To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Space Stara - prosze o opinie o Space Star, wyglada apetycznie;)

lucxxx - 25-08-2009, 07:48

to źródło to znajomy z Kraka który siedzi trochę w tej branży. Akurat interesowałem się tym autem jak szukałem SS dla siebie i tego egzemplarza nikomu bym nie polecił :doubt:
misiek-misiek - 04-09-2009, 18:37

No to jeśli twierdzicie, że nie było MSS bez klimy to zrobię wam zdjęcia Space Stara, który czasami parkuje w pewnym miejscu. Mianowicie jest biały, z czarnymi matowymi jak w podstawowych seicento zderzakami, bez klimy, bez relingów (zdarzały sie i wersje GDI na wypasie bez nich), stalowe felgi, wszystkie szyby na korby, brak obrotomierza i wiele innych dziwnych braków. Jak go upoluję to wrzucę fotki.
Jak go ujrzałem to cenka opadła :shock: Myślałem, że składak, a jednak oryginał :mrgreen:

xjacobs - 04-09-2009, 23:25

misiek-misiek napisał/a:
No to jeśli twierdzicie, że nie było MSS bez klimy to zrobię wam zdjęcia Space Stara, który czasami parkuje w pewnym miejscu. Mianowicie jest biały, z czarnymi matowymi jak w podstawowych seicento zderzakami, bez klimy, bez relingów (zdarzały sie i wersje GDI na wypasie bez nich), stalowe felgi, wszystkie szyby na korby, brak obrotomierza i wiele innych dziwnych braków. Jak go upoluję to wrzucę fotki.
Jak go ujrzałem to cenka opadła :shock: Myślałem, że składak, a jednak oryginał :mrgreen:
totalna bieda... pewnie z pl salonu
cns80 - 05-09-2009, 11:33

xjacobs napisał/a:
Raczej na pewno nie. Prędzej jakaś ekonomiczna wersja z Holandii lub Belgii.
xjacobs - 05-09-2009, 12:27

cns80 napisał/a:
xjacobs napisał/a:
Raczej na pewno nie. Prędzej jakaś ekonomiczna wersja z Holandii lub Belgii.
w belgii lub holandii były takie wersje? wątpie... na allegro b. często jak widzę czarne zderzaki, korbki, brak obrotomierza i te sprawy, to zazwyczaj jest "kupiony w polskim salonie"...