To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - FAQ - [Carisma] kolejny post o szumie:):):)

Dziuters - 05-12-2010, 23:30
Temat postu: łożyska
Tylko na jakiej najlepiej rozebrać i pomierzyć ale
na to nie mam czasu gdzieś to musi być może znacie jakąś stronę gdzie po numerach wozu dojdzie się do tego. Mnie już oczy bolą od gapienia się w monitor i szukania ktoś napewno ma ten model auta i kupował łożyska zna wymiar. Ewentualnie link bo i tak jak pytałem w tychże kilku sklepach to mogą dopiero zamówić. Cena w granicach 250 zl za jedno (Mitsubishi krzyczy około 850zł za dwa). Myślę, żeby zamówić je samemu w Polsce czas oczekiwania ten sam i możliwe ,że nawet po doliczeniu przesyłki i cła wyjdzie odrobinę taniej. Tylko że jak szukałem na polskich stronach nie było mowy o dwóch typach łożysk. Tutejsi "fachowcy" tak twierdzą. Chociaż w jednym ze sklepów gdyby mieli zaproponowali by tylko jedna parę, :roll: można zgłupieć . :roll:

kamir - 06-12-2010, 09:22

http://japancars.ru/

na tej stronie po wpisaniu numeru VIN będziesz miał numery katalogowe wszystkich części ( w moim przypadku nawet numer filtra oleju się zgadzał :D )

BTW podstawowa znajomość j. rosyjskiego się przyda ewentualnie google tłumacz ;)

Anonymous - 06-12-2010, 15:43

Dziwny ten dekoder :| ja mam niby (z papierów Holenderskich) Carisma 1,6 16V 90PS 98r a tam pokazuje 1,6 16V 100PS i 3.08.1997 mhh i czemu tu teraz wierzyć?? Kolor Lakieru D89.... sorry za OT mi tez pokazuje filtry wszystkie i inne takie :)
Dziuters - 15-12-2010, 16:40
Temat postu: szum
Przepraszam, że późno odpisuje chiałbym tylko podziękowac za info. Tak więc dziękuje