Colt - Ogólne - Colt 1,3 Inform po 1200 km
Anonymous - 05-11-2006, 21:40 Temat postu: cz3 Siemanko - a swoja drogą czy serwis uporał się ze skrzypiącą kanapą??? ) Ja mam podobny problem ze swoim CZ3 a w dodatku denerwuje mnie brzęczący schowek od strony kierowcy...
michalp - 06-11-2006, 08:58 Temat postu: Re: cz3
lucasil napisał/a: | Siemanko - a swoja drogą czy serwis uporał się ze skrzypiącą kanapą??? ) Ja mam podobny problem ze swoim CZ3 a w dodatku denerwuje mnie brzęczący schowek od strony kierowcy... |
Witaj,
tak,
wystarczyło podokręcać i nasmarować - pomogło od razu.
Anonymous - 06-11-2006, 22:02
uff - dzieki za info; a juz tracilem w wiare w serwisy. Aha oczywiscie mialem na mysli schowek od strony pasazera a nie kierowcy. W dodatku cos brzeczy (sic) w kole kierownicy - wybiore sie pewnego dnia i wyegzekwuje usuniecie tych usterek bo warto - to bardzo przyjemne auto do jazdy i jedyne co moze denerwowac to drobne pierduly...
Anonymous - 10-11-2006, 19:45
ja mam tez 1.3 inform, ale cz3 - dopiero co kupilem i jak na razie wrazenia bardzo pozytywne, fajne wlasnosci jezdne, choc troche glosny silnik. ale generalnie bardzo oka. mam nadzieje ze tak zostanie:)
Anonymous - 10-11-2006, 20:00
Gorzkim napisał/a: | ja mam tez 1.3 inform, ale cz3 - dopiero co kupilem i jak na razie wrazenia bardzo pozytywne, fajne wlasnosci jezdne, choc troche glosny silnik. ale generalnie bardzo oka. mam nadzieje ze tak zostanie:) |
witam Gorzkim , pytanie z innej beczki - widze ze jestes z Wrocławia gdzie kupowałeś autko ? w ASV lider czy może gdzieś indziej
pozdrawiam
krysstek - 10-11-2006, 20:47
No, widzę, że rośnie w siłę grono posiadaczy VI gen. Colta. Tylko proszę z umiarem, bo spowszednieją, jak-bez obrazy-np. Fabia . Btw, a co do eksploatacji autka, to po przejechaniu pon. 4500 km, to nadal jestem pod wrazeniem. Stuki, skrzypiniecie owszem trafi sie, ale nic to w porownaniu do posiadanej drzewiej Cordoby II.
Pozdrawiam.
Anonymous - 11-11-2006, 09:41
Re:
do pati colt
"witam Gorzkim , pytanie z innej beczki - widze ze jestes z Wrocławia gdzie kupowałeś autko ? w ASV lider czy może gdzieś indziej "
-------------------------------------------------
Kupiłem w ASV lider - w sumie skorzystalem z ogolnopolskiej promocji (zniżka 6tyś zł) + dodatkowo dodali mi za free w ASV lider radio CD fabryczne
michalp - 11-11-2006, 09:51
Pati colt,
ty masz alu czy stand. kołpaki (z daleka nie widać)?
