Off Topic - Zobaczcie kto kiedyś jeździł Carismą :D
miro87 - 18-09-2009, 21:39
http://www.smog.pl/wideo/...a_na_koncercie/
no comment
Morfi - 18-09-2009, 22:32
Ciiiicho sa tu tacu co tego małego człowieka pewnie słuchają a peja jest mocny tylko w gębie
Anonymous - 18-09-2009, 22:55
sruba napisał/a: | arturro napisał/a: | nie jezdzil tylko byl wozony bo nie ma prawka |
tzn. zabrali mu bo po pijaku, czy innym dragu jezdzil, czy po prostu Pan Peja, to Pan Pipa i nie ma licencji na prowadzenie, bo to zbyt wysokie progi ? |
cyt za panem peja:
"...mysle ze jako czlowiek ktory nie posiadal uprawnien do kierowania pojazdami mechanicznymi, takie gowno mi wystarczy, nie bede zmienial...obecnie bedzie teraz grzac dupe w garazu, poniewaz zanim ja (eeee) pojde na prawko minie nastepne trzy lata, bo tak sie przymierzalem juz od trzech lat..."
Jassmina - 18-09-2009, 23:01
...zatrzymał się na etapie ustawiania lusterka....
Anonymous - 18-09-2009, 23:04
http://demotywatory.pl/74...rwonym-Porsche-
Anonymous - 18-09-2009, 23:05
Who the hell is peja??
Jassmina - 18-09-2009, 23:15
a tam taki disco polo singer...
Zatoichii - 18-09-2009, 23:31
za dużo trawy - pusta główka nie wytrzymała hehe
mkm - 19-09-2009, 00:41
Cytat: | ciekawe co leciało przez głośniczki: umca, umca, umca |
Cytat: | I kupił automat, nie zauważył, że jest szyba (bo jak nie ma korbki, to nie ma szyby) przywalił łbem i macie efekty |
Cytat: | ...zatrzymał się na etapie ustawiania lusterka.... |
Cytat: | a tam taki disco polo singer... |
Cytat: | za dużo trawy - pusta główka nie wytrzymała hehe |
Takimi komentarzami zblizacie sie do wpisow „dzieci neostrady”.
Peja to Peja tamto, eksperci, "autorytety", „ogolne sytuacje”... caly wczorajszy dzien... do wyrzygania.
A wszystko dlatego, ze „powazny raper” na "mega koncercie" „zmiazdzyl” ze sceny 15latka, ktorego tatus nie upilnowal, a kolejne 15latki poturbowaly...
News dnia!
"Sezon ogorkowy" na calego...
Anonymous - 19-09-2009, 01:32
dzieki mkm, od pewnego czasu zastanawialem sie co napisac ale poprostu podpisze sie pod Twoim postem
Anonymous - 19-09-2009, 01:47
mkm napisał/a: | powazny raper” na "mega koncercie" „zmiazdzyl” ze sceny 15latka, ktorego tatus nie upilnowal, a kolejne 15latki poturbowaly |
zeby nie było ...
Takie zachowania sa antyspołeczne, jezeli ktos publiczy jak ten pseudo raper, który nie dosc ze ma slownik, słów półmózgich, to jescze daje sie sprowokowac przez 15 letnie dziecko i nawołuje zeby go zlinczowac ,to w świetle prawa, powinien isc siedziec i to od zaraz !!! a koncerty takich medialnych baranów powinne byc zakazane ,przynajmniej z powodu budowania zachowan antyspołecznych które doprowadzaja do tego ze, jak ci ktos, komus na ulicy pokaze "fa%a" to dostenie w łeb l
Jak dla mnie, powinno sie o tym zrobic głosno ! bo nie dosc ze wstyt, to gdyby nikt o tym nie mówił, ten sam pajac zrobił by to jeszcze raz, a w obecnej sytuacji ma przechlapane i dobrze
Anonymous - 19-09-2009, 01:58
wiadomo ze zle zrobil i mysle ze to nie podlega dyskusji ale cytaty, ktore przytoczyl mkm pozostawie bez komentarza
aaaa... niech ktos jeszcze napisze ze tacy wlasnie sa raperzy i caly hiphop
Anonymous - 19-09-2009, 02:00
borecki, nie mam pojecja jaki jest polski hip hop ale po wypowiedzi liroja która słyszałem w TVN24 to jest wiecej takich jak peja w tym gatunku muzyki
Misiek :) - 19-09-2009, 09:02
sruba napisał/a: | czy po prostu Pan Peja, to Pan Pipa i nie ma licencji na prowadzenie |
Ponoć nie ma prawka
Apropos pana BoCHatera ze sceny, to widziałem kiedyś wywiad u Kuby W. Nie mam dobrego zdania o pei od tamtej pory.
carl18 - 27-09-2009, 19:30
witam.
tj moj 1 post na forum ale wg.mnie ja również uważam, że źle postąpił... ale ja przynajmniej zawsze patrze na to jaką tworzy muzyke a nie jaki jest ; d
Co do samochodu- poźniej miał chyba jakies stare bmw? albo nastepne mitsu jak sie nie myle ; p
|
|
|