3000GT/GTO Techniczne - reflektory
n3000 - 11-10-2009, 14:19
Witam, to może ja napisze co i jak z lampami żeby nie było już niedomówień. Są dwa rodzaje lamp plastikowe i szklane, w szklanych można wyjąć środek (plastik z oczami) robi się to w przypadku przemalowywania auta na inny kolor, natomiast w lampach plastikowych oczy są namalowane na kloszu i nie da się z tym już nic zrobić.
driver73 - 11-10-2009, 19:16
no, teraz jush wszystko jasne , a ja wciaz zastanawiałem sie po tym jak zobaczyłem te moje klosze od srodka , jak to mozliwe ze niektóre auta które widziałem nie maja tych "oczu"..........teraz jush wiem, moj pech polega na tym ze moje sa NIESTETY polakierowane .zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz , jak to mozliwe ze jeden model auta ma dwa rozne rodzaje wykonczonych kloszy?
gryzon - 11-10-2009, 19:42
Moje reflektory mają klosze szklane dlatego twierdziłem, że da się wymontować te "oczy" .Nie wiedziałem nawet ze były reflektory z plastikowymi kloszami ;/ . U mnie w mieście ludzie maluje te oczy na szklanych kloszach bez rozbierania reflektorów heh .
kain - 01-12-2009, 20:22
Siemka chłopaki nie wiecie gdzie mozna dostac tzn dostac tanio nie to co na allegro reflektory po lifcie lub same klosze lub jak dosztukować takowe klosze bo plastiki mam nieruszone ale kloszy mi brak
tabek - 02-12-2009, 19:08
kain napisał/a: | Siemka chłopaki nie wiecie gdzie mozna dostac tzn dostac tanio nie to co na allegro reflektory po lifcie lub same klosze lub jak dosztukować takowe klosze bo plastiki mam nieruszone ale kloszy mi brak |
widzialem dzis ta twoja czerwona maszyne i wlasnie cos mi w niej z przodu brakowalo
vortex - 02-12-2009, 21:02
------------------------------------------------------------------------------
INSTRUKCJA JAK SKUTECZNE ZDEMONTOWAĆ I ROZBROIĆ REFLEKTOR Z GT-TKI Z 94R
KROK PO KROKU , FOTKA ZA FOTKĄ , JESZCZE NIE PRÓBOWAŁEM ALE NIEBAWEM BĘDĘ ZMUSZONY
http://www.moojohn.com/stealth/headlight/
kain - 02-12-2009, 21:48
fajnie rozebrał bym sobie jakiś jak bym miał cały, ale przyda sie na później.
A no brakowało mi Tabek z przodu a od wczoraj to i prawego lusterka mi brakuje nie rozumiem ludzi na co komu jedno lusterko chyba że tobie brakowało pierwszemu ;P
tabek - 03-12-2009, 07:02
no to ci powiem ze mi jakies poltora miesiaca temu jakas menda chciala wyciagnac prawy wklad i mi polamala caly, ja stwierdzilem ze robic go nie bede i poczekam troche, zeby sie go drugi raz nie pozbyl, i widze ze ciebie dopadli.
Przykre
vortex - 06-12-2009, 18:16
JA BYM IM RĘCE POURYWAŁ ZA COŚ TAKIEGO
yasiu.usa - 29-12-2009, 04:34
ok ja otwieralem reflektory, zapisnki odpiac i heatgun-a [ taki pistolet dmuchajacy cieplym powietrzem inaczj opalarka] trezba wziasc do reki i grzac bo klosz jest polaczony z obudowa klejem do szyb... takim czarnym co tylko pod duza temperatura puszcza i wtedy mozna podwazac i otwierac, no ale ciezka praca, ja tak robilem bo mi parowaly lampy, pozozylem silikon i zakleilem i jest poki co ok.... ameryka silikonem stoi...:) hehhe
Daro - 29-12-2009, 19:09
yasiu.usa napisał/a: | ameryka silikonem stoi...:) hehhe |
To tak, jak mój silnik...
|
|
|