Carisma - Ogólne - [Cari 1.8 GDI] gdi problemy pomocy!!!!
wazu - 14-09-2009, 23:17 Temat postu: Re: gdi problemy pomocy!!!!
chris120 napisał/a: | moze znacie jakiegos dobrego fachowca z okolic włocławka | Podjedź na ul. Wiązową w Michelinie koło Włocławka. Gość prowadzi diagnostykę komputerową i GDI też sprawdza. U mnie bezbłędnie zdiagnozował uszkodzenie pompy W.C. Niestety nazwiska nie pamiętam, ale trafisz bez problemu, ul. Wiązowa jest po prawej stronie głównej ulicy jak jedziesz z kierunku Włocławka, jak już wjedziesz na Wiązową to trzeci albo czwarty dom po lewej stronie, jest tablica informacyjna. Powodzenia Diagnostyka kosztuje 50 zł.
PS. Opisane przez Ciebie objawy wskazują na walniętą pompę WC lub wtryski.
chris120 - 15-09-2009, 11:32
juz nie pamietam.
[ Dodano: 15-09-2009, 11:36 ]
dziekuje za namiary mechanika podjade do niego i napisze co wyszło
maciej76 - 15-09-2009, 14:30
wazu napisał/a: | Podjedź na ul. Wiązową |
Uważaj chris120 radzę Tobie sprawdzić, czy w tym warsztacie nie pracuje Freddy Kruger. Bo wtedy wizyta może się skończyć "Koszmarem z ulicy wiązów"
Sorry za OT.
RobsonR83 - 15-09-2009, 23:50
ja dzisiaj dałem miśka do mechanika to jak wyczyścili przepustnice to totalna padaka...teraz obroty cały czas falują jest 10x gorzej;z tego co poczytałem na forum to wiele osób ma problemy z obrotami po czyszczeniu przepustnicy. No ale samochód został bo stwierdzili ze nie ma magnesu na przepustnicy i moze to to(swoją droga jak zobaczyłem jak pracuje samochód po czyszczeniu to już żałowałem że go w ogóle oddałem do naprawy)
niebieskimisiu - 17-09-2009, 22:36
jeśli ci to w czymś pomoże tu jest link do nauki obrotów w gdi
http://forum.mitsumaniaki...a+obrot%F3w+gdi
|
|
|