To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant Silver 25+ by tosztotomasz

roch_27 - 06-11-2009, 12:21

tosztotomasz, współczuję :|

ps. Będziesz go robił czy na części :?: Jeżeli na części to jestem jako pierwszy w kolejce do przekładni. Jak coś daj znać na PW

tosztotomasz - 06-11-2009, 16:51

Dzięki wszystkim za wyarazy współczucia.

Gość zgłosił się na Policję, przyznał do winy, przyjął mandat - będzie miał sprawę karną.

roch
auta na 90% nie będę robił, nie mam jednak warunków i czasu żeby rozbierać go naczęści - najprawdopodobniej będzie wystawiony na sprzedaż w całości. Bez względu na to, biorąc pod uwagę przypadłości Galanta, gdybym nawet go rozbierał, przekładnię zostawiłbym sobie.

robertdg - 06-11-2009, 20:58

tosztotomasz, toż to masakra, pół auta skasowane, przestawiona tylna lewa Cwiartka, oba drzwi na szrot, slupek pomiedzy drzwiami zlamany, wyrwane zawieszenie, czyli podlużnica lewa OUT, lepiej zeby bylo OC i wynagrodzilo Ci straty, abys mogl sobie kupic jeszcze raz Misia, miejmy nadzieje ze takiego samego ;-) bo dzieki Misiowi wciaz jestes z nami ;-) jak sobie pomysle ze to moglby byc jakis inny hebel, to byloby nieciekawie, grunt ze jestes caly.
tosztotomasz - 06-11-2009, 21:44

Co prawda to prawda - misiek ocalił mi tyłek - żadnego zadrapania ani nawet potłuczenia, a nawet poduszka w fotelu nie strzeliła (choć to dziwne).
Kunek - 28-11-2009, 03:49

Serce się kraja jak się patrzy na coś takiego :cry: Nerwy mnie biorą kiedy widzę jakieś obicie lub odprysk na swoim autku, a co Ty tosztotomasz możesz czuć. Stary współczuje ale najważniejsze że nic ci nie jest.

P.S. To zawieszenie z tyłu było tragicznie połamane czy była szansa to uratować?

tosztotomasz - 28-11-2009, 09:01

Dzięki. Powoli się już jakoś pozbierałem

Kunek napisał/a:
To zawieszenie z tyłu było tragicznie połamane czy była szansa to uratować?

Wiesz, że nie ma rzeczy, których nie da się zrobić... :roll: Tylko kto, świadom tego faktu chciałby nim jeździć.

carloso - 02-04-2010, 16:47

witam wszystkich i pozdrawiam 8) nowy jestem i zauroczony coraz bardziej galantem w kombi :P ,czytam ze p.Mariusz z radomia moze pomoc w zakupie.
dzieki za info.
bezpiecznej i komfortowej jazdy naszymi japoncami :shock: