak to wygląda na galu tak "od tyłu"
Maciek - 31-07-2009, 12:12
cuuube napisał/a: | ja chce taki |
Ja też i jeszcze to na tylnią szybkę u góry
Hugo - 31-07-2009, 12:24
Maciek napisał/a: | jeszcze to na tylnią szybkę u góry | Ooo właśnie, zapomniałem o tym. Już kilka osób mi mówiło, że temu Galowi nic nie brakuje poza blendą na tylną szybę. I mają rację, blenda w kolorze auto wyglądałaby masakrycznie. Co do REAR LIP SPOJLER może się nie skuszę, ale blenda na tylnej szybie będzie na 101%. Może ktoś coś dopasowywał lub ma coś takiego, bo oczywiście typowo do Gala nie idzie znaleźć.
Aha będzie również na 101% pasek przyciemniający na przednią szybę. Oczywiście bez żadnych napisów i w kolorze czarnym, a może srebrnym tylko nie wiem czy odcień podpasuje. Dziwne w ogóle, że to auto nie ma żadnego takiego paska na szybie, jest to bardzo przydatna rzecz podczas słonecznych dni.
Anonymous - 31-07-2009, 14:46
frykas napisał/a: | może ma ktoś zdjęcia jak to wygląda na galu tak "od tyłu" |
jedyny problem ze to auto z filipinskiego forum o Galu i nie bylo linka do sklepu gdzie to bylo kupione...
Hugo napisał/a: | Maciek napisał/a:
jeszcze to na tylnią szybkę u góry
Ooo właśnie, zapomniałem o tym. Już kilka osób mi mówiło, że temu Galowi nic nie brakuje poza blendą na tylną szybę. |
http://www.showoffimports...d=29719&cat=296
http://www.honda-tuning.a...?id=1008&menu=1
(ja mialbym firme ktora zrobilaby klony za pol ceny ale nie zamowilem tego jeszcze ze wzgledu na koszty - 100 ejro to juz duzo a gdzie do tego jeszcze z 60-70 za przesylke )
ewentualnie tu ale inna http://www.yatego.com/pur...f52e6b37e911339
Hugo - 31-07-2009, 21:37
cuuube napisał/a: | 100 ejro to juz duzo a gdzie do tego jeszcze z 60-70 za przesylke ) | Zdecydowanie za dużo. I nie wklejaj proszę więcej zdjęć tego czarnego Gala, bo się zmoczę
Anonymous - 01-08-2009, 00:16
napisalem maila do jednego forumowicza ktory mieszka w Holandii odnosnie blendy i tego czy bywa w kraju (ewentualny transport )zobaczymy czy odp
a na spojlerek mozemy tylko popatrzec
Anonymous - 01-08-2009, 00:32
na niemieckim ebay jest blinda na tylnia szybe do sedana za 35e dotychczas i 18h do konca
Hugo - 01-08-2009, 09:01
cuuube ja Cię proszę. Hehe PLPynton napisał/a: | na niemieckim ebay jest blinda na tylnia szybe do sedana za 35e dotychczas i 18h do konca | Dobra cena. cuuube napisał/a: | napisalem maila do jednego forumowicza ktory mieszka w Holandii odnosnie blendy i tego czy bywa w kraju (ewentualny transport )zobaczymy czy odp | Mój sąsiad siedzi w Holandii i co 2 tygodnie jest w Polsce. Jest ogólnie bardzo kumatym gościem, więc...jak wróci to mu nadam temat.
Maciek - 01-08-2009, 10:02
Sie znaczy TA?
No nie znam Szwabskiego może ktoś przetłumaczyć. Dochodzi 15E za przesyłkę?
Anonymous - 01-08-2009, 12:16
Nielakierowany z ABS'u, wtryskiwany. Mozliwa instalacja bez lakierowania. Montowany na tasme dwustronna, pisze tez, ze pasuje idealnie. Jeszcze zapakowany w orginalne opakowanie napisal. Wysylka 15e DHLem do niemiec (oczywiscie kosztuje mniej gdzies 8-8.50e ale pewnie liczy sobie za fatyge), do PL drozej ale niewiele gdzies szacowalbym na 25.
Maciek - 01-08-2009, 13:48
Dzięki PLPynton, ta wysyłka strasznie drogo ale i tak ok 210 zeta to MOZE Troszkę można miec obawę że się komuś za bardzo spodoba a to klejone na taśme
kkkarol - 05-08-2009, 08:35
Czy sa chetni na ten spojler co ja pokazałem ?
PLPynton pisał ze jak sie 10 zbierze to załatwi wiec.... ?
Ursus - 05-08-2009, 09:44
Ta aukcja na allegro do której podany był link skończyła się na cenie 255zł. Nie rozumiem narzekań co do wysokości ceny. Ja swój spojler wyhaczyłem za 270zł po ciężkich negocjacjach aby sprzedający odkręcił mi go od tylnej klapy i sprzedał ją sobie osobno. Za taką cenę jak tylko będzie mnie znów stać na kupno Galanta biorę go bez wahania. Z tym malowaniem to też nie tragedia dla tych co mają chęci i warunki aby spróbować zrobić coś samemu. Przygotować pod malowanie taki spojler można samemu i to naprawdę nic trudnego, trzeba tylko chcieć spróbować i mieć minimalną wiedzę, którą można zdobyć bez problemu choćby na naszym forum. Mi lakiernik zaśpiewał za samo lakierowanie gotowego elementu 40zł+lakier. Mogłem mieć zrobiony spojler na gotowa za 400 parę zł łącznie z kupnem. Gdybym nie rozbił samochodu pewnie bym się tym pochwalił a tak sprzedałem go za tyle za ile go kupiłem i poszedł jak woda...
|
|
|