To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Mi¶ki - Tuning GLXi - Renowacja lancerka

damsand - 29-04-2010, 23:41

Zakupilem nowy gril i nowe wzmocnieni przedniego zderzaka .NIestety musialem wymienic pompe wody bo zaczelo cieknac i zamiast sfożni cale wahacze bo ktos wczesniej wymienial i niewiadomo jakie sfoznie dobrac. Przyciemnilem delikatnie szybki .A apropos swapa to przmyslalem sytuacje i wole zaturbic te moje kochane 1.6
damsand - 18-06-2010, 20:50
Temat postu: tak wyglada po wszystkim tylko zaplon przyspieszyc i lozysko

Lechfan - 20-06-2010, 14:31

fajnie wyglada z tym grilem : )
progi i oczka tez wypas..
Co nastepne? ; ]

rosomak1983 - 20-06-2010, 15:11

Generalnie super.... bardzo mi sie podoba.
Jednak co do grila moim zdaniem z ori by wygladał lepiej podobnie obudowa na halogeny jestem na nie...
. Piekne felgi progi i dokładki... choc wywaliłbym te dziwne obicia ze zderzaka...
Jest kozak :D :D :D
Brakuje lotki z tyłu... :wink: Mozna by sie pokusic o EVO look...

damsand - 20-06-2010, 23:19

lotka tylko aluminiowa ale bez tez bardzo dobrze wyglada mam ori gril ale srebrny i na jedno wychodzi poza tym ten jest delikatniejszy i lepiej na zywo wyglada a te czarne zaslepki musialem pomalowac zeby byla ladna spojnosc a tu wiecej
fotek

tak poza tym to myslalem nad jakas modyfikacja silnika jak do tej pory to mam stozek kolektor od 1,8gdi strumienice w miejsce katalizatora i rurki dolotu lapiace powietrze ze zderzaka ale inne niz kiedys opisywalem .
Mysle jeszcze o obiciu kanap na czerwono i jakies fajne dodatki na srebrno wnetrza

edit: poprawa fotek

a ostatnio widzialem WULGARYZM 16 i bym sobie felgi wymienil
mysle jeszcze nad klima , kierownica , fotelami, rosporka kielichow moze cos jeszcze:D

12.08.10r
Pare dni temu dodalem cos takiego:D

Rozporke kielichow i nowe obrysowki:d

pelson_hk - 27-08-2010, 11:22

Siemanko :!: Lancelot konkretny :!: pozdro :D
limak188 - 27-08-2010, 11:53

Wow normalnie piękny ten lancer :biggrin: :biggrin:
rosomak1983 - 27-08-2010, 12:54

pelson_hk, masz dalej lancerka ???
damsand - 18-05-2011, 21:00

Lancerek sprzedany urodzil mi sie dzidzius i teraz latam scenic-em :doubt: renault niestety zjezdzilem duzo miejsc i wszystko co widzialem to same zlomy scenic po paru tygodniach jezdzenia okazuje sie bardzo wygodnym i pakownym autkiem model po lifcie 2000r
rosomak1983 - 18-05-2011, 23:33

damsand, szkoda ze nie zrealizwałes projektu lancera... trzymalem kciuki :?