Eclipse - Techniczne - [1G 90-94] Nie pracuje na dwuch cylindrach...
tosik - 18-09-2009, 18:17
witam, wyjalem tranzystor mocy ale nie mam teraz jak sprawdzic czy to on jest padniety czy tez nie. Typ mojego to J722T. Moze jest ktos z lodzi lub okolic kto moglby mi pomoc (chodzi mi o podmianke i sprawdzenie czy to wina tranzystora) bo kupowac w ciemno mi sie niezbyt usmiecha gdyz ceny jak widzialem sa zawrotne...
Adaho_krak - 18-09-2009, 19:19
Z twoich okolic jest na pewno Mitutoyo, Szakal, Tomasz_82. Skontaktuj się z nimi na pewno pomog±.
tanaka - 28-09-2009, 20:34 Temat postu: Re: Nie pracuje na dwuch cylindrach...
tosik napisał/a: | Witam, postaram sie dokladnie opisac problem jaki mam z moim Eclipse, mianowicie stojac na skrzyzowaniu na biegu jalowym po prostu obroty spadly do 300-500/min i zaczal chodzic tylko na dwuch cylindrach. Zalapalil sie CE. Nie pomoglo ponowne uruchomienie. Jednak po kilku dniach bez ruszania czegokolwiek auto odpalilo normalnie i dwa dni jezdzilo bardzo lanie. Dzisiaj pojechalem do pracy tez bez zadnych problemow a kiedy wsiadlem z powrotem po odpaleniu od razu chodzil tylko na dwuch garach...Moze ktos mial podobny przypadek albo wie co mu moze dolegac? Jest to Eclipse 1g 4g63. |
Witam
sprawdĽ ecu, mi padł i nie chodził na 2 gary wymieniłem cewki, ¶wiece, kable, czujnik położenia walków, wzmacniacz zapłonu
Pozdro
|
|
|