Zloty i Spoty - Wrażenia po Zlocie 'Beskidy 2009'
akbi - 31-08-2009, 08:25
teraz napiszę tylko: DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!
- Andrzejowi /Os12/ za mega organizacje !! - BRAWO !!!
- pozostałym wszystkich osobom, którzy Andrzejowi w jakikolwiek pomagali (nie wymienię ników - bo tych osób było sporo i zapewne o wszystkich nawet nie wiem
- wszystkim Mitsumaniakom za obecność na Zlocie
- wszystkim sponsorom
/więcej jak dojadę do domu/
Morfi - 31-08-2009, 08:38
OS12 było super, dzieki za taką mega wypaśną impreze.
Tobie należą się największe podziękowania jesteś WIELKI.
Anonymous - 31-08-2009, 08:53
I ja również przyłączam sie do podziękowań - na prawdę KLASA
i również jestem za tym zeby kolejny zlot był także w żywcu - lokalizacja super a nastepnym razem na pewno bedzie pogoda
pamar - 31-08-2009, 09:08
To ja Wam powiem tylko, że z całego urlopu (dwa tygodnie) najlepiej będę wspominał właśnie zlot, trzy ostatnie dni sierpnia (31 nie liczę) SUPER
szamanviking - 31-08-2009, 09:09
Mam pytanie,czy wiadomo coś komuś na temat wyników OS-u z piłką? Byłem trzeci a nie było mnie niestety w niedziele i ominęła mnie przyjemność,ktoś z organizatorów obiecał wysłać pocztą coś . Moja opinia o zlocie również jak najbardziej pozytywan,pomimo niedogodnosci związanych z pogodą w sobote.
Kamilofone - 31-08-2009, 09:26
szamanviking napisał/a: | Mam pytanie,czy wiadomo coś komuś na temat wyników OS-u z piłką? Byłem trzeci a nie było mnie niestety w niedziele i ominęła mnie przyjemność,ktoś z organizatorów obiecał wysłać pocztą coś . Moja opinia o zlocie również jak najbardziej pozytywan,pomimo niedogodnosci związanych z pogodą w sobote. |
Jak widzę jesteś z Wadowic więc musisz się zgadać z Andrzejem Os12
Myślę że obejdzie się bez wysyłki i uda się osobiście z organizatorem spotkać !
Anonymous - 31-08-2009, 09:33
Byłem w sobotę, super. Dzięki organizatorom.Tylko pogoda nie dopisała. Hasło- Japończyki górą- potwierdziło się w 100%. Gdybym umiał wstawić fotkę jaką udało mi się zrobić...GOLF ze znaczkiem trzech diamentów!
wojtas20 - 31-08-2009, 09:38
Witam
To był nasz pierwszy zlot ( chodzi o mnie i o moją narzeczoną Asię ) było na prawdę fajnie, myślę, że jezioro żywieckie to super miejsce do organizacji następnego zlotu Warunki były fajne, zobaczyłem wiele ciekawych misków, spotkałem forumowiczów i poznałem paru ( trochę mało bo jestem nieśmiały ) impreza jak najbardziej na plus i do zobaczenia na następnym zlocie
placet - 31-08-2009, 09:52
Jak widać wszystko wypaliło, poza paroma sprawami;)
Według mnie podziękowania należą jak Os12 tak Londolutowi,
Tyle co oni napsuli sobie nerwów, stracili czasu itd. to wiedzą tylko Oni.
miroo - 31-08-2009, 10:08
Witajcie
faktycznie od strony organizacyjnej było naprawdę świetnie, wśród atrakcji każdy mógł znaleźć coś dla siebie, imprezka integracyjna super choć taka masa ludzi że nie sposób z każdym zagadać. Szkoda trochę tej sobotniej pogody, no ale niestety taki już urok przełomu sierpnia/września że trudno się wstrzelić w dobrą datę. Na szczęście w niedzielę było już lepiej.
Dzięki za zaproszenie i super zabawę.
Pozdrawiam,
Mirek z MazdaSpeed.pl
ps. jakby ktoś coś wiedział o moich rzutkach które zostawiłem w sobotę przy darcie to dajcie znać - niebieskie ze srebrnymi wstawkami i czarnymi piórami.
Anonymous - 31-08-2009, 10:12
R E W E L A C J A wielkie dzięki i pozdrowionka dla wszystkich
Kamilofone - 31-08-2009, 10:29
Zgadzam się z przedmówcą, że każdy mógł znaleźć coś dla siebie !
Jeszcze nigdy w życiu tyle opon tam i z powrotem nie przerzuciłem
kkriss - 31-08-2009, 10:34
Było super, wielkie podziękowania dla organizatorów i pomocników, gdyby nie przechlapana sobota, pewnie byłby to najlepszy weekend życia, ale i tak było świetnie.
Mój pierwszy zlot i na pewno nie ostatni.
waldi-1 - 31-08-2009, 10:48
Ja na miejsce zlotu miałem 100 km , jadąc w sobote pogoda była nie ciekawa ale i to mnie niezatrzymało, po drodze w oświęcimiu korki i to straszne ale to tez mnie nie zniecheciło dojechałem byłem i nawet w niedziele tez pojechałem choc sobota mimo pogody była fajniejsza a przewaznie ci górale spiewająco opowiadający. Fajnie było tez cos dostać w postaci pakietu startowego,najbardziej ze wszystkich wozów podobał mi sie jeden gal z którym sobie zrobiłem fotke, a jest tez tam i moje stare ale jak mało spotykane cacko, ssuper tez było gdy wracalismy do domu, pogadałem sobie miło z mitsumaniakami przez CB radio , ogólnie było fajnie mogło by być takich spotkań wiecej, pozdrawiam wszystkich obecnych na zlocie i tych którzy nie mogli być i mówie im ze niewiecie i sie nie dowiecie co straciliscie
waldi-1 vs walduś-1
krzypolo - 31-08-2009, 11:06
DZIĘKUJĘ !!! DZIĘKUJĘ !!! DZIĘKUJĘ !!! DZIĘKUJĘ !!! DZIĘKUJĘ !!!
Było naprawdę super ...... znajomi którzy byli ze mną są oczarowani marką i już szukają dla siebie jakiegioś miśka .....
Dziękuję wszystkim za oddane głosy na moje autko
|
|
|