[97-04]Galant EAxA/W - [EA5A/W 2.5] Czy występowała jasna skóra w sedanie?
morosophem - 09-09-2009, 12:22
Witam
Szukałem podobnego modelu i udało mi się znaleźć taki u Mitsumaniaka Yrdn. Jasna skóra Nardi Torrino (drewniana kierownica), sedan, V6-24, 99r - po lifcie full opcja z ori parktronikiem MM, stan idealny - tzn z wyjątkiem tylnich nadkoli - ale jak to stwierdził Yrdn - to najlepszy dowód na to, że auto nie było robione Szukałem rok - życzę Ci powodzenia.
Koyocik - 09-09-2009, 13:53
Też nie do końca - mogły być kiepsko robione.
Reasumując: to nie jest dowód na nic
Lipa - 10-09-2009, 07:52
Ja mam sedana jasna skóra oraz automatyczną skrzynię biegów, wersja Nardi Torino... gdzieś są fotki, poszukaj sobie...
Ile pokonujesz km, dużo jeździsz??, ja robię około 50tysięcy rocznie, tylko automat, nie zgadzam się z kolegą który twierdzi, że silnik jest za mały do automatu, przyspiesza płynnie nie szarpie, no i w razie czego jest kickdown, oraz oczywiście prawa ręka cały czas jest wolna , a lewa noga odpoczywa...
Spalanie równiez nie jest wygórowane, na motostat masz róże wyniki spalania w razie czego...
pitbu77 - 10-09-2009, 09:02
Przyłączam się do Lipy.
Automat to duża wygoda, tej różnicy kilku dziesiątych sekundy w przyspieszeniu nie odczujesz tak bardzo, a jak dużo jeździsz (ja zrobiłem w pół roku 15 tyś. km) to uwierz, że automat jest jak zbawienie. Wcześniej też tylko manual i manual. I mi przeszło jak przejechałem się teraz moim już Galem. 163 KM i automat dobrze współpracują.
Zawsze boimy się tego czego nie znamy. A nawet jeśli padnie Ci skrzynia (to tylko hipoteza) to czy manual czy automat - koszt niemal ten sam (mowa o używce z Anglika).
Podjedź sobie kiedyś na regionalny spot i na pewno któryś z kolegów zademonstruje Ci pracę skrzyni automatycznej
Tomek - 11-09-2009, 15:21
PLPynton napisał/a: | autoscout24.ch
wez sobie jakies auto jakie tam pasuje a skore jasna to mozna sobie orginalna dokupic z czasem bo to nie jest jakis tam wielki problem. |
orientujesz się może ile może kosztować taki swap??
tzn. ile mogą kosztować wnętrze w skórze w dobrym stanie??
nie chodzi mi o same fotele, ale całe wnętrze pasujące do skóry (boki drzwi, jasne plastiki) itp??
chodzi mi o koszty zakupu części z jakiegoś rozbitka (-ów), zakładając, że przełoże sam
może ktoś w ostatnim czasie swapował wnętrze i ma jakieś rozeznanie??
Hugo - 11-09-2009, 16:40
tomek84 napisał/a: | orientujesz się może ile może kosztować taki swap??
tzn. ile mogą kosztować wnętrze w skórze w dobrym stanie??
nie chodzi mi o same fotele, ale całe wnętrze pasujące do skóry (boki drzwi, jasne plastiki) itp??
chodzi mi o koszty zakupu części z jakiegoś rozbitka (-ów), zakładając, że przełoże sam | Jak chcesz przekładać wszystkie jasne plastiki to tylko z wersji z kierownicą z lewej strony, więc jak znajdziesz takiego na części (o ile w ogóle znajdziesz) to napewno z 1500 zł będziesz musiał dać.
diteer - 11-09-2009, 23:01
Ja mam błekitnego sedana rocznik 2000 i z jasna skora i jasna tapicerka,manual,ale nie sprzedam
Anonymous - 12-09-2009, 08:22
diteer napisał/a: | mam błekitnego sedana rocznik 2000 i z jasna skora i jasna tapicerka | kolor D91(taki jak moj ? ) poprosze fotke takiego zestawienia
|
|
|