To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - Szukam sigmy kombi - nie wyrąbana.

Anonymous - 27-09-2009, 18:15

ha ha ha wykończysz następny ale dobra kończymy takie pisanie bo znowu robi się off topic
Zajc3w - 27-09-2009, 19:27

VirMan Skrzynkę manual będę miał na sprzedaż - tylko wyciągnąć muszę. Jak sie uda to na spota w Krakowie mógłbym podrzucić, na razie będę na 10%
VirMan - 27-09-2009, 20:19

hm - moze i tak się zrobi - jeszcze nie negocjowałem ,ale gość chce negocjować. puki co , chciałbym dać 5k za to.
to uczciwe pieniądze. jak nie to diamanta czarnego pewnie wezme :) boje sie tej instalacji LPI , bo nie wiadomo co to za firma poza tym że włoska. Musiałbym to obejrzeć od spodu , ale prowadzi się w porządku.o dziwo przy poziomie dbania tego goscia auto jexdzi jak by mialo prawdziwy przebieg :)

[ Dodano: 27-09-2009, 20:31 ]
ps - czy przypadkiem automatnie byłby że tak powiem lepszy? - słyszałem że rzadko pada :)

Zajc3w - 28-09-2009, 19:50

Do automatu łatwiej o części.

5k to dobra cena ale ze sprawną skrzynią. Za skrzynię 1000-1500zł odejmij i tyle możesz dać.

VirMan - 29-09-2009, 09:29

on chce 6700 za to.. niby felusie 16 + chce 500 za komplet 15 z zimówkami.. zapytam ile przekładka skrzyni. no i jak katalizator itd pod spodem.

[ Dodano: 29-09-2009, 09:30 ]
ja mam automat , ale nie wiem do końca w jakim stanie - pewnie coś tam doroboty.. abo tylko olej.. nie wiem.
może wymienię.. - i sie zobaczy :)

[ Dodano: 03-10-2009, 20:07 ]
OK - szukam dalej - tamta sigma nie była zbyt atrakcyjna :) przy okazji potrzebuję cewek do 24v :)

lukasz12 - 03-10-2009, 20:11

POSZUKIWANIA TRWAJĄ 8)
Bulwa - 01-11-2009, 22:22

tą białą sigmę brałem pod uwagę ponad rok temu jak szukałem dla siebie,tylko że wtedy była w Rybniku i kosztowała 4900zł,ale była rdza na tylnych błotnikach w okolicy łączenia ze zderzakiem i ogólnie jakaś taka kulawa tylko koła miała ładne,poza tym nic ciekawego :mrgreen:
lukasz12 - 01-11-2009, 22:24

Wg mnie oferta to spam - usuwam...
Bulwa - 01-11-2009, 22:26

lukasz12, prawidłowo
VirMan - 01-11-2009, 22:28

niom.. pozatym za dużo chciał. i bez gazu (mieszalnik = bez gazu ) a puki co mam na kupnie diamanta czarnego więc chwilowo pauza.
VirMan - 08-11-2009, 21:22

virman@gensys.pl - i telefonik :)

[ Dodano: 11-11-2009, 18:50 ]
Niestety autko jak dla mnie odpada , poszukuję samochodu rodzinnego , a ten jest niestety zrobiony na pseudosportowy.. jak dal mnie zbyt bandytowóz.. i pewnie tak był traktowany.. wolę oryginalne siedzenia elektryczne. srebrny tunel i deska powiedzmy są do zaakceptowania , nie przeszkadza mi tez białe(czy kremowe) wykończenie skóry drzwi , ale mimo wszystko przyciemniane szyby.. ( po co to komu w kombi gdzie widoczność potrzebna.. ) no i generalnie niebieskie ledy.. niestety nie dla mnie - i brak fotek silnika i konkretnych parametrów.

maniek 442 - 12-11-2009, 09:40

Witam.
Ja też mam rodzinę i auto się super sprawuje, dla dobrego kierowcy przyciemniane szyby nie robią problemu a i nikt mi,, MORDY "nie wsadzi kukając co mam w aucie.Szczerze mówiąc (jak dla mnie) każde auto kombi bez przyciemniania wygląda jak tramwaj.Nie jestem jakąś gównażerią co do katowania auta i traktowania jako pseudosportowy a niedzielnych kierowców nie brakuje. Określenie ''bandytowóz"jest
nie na miejscu i to mnie wkr.... Myślę jednak że autko się podoba lecz Cię na nie nie stać.

VirMan - 12-11-2009, 09:58

widzisz.. ja go chce kupic dla rodziców, mówiłem że pewnie bo takie mam oczucia po wyglądzie.. :) - nie mówię że tak było po prostu mi wizualnie nie pasuje i napewno tacie tez :) nie mam zdjęć silnika niestety i gazu brak choć lepiej niż jakiś badziewny.. ale ogólnie jak dla mnie auto nie warte ceny. puki co po prostu tylko mówię co myślę :)
Anonymous - 12-11-2009, 10:13

To i może ja się włączę tutaj do dyskusji w kwestii przyciemniania szyb. Jako, że sam jestem gorącym zwolennikiem owej operacji (co widać na zlotach) jak i w każdym moim aucie które miałem i drugim które mam. Przyciemnione szyby dają lepszy komfort wewnątrz poprzez lepszą prywatność (tak jak wspomniał maniek 442), nikt mi nie świeci po oczach w nocy swoimi lewymi pseudo ksenonami (to wyrażenie kieruje do ludzi którzy montują ksenony bez ich poprawnej regulacji) czy innymi wynalazkami, w lecie temperatura wewnątrz auta jest niższa przez co i nasze wnętrze się tak szybko nie niszczy od słoneczka.

Ale zawsze powtarzam, że wszystko jest kwestią gustu :) a o tym się nie dyskutuje :D

VirMan - 12-11-2009, 13:29

ja nie neguję przyciemniania.. po prostu tutaj jakos nie pasuje - zwłaszcza do rodzinnego autka :) ale nie o przyciemnianiu , raczej reszta i te fotele dziwne...