Sigma/Diamante Ogólne - jak to ugryźć ???
lukasz12 - 09-09-2009, 10:31
Zajc3w napisał/a: | Łukasz myślałem ze manga to japońska szkoła rysowania(komiksów) a nie motel mitsu
michałnataliya zanim przekonałem się do pojemności już była sprzedana. Dobrze ze tak długo trawiłem te 3000ccm, skoro tyle trzeba było w nią wpakować. Ale prawda jest taka że gdyby nie ta pomarańczowa to bym chyba sigmy nie kupił.
Ale się offtop zrobił |
Dobrze myślałeś bo mi się literki przestawiły
To jest MAGNA
wojtas - 09-09-2009, 10:47
Zajc3w napisał/a: | Nieźle wygląda też ta srebrna Sigma(przedostania odpowiedź na stronie):
http://forum.mitsumaniaki...=3756&start=735
Może uda nam się spotkać na spocie w szczecinie to podpytam jak uzyskał taki efekt. |
Z tego co się dowiedziałem od mojego tajnego informatora z Szczecina to efekt tego typu został uzyskany za pomocą srebrnego spreju niestety .
michałnataliya - 09-09-2009, 11:29
Ale mi dzisiaj glowa peka...
VirMan - 09-09-2009, 11:37
max off top - zmienmy temat bo nas wyrzucą
Zajc3w - 09-09-2009, 22:51
VirMan napisał/a: | (...)
I muszę też potwierdzić , że nie spotakłęm sie,zęby sektoś czepiał ,za kierunki z homologacjączy bez.. well jak świecą na pomarańczowo to i mogą z zewnątrz być i różowe. jak xenony nie walą po gałach tylko ładnie się ustawiają , to też jest ok.. łapią amatorskie przeróbki które rzeczywiście mają coś na sumieniu |
Ze 2 razy spotkałem na przeglądzie takich nieszczęśników.
Mi się czepiali żółtych pozycji, chociaż kodeks drogowy takie dopuszcza, przy okazji obejrzeli dokładnie wszystkie lampy. Straciłem dobre pół godziny zanim znalazłem wymieniłem te cholerne żarówki.
Raz kumpla na rowerze zatrzymali bo bez świateł mijania za dnia jechał -kodeks drogowy wymaga wyposażenia roweru w światło pozycyjne
Coś ta szczecińska drogówka nadgorliwa jest, widać za blisko mają do Niemców (14 km)
[ Dodano: 09-09-2009, 22:59 ]
michałnataliya, pochwal się jak zrobiłeś te białe kierunki. Będę woził oryginały w bagażniku i wymieniał w razie potrzeby. Wtedy powinno skończyć się na pouczeniu nawet przy najbardziej upierdliwym policjancie.
|
|
|