To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - [Cari 1.8 GDI] gdi problemy pomocy!!!!

wazu - 14-09-2009, 23:17
Temat postu: Re: gdi problemy pomocy!!!!
chris120 napisał/a:
moze znacie jakiegos dobrego fachowca z okolic włocławka
Podjedź na ul. Wiązową w Michelinie koło Włocławka. Gość prowadzi diagnostykę komputerową i GDI też sprawdza. U mnie bezbłędnie zdiagnozował uszkodzenie pompy W.C. Niestety nazwiska nie pamiętam, ale trafisz bez problemu, ul. Wiązowa jest po prawej stronie głównej ulicy jak jedziesz z kierunku Włocławka, jak już wjedziesz na Wiązową to trzeci albo czwarty dom po lewej stronie, jest tablica informacyjna. Powodzenia :) Diagnostyka kosztuje 50 zł.
PS. Opisane przez Ciebie objawy wskazują na walniętą pompę WC lub wtryski.

chris120 - 15-09-2009, 11:32

juz nie pamietam.

[ Dodano: 15-09-2009, 11:36 ]
dziekuje za namiary mechanika podjade do niego i napisze co wyszło

maciej76 - 15-09-2009, 14:30

wazu napisał/a:
Podjedź na ul. Wiązową

Uważaj chris120 radzę Tobie sprawdzić, czy w tym warsztacie nie pracuje Freddy Kruger. Bo wtedy wizyta może się skończyć "Koszmarem z ulicy wiązów" :mrgreen:
Sorry za OT.

RobsonR83 - 15-09-2009, 23:50

ja dzisiaj dałem miśka do mechanika to jak wyczyścili przepustnice to totalna padaka...teraz obroty cały czas falują jest 10x gorzej;z tego co poczytałem na forum to wiele osób ma problemy z obrotami po czyszczeniu przepustnicy. No ale samochód został bo stwierdzili ze nie ma magnesu na przepustnicy i moze to to(swoją droga jak zobaczyłem jak pracuje samochód po czyszczeniu to już żałowałem że go w ogóle oddałem do naprawy) :axe:
niebieskimisiu - 17-09-2009, 22:36

jeśli ci to w czymś pomoże tu jest link do nauki obrotów w gdi

http://forum.mitsumaniaki...a+obrot%F3w+gdi