LPG - LPG - POLECANE INSTALACJE GAZOWE - GAZOWNICY - WARSZTATY
yaro1976 - 19-01-2007, 13:44
W Łodzi można z całą odpowiedzialnością polecić STEFANOWSKIEGO .Wielu olegów zakładało tam LPG, ja też to tam zrobie w moim nowym nabytku, jak tylko dziengi uzbieram .
Dodatkowo mają hamownię.
Pozdrower
yaro
Karwoś - 21-01-2007, 23:43
Ja w lancerze zakładałem w Lecho Gaz Białystok - cena 3400. (OMVL Dream XXIN) - spalanie od 10 do 16LPG
Teraz założyłem u Nich ich wasną instalację (SEC) do mazdy - cena 2400 - spalanie do 10.5 do na razie 18.5 - tyle że miałem bardzo brudny filtr powietrza ( ale wstyd) - wymieniłem go i sprawdze co teraz będzei się działo w mieście. Teraz tylko to montują bo jest lepsza od OMVL.
Ogólnie polecam ten Serwis.
Anonymous - 22-01-2007, 07:14
yaro1976 napisał:
W Łodzi można z całą odpowiedzialnością polecić STEFANOWSKIEGO
Mam instalację wtryskową BRC (montowaną w innym zakładzie), z której jestem b.zadowolony, ale kiedy ostatnio mechanik robił mi coś przy silniku, to podśmiewywał się z montażu, izolacji złącz, prowadzenia przewodów. Powiedział, że u Stefanowskiego coś takiego by nie przeszło. Wniosek z tej rozmowy był taki, że za nieco wyższą cenę dostaje się dużo lepszą jakość, nie tylko instalacji, ale i jej montażu.
kotomi - 23-01-2007, 16:15
Witam
Ja z kolei serwisuję moją instalację bezpośrednio w firmie AC z Białegostoku. Troche mi zmienili instalację. Z tej co kupiłem razem z samochodem to w zasadzie została butla Resztę chłopaki wymienili. Co prawda nie konsultowałem ich opinii w innych warsztatach, ale skoro instalacja spisuje się dobrze to po co?
Pozdrawiam
Anonymous - 16-02-2007, 22:38 Temat postu: GAZ W M.S.S. 1.3 SUPER SPRAWA Witam
W moim poprzednim M.S.S. 1.3 postanowilem zainstalowac instalacje gazowa zdecydowalem sie na dosc kosztowny wariant , moim wyborem byl BRC SEQUENT 24 , nie załuje decyzja o zakupie instalacji drozszej okazala sie strzałem w 10 Auto mimo dosc malej jednostki napedowej nie straciło na mocy a w dodatku zuzycie gazu oscylowało w granicach 6-7 litrow czyli tak samo jak na benzynie , w tej chwili mam S.S. DID a mojego poprzedniego odstapilem koledze i moge zdecydowanie powiedziec ze na tej zamianie pod wzgledem ekonomi wyszedłem słabo :/ owszem dynamiki , szybkosci , poprawionego zawieszenia nie ma co porownywac ale koszty napewno wieksze , wg mnie gaz w S.S. jak najbardziej ,a cena instalacji w kwocie 3200zł to w moim przypadku pół roku jezdzenia i mam ja spowrotem
POZDRAWIAM I POLECAM BRC SEQUENT 24
Anonymous - 17-07-2007, 20:55
Przymierzam się do zainstalowania gazu w moim eclipsie 2.0 turbo. Kto mi poleci dobry zakład w promieniu 150 km od wrocka, taki aby mi turbina za szybko nie padła????
zwolin - 18-07-2007, 16:53
Możesz popytać tuCzakram . Goście raczej mają pojęcie o tym, co robią. Niestety drozej niż w małych zakładach.
Anonymous - 23-07-2007, 07:36
A co sądzicie o firmie Godula Moto Sport, , czy ktoś może korzystał z ich usług??
Anonymous - 14-10-2007, 20:37
Ja swoje MSS 1.5 2001 rok gazowałem w warsztacie w Koszlainie przy ul. Kupieckiej kosztowało mnie to 3400 zł ale po 50 000 nic sie nie dzieje smiga aż miło pali niewiele ( 7.5l na trasie ) i mocy nie ubyło załozyłem sekwencje IV generacji i to nie pierwsze auto które tam gazowałem z żadnym nie było najmniejszych kłopotów polecam
Anonymous - 14-10-2007, 21:37
Ja polecam STAG300 i oczywiście to na czym śmigam, a więc tartarini
Warsztat: www.interauto.katowice.pl
Pozdro!
MisiekK - 10-11-2007, 13:39
Marcino napisał/a: | To była oferta z GAZMOT INSTALACJE GAZOWE do samochodów wszystkich marek
MECHANIKA POJAZDOWA
Gdynia-Cisowa, ul. Żwirowa 62
tel. 0 58 669 83 63
GSM 606 794 747
www.gazmot.plo.pl
Aszukałem ich na na
http://www.moto.gda.pl/amm.htm#autogaz
Czy możcie powiedziec coś o tych warsztatach?
Pozdrowienia |
Część (podobno lepsza) fachowców którzy montowali w GazMot na Żwirowej przeniosła się na Grabówek. Zakładałem u nich gaz parę dni temu - czysto i profesjonalnie. Na Żwirowej byłem nawet reklamy nie znalazłem więc szukałem dalej i znalazłem ich na Grabówku (;-)).
Maciek - 11-11-2007, 19:32
MisiekK napisał/a: | Zakładałem u nich gaz parę dni temu |
Jakie koszty jeśli można spytać?
Wiem że region nie ten
MisiekK - 11-11-2007, 20:55
Maciek napisał/a: | MisiekK napisał/a: | Zakładałem u nich gaz parę dni temu |
Wiem że region nie ten |
3400, ktoś chciał zobaczyć, więc wrzuciłem fotki na http://naszbar.x.pl/foto
t.o - 13-11-2007, 16:18
MisiekK napisał/a: | Maciek napisał/a: | MisiekK napisał/a: | Zakładałem u nich gaz parę dni temu |
Wiem że region nie ten |
3400, ktoś chciał zobaczyć, więc wrzuciłem fotki na http://naszbar.x.pl/foto |
A co to jest za instalacja i na jakich wtryskiwaczach, i z jakim reduktorem?
MisiekK - 13-11-2007, 19:06
STAG 300 (vector), wtryski czerwone Valtec i reduktor Eurogas
|
|
|