Anonymous - 11-11-2006, 10:00
lucasil napisał/a: | uff - dzieki za info; a juz tracilem w wiare w serwisy. Aha oczywiscie mialem na mysli schowek od strony pasazera a nie kierowcy. W dodatku cos brzeczy (sic) w kole kierownicy - wybiore sie pewnego dnia i wyegzekwuje usuniecie tych usterek bo warto - to bardzo przyjemne auto do jazdy i jedyne co moze denerwowac to drobne pierduly... |
hehe w końcu widzę ktoś jednak zdecydował się na to co ja hehe dawno mnie tu nie było...a czytając innych zacząłem się zastanawiać czy aby nie mam wypaczonego gustu hehe (czarny inform spring 1,3 95 5d) - przejechałem na razie 19 000 - za dwa tygodnie przegląd...uwagi...tylna kanapa piszczy i trzeszczy hehe, schowek od strony pasażera poszedł do wymiany (podobno z tym nie ma problemu bo seria z 2005 miała jakieś wady), guma pod przednim zderzakiem do wymiany (170 zł troszkę drogo za kawałek gumy...więc chyba dopiero po zimie bo jeszcze się trzyma) - i lusterko ktoś mi skasował na parkingu (900 zł - zapłacone troszkę mniej - podziękowania dla Jacka z GRAFIXU )
pozdrówka
Anonymous - 11-11-2006, 14:18
michalp napisał/a: | Pati colt,
ty masz alu czy stand. kołpaki (z daleka nie widać)? |
mam alu do tego 15 calow o czym przekonałem sie podczas wymiany opon - myslałem ze mam standard czyli 14 a tu niespodzianka
do Gorzkim
pytałem bo nie mam dobrej opinii o tym ASO byłem tam ostatnio -
michalp - 11-11-2006, 16:48
pati colt napisał/a: | [mam alu do tego 15 calow o czym przekonałem sie podczas wymiany opon - myslałem ze mam standard czyli 14 a tu niespodzianka
|
fajne
Anonymous - 11-11-2006, 16:52
Gratuluje wszystkim zakupu - bedzie nas wiecej i bedzie mozna wymieniac sie spostrzezeniami. Moj bliza sie do przebiegu 20 tys - na pierwszym przegladzie wymieniono nieszczesny schowek: oprocz tego ze brzeczal to jeszcze potrafil sie sam otwierac podczas upalow i co gorsza nie mozna bylo go zamnkac - przynjamniej do czasu schlodzenia kabiny - stad cala akcja . Niestety nowy - z czasem ... znow zaczyna brzeczec. Ale poza tym auto jezdzi bezawaryjnie...
Anonymous - 11-11-2006, 19:34 Temat postu: Colt Cz3
lucasil napisał/a: | Gratuluje wszystkim zakupu - bedzie nas wiecej i bedzie mozna wymieniac sie spostrzezeniami. Moj bliza sie do przebiegu 20 tys - na pierwszym przegladzie wymieniono nieszczesny schowek: oprocz tego ze brzeczal to jeszcze potrafil sie sam otwierac podczas upalow i co gorsza nie mozna bylo go zamnkac - przynjamniej do czasu schlodzenia kabiny - stad cala akcja . Niestety nowy - z czasem ... znow zaczyna brzeczec. Ale poza tym auto jezdzi bezawaryjnie... |
Witajcie !!!! Cieszę się, że pojawili się na forum powożący CZ3!! W czwartek byłem na przeglądzie po 20 tys. i w zasadzie wszystko OK! Ale skasowali 570 zł, a przez telefon mówili, że 0k. 450. A schowek wymieniłem wcześnie bo opadał pasażerom na kolana. Wiem jak zlikwidowac terkotanie schowka - sam to mialem i dopadłem świerszcza. Jak ktos będzie zainteresowany to napiszę!! Trzaski przeniosły się pod okno naprzeciwko pasażera!!
michalp - 11-11-2006, 20:09 Temat postu: Re: Colt Cz3
zypar napisał/a: | Trzaski przeniosły się pod okno naprzeciwko pasażera!! |
Witam,
też mam trzaski w desce przy szybie (koło kierowcy), prawdopodobnie słupek przedni.
Trzeba będzie coś zawalczyć
krysstek - 11-11-2006, 20:12 Temat postu: Re: Colt Cz3
michalp napisał/a: | Witam,
też mam trzaski w desce przy szybie (koło kierowcy), prawdopodobnie słupek przedni.
Trzeba będzie coś zawalczyć |
To jest do zrobienia, tesh tak miałem i cosik tam docisnęli i jest spokój.
|
|
|